Reportáže

Zpět na článek

Nedůvěra, strach a naštvání: V Praze se konala třetí demonstrace na podporu Palestiny

11 komentářů

Ivan Skty
HAMAS , made in israel
Míla Král
Palestinci nepřipustí existenci Izraele za žádných podminek. Jde jim o likvidaci a židy rozehnat po celém světě i když historický byla Palestina jejich domovem.
http­s://x­.com/g­reg_pr­ice1­1/sta­tus/17­118055­336556­01179?­s=20
Pavel Vlček
@Míla Král Žádní Palestinci neexistují !!! Jsou to Arabové jako polena !!! Jsou to Antisemité a Nacisté a Fašisté !!! Po Izraeli je na řadě Evropa (Evropský Svaz Bruselistán Teroristán) !!! A o tom to je !!! Pán Bůh s Námi !!! Mám na mysli Boha Otce a I.N.R.I. !!! Alláh je Satan !!! Sdílejte, než to Koudelka BIS smaže !!!
Pavel Vlček
@Pavel Vlček Sobota !!! Jachyme hoď ho do stroje !!! Bude to KafeMlýnek: Občanská Válka v Bruselistánu = Evropském Svazu Teroristánu !!! Satan Alláh to tak chce !!! E.U. Titanic !!!
thomas2
@Pavel Vlček - Allah je ovsem arabske slovo, ktere znamena Buh. Buh v kazdem monoteistickem nabozenstvi. Tak to je omyl, myslet si, ze to znamena jen Buh v islamu.
viktor viktor
Tak po Hradě běhá KSČ a v podhradí svobodně pobíhají podporovatelé Hamásu. Někteří agenti Hamásu možná byli vyškoleni v socialistickém CZ, společně se soudruhem agentem Pávkem. Pozná soudruh Pávek své soudruhy ve zbrani ?
Saša Krach
Cel...
Libor Pala
Prostě odebrat víza.
Pavel Maleček
Tak už je to jasné. Přes formální podporu pokytovanou Fialovým vládním 5xvehiklem Izraeli a výlety, které tam Fiala a další hlavně pro své sebezviditelnění podnikají, tak vládní tolerance k těmto demonstracím jasně říká, že jejich skutečný zájem je opačný - zničení Izraele.

To je jediný myslitelný důvod toho, proč jsou vládou tolerovány demonstrace, na kterých je oslavováno odporné až zvířecí vraždění, kterého se islámští Palestinci na nejen Izraelcích dopustili. To včetně zaživa masového uřezávání hlav, upalování a další zvěrstva, prováděná i na malých dětech. To jasně použito jako hrozba, že takhle dopadne každý, kdo se islámu postaví.

Čímž Fialův 5xvehikl víc a víc prozrazuje, že je jen tajtrdlíkem v rukou už z většiny v EU vládnoucích levičáků s jejich neomarx-progres ideologií. Přes lež o liberálním vylepšování demokracie směřující k jejímu rozkladu a nastolení centrál bruselské, přerozdělovaco-direktivní socialistické totality.

To s významnou pomocí řízeného návozu islámských připrchlíků, kteří mají naředit příliš demokracií nacucané EU občanstvo a tím vládnoucímu korporátu socpolitiků, velkobyznysu a kazatelů jediné přípustné pravdy, spojeného odporem k demokracii, která jim brání v max. jejich moci a zisků (pro neznalé krystalická definice fašismu) pomoci v nastolení socialsitické totality, ovšem díky tomuto s islámskými prvky.

Proto také dnes už socialismem prolezlý, prý vyspělejší Západ proti Izraeli (za falešných keců o jeho podpoře) islámské Palestince podporuje. No a "naše vláda", v reálu spolek bruselských poskoků u toho nesmí chybět.
thomas2
@Pavel Maleček - No, na tech demonstracich nekteri rekli hrozne veci, ale kdyz ma republika svobodu slova, tak se musi tolerovat take rikani hroznych veci. Ale ovsem delani hroznych veci se nemuze tolerovat, zlociny maji byt trestane. Svoboda slova samozrejme nedovoluje delani zlocinu. Ovsem socialisticka totalita nema svobodu slova. To jsme znali v CSSR, a to zname treba na Kube nebo v Severni Korei. Ale ne ve vetsine zemi Evropy. Ale Rusko ma nyni fasistickou totalitu. Kdezto vetsina zemi Evropy nema totalitu, ale svobodu.
Spytar
☝🏻🫣Tak to je hrůza, co se tady děje, 👹 po krvi svobodné demokracie lačnících čertů. A kolik mladých zlých čertů a čertic už tady vystrkuje rohy. Btw. mají rohy i čertice? 👹 Myslím že mozky mají v rozkladu určitě.👹👹
Ale to je neopravňuje podporovat vraždění nevinných občanů jediné demokracie uprostřed čertích lokalit .👹👹👹👹 Proč se proboha nestěhují mezi své a tyjí tady z výdobytků té stejné demokracie, proti které tady tak vehementně protestují? Kdo je tady chce??? Ať táhnou ke všem čertům!!
👹👺👺👺👺👹👺👹👺