Komentáře
Pavel Páral: Zdražení energií bude mírné, ale jen pro začátek. Vláda opět selhala v komunikaci
9 komentářů
Jaroslav Řezáč
1
To, že ODS nechce nebo neumí komunikovat není novinka...osobně jsem si myslel, že ti, co je volili je volili kvůli tomu, aby ten bordel po Babišovi uklidili ale jak se volič přepočítal...
“ Je tu změna “ radostně vykřikovala Pekarová a davy užitečných idiotů tleskaly. Dříve skandovaly “ Ať žije KSČ “ nyní ať žije Fiala. Výsledkem jsou okradení důchodci, 3 ministerstva navíc, vlastní, ale přes to nejdražší el. energie v EU, supr drahé bydlení , nedostatek léků , na Hradě pobíhá KSČ atd. Ta Pekarová je hloupá, ale tentokrát nekecala. Tu změnu oproti časům pana Babiše nelze přehlédnout. Takže “ DĚKUJEME ODEJDĚTE “!
@viktor viktor Plně s Vámi souhlasím,měl jsem stejný důvod volit ODS. Bohužel až později jsem si uvědomil,že je v našem Česku už tak veliký bordel,že neexistuje nikdo,kdo by to tady byl schopen dát dohromady. Dokonce i Ti , kteří měli dobrou vůli to tady uklidit už dávno narazili a vzdali to . Prostě to nejde a bohužel bude hůř,lituji naše děti a hlavně vnoučata,budou z nich nevolníci a otroci systému. Přeji pevné nervy a hezký den.
@Uživatel_5687339 Já si to uvědomuji již dávno a proto žiji raději přes 50 let ve " Spokojených Státech Amerických " a ty " české neomarxisty " pozoruji jen z dálky. Ale to momentální pobíhání KSČ po Hradu českých králů mne přeci jen zaskočilo. Stejně tak soudruh prezident klepající praporem na lebku vojína, nebo soudružka politručka omotaná na recepci rudým praporem a její koktající soudruh manžel. Vygenerovat tohle po 30ti letech jako elitu národa je moc smutné. Ovšem na pozici sloužících to bude stačit. Jinak na Floridě mám nyní 15.55, teplo a bez užvaněných českých rybníkářů s koupenými diplomy ...I tak přeji těm pár slušným hezký večer .
giorgio287
Vláda selhala "v komunikaci"?!?
Vládní hov.ada se nám nestydí od příštího roku prodávat elektřinu (po "mírném 1% zdražení - slovy pablba Fialy) za 8 Kč/kWh, přičemž výrobní cena v české uhelné elektrárně je 0,15 Kč/kWh a v jaderné 0,24 Kč/kWh - tedy 40X DRÁŽ, NEŽ ELEKTŘINU VYROBÍME!!!
To je likvidace našeho národa a průmyslu. To je vlastizrada!
A za vlastizradu je jediný trest - trest smrti. Až bude vládní tlupu rozzuřený dav věšet, litovat je nebudu.
Vládní hov.ada se nám nestydí od příštího roku prodávat elektřinu (po "mírném 1% zdražení - slovy pablba Fialy) za 8 Kč/kWh, přičemž výrobní cena v české uhelné elektrárně je 0,15 Kč/kWh a v jaderné 0,24 Kč/kWh - tedy 40X DRÁŽ, NEŽ ELEKTŘINU VYROBÍME!!!
To je likvidace našeho národa a průmyslu. To je vlastizrada!
A za vlastizradu je jediný trest - trest smrti. Až bude vládní tlupu rozzuřený dav věšet, litovat je nebudu.
Není to jen o energii....Je to o tom že v součtu všech zdražení co nás od ledna čeka...Někdo údajně tvrdí že to za rok dělá jeden důchod ...Tak že co lidičky...Ještě vám smrdí Babiš, Šilerová a Havlíček či Soc demokracie.😂
@Saša Krach pripomente mi prosim jaky ze to ma Babis plan, aby jsme se meli vsichni lepe? Zdrazi potraviny? To uz udelal tak co dal?