Komentáře

Zpět na článek

Prezident Pavel dnes večer poprvé předá metály. Sjednotí české elity a zúčtuje s marasmem Zemanovy éry?

18 komentářů

Avatar - Jaroslav Řezáč}
Jaroslav Řezáč
29. října 2023 • 06:35
pokud žijete v podhradí, tak zjistíte, že ten jeho včerejší projev nebyl pro všechny...
Tomáš Kostelecký
29. října 2023 • 02:28
Každý kdo převezme jakékoli vyznamenání od nepotrestaného komunistického zločince, kolaboranta a vlastizrádce Pavla je na tom morálně stejně jako ti, kteří převzali, za protektorátu, řád svatováclavské orlice od presidenta Háchy, s tím, že president Hácha byl proti tomuhle žoldákovi, čistý charakter. Hamba jim.
Miroslav Hraběta
29. října 2023 • 03:09
@Tomáš Kostelecký Hamba, octup fyjalo, denisi! Yndženýr Kostelecký to zas přehnal s Braníkem 😃😃
Tomáš Kostelecký
29. října 2023 • 05:30
Co z toho, co jsem napsal není pravda, vořechu rudej.@Miroslav Hraběta
Tomáš Kostelecký
29. října 2023 • 08:43
Asi jsi porušil předepsanou medikaci, že ? Tak šup pro prášky.@Miroslav Hraběta
Tomáš Kostelecký
28. října 2023 • 21:50
A nejvyšší vyznamenání vyfasují zasloužilí členové KSČ, bojovníci za třídní rovnost, aktivní soudruzi, kteří pomáhali ze svobodné republiky vytvořit koncentrační tábor, kde byli občané drženi za dráty pod pohrůžkou smrti, pokud by se někdo pokusil uniknout. V roce 1968 zavětřili svěží vítr a omylem se pokusili získat lepší korýtko. To holt nevyšlo a matička strana je kopla do řiti. Už nebudu zmiňovat Chartu 77, což byla bolševiky naaranžovaná provokace. Tenhle stát je na poblití. V politice jeden dobytek vedle druhého a ještě se dekorují. Útěchou mladším generacím může být to, že už to vychcípává. Těmhle dvěma umělcům, už také svíce dohořívá.
Václav Plachta
28. října 2023 • 22:09
Takoví degeni jako Vy jsou vždycky když se něco děje někde zalezlí ve sklepě a když je bezpečno, tak vylezou a mudrují jak je všechno špatně! A proto, že jsou to ve skutečnosti primitivové, tak se nechají zmanipulovat prvním populistou, na kterého narazí. Pak už šíří jen špínu a smrad.
Tomáš Kostelecký
28. října 2023 • 23:47
Spíš se projevuje, že to co píšete sedí dokonale na tebe. Víš o mě hov-no a medituješ. To je typická charakteristika rudých sráčů.@Václav Plachta
Miroslav Hraběta
28. října 2023 • 19:53
Šebesta, Kostelecký, traktor. Jste vůbec chlapi, nebo staré doroty, které tu dennodenně skuhrají, když už jim to dole nemaže?? 😃 Tak si to hoďte a budete mít svatej klid. A tady bude o tři hastroše/ufňukané lemply míň 😃😃
Tomáš Kostelecký
28. října 2023 • 21:38
Pro tebe, vořechu, vždycky PAN. A ty svoje rozumy mě pošli až budeš tázán.@Miroslav Hraběta
Václav Plachta
28. října 2023 • 22:12
Typická reakce zbabělé ženské.
viktor viktor
29. října 2023 • 13:37
@Miroslav Hraběta Upozorňovat na minulost agenta Pávka je reálná argumentace. Máš mimo nálepkování také argumenty, které by ukázaly, že nemáme pravdu ?
Richard Šebesta
28. října 2023 • 17:45
Zemanova éra byla jistě éra plna skandálů a ostudy a všeho možného. Jen připomenu třeba onu trapnou epizodu když se ožral jako tágo na ruské ambasádě (z čehož určitě neviním Rusy) a šel pro hradní klíče. Pan autor se ale mýlí když tady píše že Pavel je jiný pokud jde o názory. Zeman neuznával názory jiné než jeho ale Pavel je to samé. Vždyť jen jeho faupaix když řekl že pokud vyhraje Fico volby na Slovensku bude to problém v česko-slovenských vztazích. Mimochodem když je Pavel takový demokrat proč mu nevadí zcela znormalizovaná ČT která si raději do svých pořadů nezve lidi s jiným názorem na věc ? Jen s tím jedním správným tedy proválečným, pronatovským a prounijním ? Dobře to napsal pan Kostelecký volit v letošních volbách mezi komunistou a bývalým lampásákem a varšavákem nyní 100 % naťákem Pavlem nebo agenta Stb Bureše zloděje a ničemu 1.klasy je jako si vybrat trest smrti mezi upálením za živa nebo utopením. Taky jsem nebyl volit neb nebylo koho. Pavel je stejně amorální jako Zeman a v některých oblastech i možná víc. Zeman ač bývalý komunista po 68 byl vyhozen Pavel naopak do této znormalizované KSČ klidně vstoupil.
Avatar - Jaroslav Řezáč}
Jaroslav Řezáč
28. října 2023 • 21:45
@Richard Šebesta NATO mi připadá, že má pro nás největší smysl. Bez keců o EU se obejdeme, Rozdíl je v lidech...Zeman byl příliš ješitný.
Václav Plachta
28. října 2023 • 22:32
Vy jste vůbec nepochopil, že nejdůležitější je, kterým směrem nás politik v tuto chvíli vede. A Pavel nás vede k spojenectví v NATO a spolupráci v EU. A to je to podstatné! Proto je pro mne na rozdíl od Babiše přijatelný.
Tomáš Kostelecký
28. října 2023 • 17:25
Poslední presidentské volby byly volby mezi bolševickým politrukem, zelenou gumou, vlastizrádcem a kolaborantem Pavlem - Pávkem a mezi řemeslným udavačem, agentem ŠtB, kolaborantem, vlastizrádcem a slovenským vandrákem Babišem - Burešem. Vyhrálo, snad, menší zlo ? Já se té volby nezúčastnil protože bych se do smrti styděl, že jsem volil komunistickou svi ni.
je to jako si vybírat mezi rakovinou slinivky nebo rakovinou plic. Smrt bolševikům.
viktor viktor
28. října 2023 • 16:56
Pod vedením kariéristy a loutky, soudruha Pávka, agenta StB a sovětské GRU vede cesta k diktatůře. Jako nomenklatůrní komouš , předseda ZO KSČ na komunistické rozvědce, člen Leninského spolku a obdivovatel okupace CZ sověty r. 1968 je zárukou, že to s Českem půjde z kopce. Jeho manželka je podplukovnicí lidové armády a diplomovanou politručkou, takže záruka ideového vedení je zaručena. Všichni opravdoví odpůrci komunismu, kteří položili životy za demokratické Česko se musí obracet v hrobě !!! Po 33ti letech vygenerovali čeští voliči opět kádrového komouše a zelenou gumu na Pražský Hrad. Smutná realita za kterou by vám Horáková, gen. Píka a další “ pěkně “ poděkovali.
Tomáš Kostelecký
28. října 2023 • 16:53
Jen další bolševický idiot v čele téhle nešťastné země. K tomu ta jeho soudružka a veškeré ty hradní a lánské kancelářské krysy. Na jeho standartě by nemělo být motto : Pravda vítězí, ale motto Zlodějna, korupce, komunističtí zloději a vrazi pokračují.
A to bych si to napomádovaný, operetní jelito tipnul tak na bukvici nebo možná podobojí.