Komentáře

Zpět na článek

Pavel Páral: Zdražení energií bude mírné, ale jen pro začátek. Vláda opět selhala v komunikaci

9 komentářů

Avatar - Jaroslav Řezáč}
Jaroslav Řezáč
2. listopadu 2023 • 12:12
To, že ODS nechce nebo neumí komunikovat není novinka...osobně jsem si myslel, že ti, co je volili je volili kvůli tomu, aby ten bordel po Babišovi uklidili ale jak se volič přepočítal...
viktor viktor
2. listopadu 2023 • 10:34
“ Je tu změna “ radostně vykřikovala Pekarová a davy užitečných idiotů tleskaly. Dříve skandovaly “ Ať žije KSČ “ nyní ať žije Fiala. Výsledkem jsou okradení důchodci, 3 ministerstva navíc, vlastní, ale přes to nejdražší el. energie v EU, supr drahé bydlení , nedostatek léků , na Hradě pobíhá KSČ atd. Ta Pekarová je hloupá, ale tentokrát nekecala. Tu změnu oproti časům pana Babiše nelze přehlédnout. Takže “ DĚKUJEME ODEJDĚTE “!
Uživatel_5687339
2. listopadu 2023 • 20:25
@viktor viktor Plně s Vámi souhlasím,měl jsem stejný důvod volit ODS. Bohužel až později jsem si uvědomil,že je v našem Česku už tak veliký bordel,že neexistuje nikdo,kdo by to tady byl schopen dát dohromady. Dokonce i Ti , kteří měli dobrou vůli to tady uklidit už dávno narazili a vzdali to . Prostě to nejde a bohužel bude hůř,lituji naše děti a hlavně vnoučata,budou z nich nevolníci a otroci systému. Přeji pevné nervy a hezký den.
viktor viktor
2. listopadu 2023 • 20:55
@Uživatel_5687339 Já si to uvědomuji již dávno a proto žiji raději přes 50 let ve " Spokojených Státech Amerických " a ty " české neomarxisty " pozoruji jen z dálky. Ale to momentální pobíhání KSČ po Hradu českých králů mne přeci jen zaskočilo. Stejně tak soudruh prezident klepající praporem na lebku vojína, nebo soudružka politručka omotaná na recepci rudým praporem a její koktající soudruh manžel. Vygenerovat tohle po 30ti letech jako elitu národa je moc smutné. Ovšem na pozici sloužících to bude stačit. Jinak na Floridě mám nyní 15.55, teplo a bez užvaněných českých rybníkářů s koupenými diplomy ...I tak přeji těm pár slušným hezký večer .
giorgio287
2. listopadu 2023 • 09:46
Vláda selhala "v komunikaci"?!?

Vládní hov.ada se nám nestydí od příštího roku prodávat elektřinu (po "mírném 1% zdražení - slovy pablba Fialy) za 8 Kč/kWh, přičemž výrobní cena v české uhelné elektrárně je 0,15 Kč/kWh a v jaderné 0,24 Kč/kWh - tedy 40X DRÁŽ, NEŽ ELEKTŘINU VYROBÍME!!!

To je likvidace našeho národa a průmyslu. To je vlastizrada!

A za vlastizradu je jediný trest - trest smrti. Až bude vládní tlupu rozzuřený dav věšet, litovat je nebudu.
Petr Mirecek
2. listopadu 2023 • 09:48
@giorgio287

Někdo údajně tvrdí 🤣🤣🤣

Pavlače přešly na internet
Saša Krach
1. listopadu 2023 • 19:04
Není to jen o energii....Je to o tom že v součtu všech zdražení co nás od ledna čeka...Někdo údajně tvrdí že to za rok dělá jeden důchod ...Tak že co lidičky...Ještě vám smrdí Babiš, Šilerová a Havlíček či Soc demokracie.😂
Tomáš Prokl
2. listopadu 2023 • 10:58
@Saša Krach pripomente mi prosim jaky ze to ma Babis plan, aby jsme se meli vsichni lepe? Zdrazi potraviny? To uz udelal tak co dal?
Avatar - Jaroslav Řezáč}
Jaroslav Řezáč
2. listopadu 2023 • 12:15
@Saša Krach njn, lidi brečí, jak je elektřina drahá, ale televizi přes půl stěny si koupí a čumí na ní ze dvou metrů...pak se diví, že mu sežere dva megawatty ročně.