Komentáře

Zpět na článek

Havel vyznamenal Clintona i spoustu přátel z Charty. Které ocenění musel zrušit?

13 komentářů

Lukas Hadek
23. listopadu 2023 • 08:06
Cituji z titulku: "Které ocenění musel zrušit?". Tedy je tim mysleno zrejme nejake konkretni jedno jedine oceneni, ze, pane Adamku? Nebo snad bylo mysleno oceneni nekolik? V tom pripade byste to mel Olivere gramaticky spatne. Tyto chyby jsou asi pomerne caste v mluvenem projevu, vyjimecne v psanem, v titulku clanku bych to uz necekal... Poznamenavam ale, ze zadny text u clanku, krome nekolika fotografii jsem nedohledal, takze jen odhaduji zamysleny vyznam sdeleni v titulku... Krom toho, ten diskuter Tomas Kostelecky zrejme nebude jen d.bil, (ak ho zde odhadl uz i jiny diskuter), evidentne to bude d.bil na druhou, ktery o tom, koho zrejme tak moc nenavidi, na druhou stranu nevi zhola nic. To je u d.bilu ale docela bezna vec. (Zaslouzil by nafackovat, pokud by mu to nejak pomohlo, ale asi nepomohlo...) Obdobne, pokud by mel opravdu zajem o to, kam tedy dejme tomu z politiky "zmizel" zmineny Marian Calfa , urcite by na to mohl prijit sam (trebas jen z Wikipedie).
Jiří Pazderka
5. listopadu 2023 • 11:51
ˇˇSebesta je podělanej komunista a lhář
Not like Somebody
25. října 2023 • 15:20
Zajímavý fenomén 🤔 jak se v nějakém článku objeví jméno Havel, hned se úroveň komentářů rovná žumpě 🤷🏻‍♂️
Tomáš Kostelecký
26. října 2023 • 20:25
Tak ono Havel = žumpa, ttakže je to vlastně v pořádku.@Not like Somebody
Jiří Pazderka
5. listopadu 2023 • 11:45
@Tomáš Kostelecký Koste­lecký=­komu­nista, potomek vrahů a tupec
Tomáš Kostelecký
24. října 2023 • 18:57
Komu rozdal medaile je mě úplně jedno. Mě by spíš zajímalo proč nepotrestal komunistické vrahy, mučitele a zloděje. Pro mě je HAVEL jenom koupená rudá děv-ka a bolševický poskok. Sr-áč a kašpar.
Luboš Hanus
24. října 2023 • 19:43
@Tomáš Kostelecký Byl to prezident, nikoliv monarcha, aby si dělal, co chtěl. Od toho tu byly soudy, debile.
Tomáš Kostelecký
24. října 2023 • 20:02
Když mohl vypustit z kriminálů tisíce vrahů jako nemonarcha a nesoudce. Osobně jsem znal hodně chartistů a vím, že ta Charta byla z pera Prognostického ústavu, skoro nikdo jí nečetl, ale kolektivně odsuzovali. Signatáři se skládali z vyvolených vychcánků, kteří dospěli až ke společným korytům se svými nepřáteli a potom z toho roští, které bylo obětováno. Ne nadarmo byl Čalfa kámošem Havla. Nakradl si a zmizel.. Asi si myslíš, že žiješ v právním státě a v tom případě je mě tě líto. Jinak tě mám u řitě.@Luboš Hanus
Richard Šebesta
25. října 2023 • 09:51
@Tomáš Kostelecký Naprosto souhlasím. Havel byl politický neumětel napáchal toho špatného dost jen se o tom nějak nepíše. Proč asi ? Nepovedená amnestie v roce 1990 která mimo jiné přinesla mnoho nevinně povražděných. Lhal, neplnil sliby např. když ještě v době před rozpadem státu tvrdil,že pokud se republika rozpadne odejde z politiky. Nebo jeho velmi aktivní role při bombardování Srbska v roce 1999 kde zemřelo okolo 2000 civilistů mimochodem zde se dost lišil od svého kolegy s disentu Dienstbiera.
Miroslav Hraběta
24. října 2023 • 19:43
@Tomáš Kostelecký Ty bys chtěl, aby ti zavřeli fotra?? Určitě uměl lépe česky než ty, yndženýre 😃😃
Tomáš Kostelecký
24. října 2023 • 19:54
Za mým fotrem by museli do Kanady, čuramedáne .@Miroslav Hraběta
tempter
25. října 2023 • 14:35
@Richard Šebesta
Cyrdo, kdybys měl zájem, mám pro tebe tip na královnu, ta je ještě blbější než ty, takže by vám to mohlo klapat Když tak se ozvi. Apropos, tvůj obrat "nevinně povražděných"... Neskutečné. Bravo! Fakt jsi na trůnu právem.
Jiří Pazderka
5. listopadu 2023 • 11:47
@Tomáš Kostelecký Pročt o neudělaly vlády po 89 co na to měly výkonou moc,debile?