Divoký kačer

Zpět na článek

Ministryně obrany Černochová v noci z neděle na pondělí vystoupila z OSN

20 komentářů

viktor viktor
8. listopadu 2023 • 11:19
A kdy už konečně vystoupí z vedení MNO ? Vždyť ta je , při své hlouposti, schopná začít 3. světovou.
milan1203
6. listopadu 2023 • 17:42
Jak vystopila ona nebo kdo tak ČR NE..­....­....­....­....­....­....­..
Jimmi
4. listopadu 2023 • 06:48
Už tu blbku konečně vyhoďte. Je blbá i z druhé strany fotky a má IQ šumící trávy. Je to obyčejná p**a (ženský pohlavní orgán na čtyři - lidově řečeno).
Jiri Kuban
2. listopadu 2023 • 14:51
Ta ženská by zbraněma odpadem podporovala valku na Ukrajině a na druhé straně si hraje na dúležitou v OSN. VYSERTE SE NA PODPORU VÁLCE! BEZ ZBRANÍ ze kterých profituje celý západni svět by už tento konflikt nebyl k čemu skouži diplomacie.chráníte zemi která nikdy neexistovala. Žije tam 50% Rusů. Je to jaki kdyby jsme válčili s Moravou. Ta pani obtloustla radoby ministr obrany ať si zaleze ke sporáku umí li tedy vúbec vařit a ne*** se do politiky kam vúbec nepatři. Jen hloupé kecáni. Je schopna aspon jmenivat vojensjé hodnosti od téch nejnižších? Dalši tele na naši politické scéně. A co ty jeji nákupy. Za co kdy a kdoví? Vyžeňte tu naši armádu na hranice ať ukáži jak jsou profesionální. Zatim je vidíme jen na zinscenované frašce BAHNA a DNI NATO V OSTRAVE. Konečně si uvědomte kokik stojí statní rozpočet vaše hra na vojáčky. Banda zmalovaných klaunů jterá nikd nevylezla ze svého stínu. Holčicky v hodnostech plukovníku AČR? ZA CO? Kolik stál prelet stíhaček nad Prahou. Stále budete tvrdit že to je v rámci připravy? Vždyť i sami vijáci hovoři o tom ze v armádě nic nefunguje.Pani ministře vezměte si na sebe uniformu do ktere se jiste nevejdete a pak chtejte jednat s ministry o ran zemi NATO. MAJI VAS ZA KAŠPÁRKA.
stoura
12. listopadu 2023 • 15:14
@Jiri Kuban Lépe to snad ani nešlo napsat!!
Uživatel_5687048
1. listopadu 2023 • 16:41
Jen mě udivuje, že se vrátila za naše peníze domů, ale na druhou stranu kdo by ji za ty žvásty a nesmyslné kšefty se zbraněmi a technikou z postu vyhodil. Prostě zločinec nikdy zločince nepotopí, a uchýlce s chutí válčit se dá zabranit jen s okamžitým uzavřením takové osoby do léčebného ústavu se statným ošetřovatelem, rd.
davihaza
1. listopadu 2023 • 06:57
To je jediný co s paní Černochovou souhlasím OSN je úplně k hovnu. Také bych vystoupil. Jsou to šašci kteří akorát ždimají peníze a nic nedělají. Co udělali v minulosti NIC.
Petr Žák
1. listopadu 2023 • 05:50
Paní Černochová se nesmazatelně zapíše do dějin ministerstva obrany. Rambo Hafík byla proti ní ořezávátko. Tato slepička už málem stihla rozpoutat třetí světovou válku, protože myslela, že raketa dopadnuvší do Polska byla ruská a Polsko bylo napadeno. Chce reformovat OSN a zároveň usilovat o vystoupení. A jako třešnička na dortu šíří hoaxy, že RB OSN bude předsedat Írán, přestože ten má pouze vést Fórum o sociálních aspektech. Prostě sádlo a máslo.
Richard Šebesta
1. listopadu 2023 • 07:56
@Petr Žák Souhlas nejhorší ministryně obrany od listopadu 89 a blbá jak troky
tempter
1. listopadu 2023 • 08:52
@Richard Šebesta Tak v tomto příspěvku jsi se doslova překonal, Cyrdo! Brilantní politická analýza podpořená vyváženou argumentací a korektním, až empatickým hodnocením politických oponentů (o galantním přístupu k dámě ani nemluvě). Zcela ve stylu tvé královské etikety, gratuluji, pořád jsi na trůnu právem.
stoura
3. listopadu 2023 • 05:38
@Richard Šebesta Ale ti ostatní na tom nejsou líp, je to spolek neschopných(nebo všeho schopných?) lemplů!
Jiří Krotký
1. listopadu 2023 • 04:12
Černochová me drazdi svou aroganci a hlouposti. Ale v tomhle ma pravdu OSN je mrtva organizace.
offline
31. října 2023 • 21:55
Omylem se vám to dostalo, do Divokého kačera, opravte to a dejte to na první stranu.
Dezin Lechner
31. října 2023 • 21:36
Že by oslice rozumu nabyla? Možná ji někdo napovídá.
Avatar - fero52}
fero52
31. října 2023 • 19:57
Kriticky uvažující čtenář, který má smysl pro nadsázku, se nemá proč pošklebovat ... to, že OSN je pouhá neakceschopná žvanírna, chápe snad každý. Asi jako kdyby v letech 1938-45 seděli v Radě bezpečnosti delegáti Hitlera a Mussoliniho Ite missa est
Petr Žák
1. listopadu 2023 • 05:54
@fero52 Částečně máte pravdu, ale pointa je taková, že Černochová je ostudou ( kdo z této vlády vlastně není) ČR v mezinárodním měřítku. Reformovat OSN a zároveň usilovat o vystoupení??!! A co to je ta reforma????!! Nařizovat jak mají státy hlasovat a jaký musí zaujímat postoj???!! Diktatura názorů a jediných správných rezolucí dle nás?
Richard Šebesta
1. listopadu 2023 • 08:00
@Petr Žák Je to přesně tak. Ale fero52 je NATOHUJER a taky EUROHUJER takovým fanatikům nic nelze vysvětlit.Oni totiž ví že mají pravdu a basta.
Richard Šebesta
31. října 2023 • 18:54
Tahle vláda je hodně nepovedená ale kdybych měl vybrat nejhoršího ministra či ministryni tak Černochová nebo Lipavský ale potom co provedla má Černoška jasně zlatou medaili
Petr Žák
1. listopadu 2023 • 06:17
@Richard Šebesta Já se domnívám, že nemůžete sáhnout vedle, pokud ukážete na kohokoliv z nich. Válek a jeho léky, Sikela je zcela mimo, Černochová je slepice, Lipavský skautík a tronda, Blažek a jeho zasahování do kauz, Jurečka ministr práce a elektrikář Stanjurana ministerstvu financí. Panoptikum neschopnosti, arogance a hlouposti...
stoura
3. listopadu 2023 • 05:41
@Petr Žák Lépe to snad nešlo napsat, sedlo to jako p..el na hrnec!!