Rozhovory

Zpět na článek

Viliam Buchert: Islamisté plíživě infiltrují Evropu. Někteří migranti přicházejí s úmyslem zničit Západ

18 komentářů

viktor viktor
28. října 2023 • 10:38
Nebezpečím není jen sám islám . Hlavním nebezpečím jsou tzv. akademici, kteří nám vládnou a současně dokazují, že “ Mášli diplom, neznamená, že nejsi idiot “.
jasu1
26. října 2023 • 05:56
Ne někteří, většina to má jako alternativní úmysl a je s destrukcí Evropy jako systému zcela srozuměna. A navíc to není plíživé pronikání ale trvalé nájezdy. Přestaňte už s tím opatrným našlapovànim, cíl je Evropu dobýt a porobit.
Marie Ziani
25. října 2023 • 12:16
Kdyz vas bude nekdo nenavidet,budete ho milovat?
Pavel Maleček
23. října 2023 • 07:14
Vysvětlení toho "zamilování" se západních, zejména EU rádoby "elit" do islámu a proto jeho navážení je prosté. Západ po desetiletí trvajícm pochodu institucemi - médii, školstvím, kulturou, vládními úřady i centrálami velkobyznysu ovládl neomarxismus. Ideologie socialistických intelektuálů meziválečné frankfurtské školy, kteří zklamaní z toho, že se jim k protidemokratické, tvrdé revoluci nepodařilo oblbnout dělnictvo, rozhodli se demokracii rozložit jejím pomalým kulturním rozkladem, zejména přes oslabení jejích kořenů, tj rodiny, národa a víry. No a k tomu se infliltrace Západu islámem, s jeho totalitně násilnou podstatou, hodí jako máloco jiného.

Samozřejmě spolu s k tomu speciálně vymyšlenou neomarxisticko progresivní ideologií a jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima mocenským ohlupování, postaveném na povinném dobru a rovnosti pro všechny, to kořeněné povinností sebemrskačsky se kát za historické hříchy "bílé hetero" civilizace.

Ideologií vnucované většnovému občanstvu korporátem socialistických politiků, velkobyzynsem a kazateli jediné přípustné pravdy, spojených odporem k demokracii, která jim brání v maximalizaci jejich moci a zisků. Což pro neznalé krystalicky čistá definice fašismu je.

No a vo vo votom to všechno je. Nebezpečím není islám, ale ti, kteří ho řízeně navážejí, s cílem využít ho pro rozklad demokracie a nastolení jejich socialistické totality. Ovšem pak nezbytně okořeněné islámem. Jak v ní dopadnou nejen její ideologičtí odpůrci, ale i ty "bílou hetero" civilizací prý utiskované menšiny, většinové ženy v to počítaje, snad netřeba vysvětlovat.

Ani to, že ti, co dnes pro neomarx-progres aktivisticky horují, jsou užitečnými idioty těch, co jim, až se přes ně k moci dostanou životy zničí.
Miroslav Krejčí
22. října 2023 • 15:05
Kde se bere islámský radikalismus? Kdo si přečte korán, hadísy a Život Mohamedův, tak to zjistí docela validně - politická doktrína islámu je brutálně násilná a tedy radikální. Namátkou, korán verš 4:89 "A přáli by si, abyste se stali nevěřícími, jako jsou oni, a abyste byli stejní. Neberte si mezi nimi přátele, dokud se nevystěhují na stezku Boží! A jestliže se obrátí zády, pak je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete! A neberte si z nich ani přátele, ani pomocníky." Je opakovaná výzva "zabte je" dostatečně násilná a radikální ? Pro fanatického liberála nikoli. Po Mohamedově útěku z Mekky mu Židé v Jathribu zachránili život a přijali ho mezi sebe. Odvděčil se jim po čase tím, že město dobyl, chlapcům a mužům usekal hlavy, ženy nechal svými vojáky zneuctít a prodal od otroctví. Lze se divit, že Palestinci Mohameda napodobují a sekají hlavy kojencům? Je toto dostatečně radikální ? Pro liberály opět není. Ve verši 8:17 Mohamed exkulpuje všechny vrahy nevěřících poukazem na Alláhovu vůli a označuje takové vraždění za Alláhovu "dobrou zkoušku věřícího". Ani toto není pro fanatické liberály dostatečně radikální. Proč? Protože jde o nezpochybnitelné atributy islámu, nikoli islamismu. Ale říkat, že islám je sám o sobě radikální, je zakázané, protože by to znamenalo, že každý, kdo islám vyznává, představuje možné (ale různě velké) riziko, že spáchá teroristické činy. Vyznává-li někdo náboženství s radikálními násilnými narativy, už se radikalizovat nemůže, neboť radikální už je. Dokud budou fanatičtí liberálové bránit kritikům islámu označovat vyznávání pradigmatu vraždění nemuslimů jako Zlo, islámského terorismu se nezbavíme. Naopak.
Marie Ziani
26. října 2023 • 12:31
@Miroslav Krejčí cetl jste ten koran v originalu? Pochybuji.
Navic existuje x versi.
Saša Krach
21. října 2023 • 18:39
Docela bych si rád poslechl rozhovor....třeba ..s palestinci kteří utekli nebo byli vysídleni a našli u nás domov....A aktivně vystupují...
Petr Semenec
21. října 2023 • 16:06
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Pavel Molík
21. října 2023 • 13:04
Už od roku 2015, kdy samolibá a sebestředně uvažující honeckerovská svazačka Merkelová chtěla nás občany omráčit další šíleností v intencích merkelovské politické korektnosti pod heslem "Wir shaffen ***", jsem si kladl otázky - Jak dlouho vydrží ono merkelovské imigrační opojení, ze kterého různí političtí hochštapleři a nepřátelé demokracie a potažmo nepřátelé evropské civilizace doposud nechtějí vystřízlivět a dokonce jejich tvrdé vítací jádro kategoricky trvá na postupném přestěhování celé Afriky do Evropy ? A především - Co se musí stát, tedy jaké obrovské tragédie, aby vítací fanatici už nebyli ve svých fanatických postojích dominantní silou evropské civilizace ? Především Merkelová ze své pozice kancléřky BRD propagandisticky a euforicky glorifikovala mohamedánskou věrouku. Od nás Evropanů požadovala, abychom byli slepě a neprozíravě tolerantní k intolerantnímu a militantnímu exhibování prosazovatelů anticivilizační a intolerantní věrouky středověkého ražení. Nechci se stát nekonečně tolerantním obětním beránkem k větší slávě Merkelové a epigonů migračního šílenství ve špičkách EU. Každý normální člověk si chrání své základní existenční minimum, tedy i nevěřící pes, jak jsem označován... Proti moderní sofistikované barbarizaci Evropy skrze maximalizaci práv pro intolerantní migrační nájezdníky neexistuje racionální vysvětlení. EU špičky ve své bruselské politické korektnosti se stále víc zamotávají do pavučin svých pitomostí na bázi iniciativního blbnutí. Ještě nikdy v historii Evropy nevládli Evropě tak ideologicky zpitomělí hlupáci jako nyní.
Richard Šebesta
21. října 2023 • 13:26
@Pavel Molík Naprostý souhlas. Jen dodám je zvláštní že v této debatě postrádám ty mudraly typu Hrabě­ta,tem­pter,h­ulin Jepečko naštěsti vyřadili z diskuse. Ale co ti tři chytráci ? Normálně mají plno pindů a blbých keců nebo spíše nadávek na své protivníky myšlenka žádná dnes ticho po pěšině. Čím to asi bude ?
giorgio287
21. října 2023 • 12:05
No to je objev!

To ví každý normálně uvažující člověk dávno. Velbloudáře je třeba hubit, ne vítat!
Spytar
21. října 2023 • 11:20
Rozhovor dobrý, v panu Buchertovi nacházím zalíbení, mezi komentátory není špička, ale jeho názory souzní v mé duši. Má dobrý rozhled, přehled a říká věci tak jaké jsou, ne jak to mnozí "novináři" dělají, tedy jak by pro univerzální sluníčko a kakání dobra mohly být. Díky! přeposlal jsem synovi studentu Práv, jestli si to poslechne požádám ho o jeho mladistvý komentář, abych byl v obraze, jak tato šílená doba působí na nastupující generaci Z, zatím sbírající zkušenosti a formující si vhled na to co je čeká a co jim předešlé generace způsobily, aby to taky neměli "lehké". ...
Vasek Folda
21. října 2023 • 10:25
Bububububu!
Richard Šebesta
21. října 2023 • 09:37
Že islamisté infiltrují Evropu a chtějí západ zničit zevnitř je známo už hodně dlouho, několik let . Čili není to nic nového. K tomu se dá říct jediné každý z politiků který je probruselský a prounijně orientován a nereaguje na kritiku o migraci je za to přímo zodpovědný. Tedy pokud jde o naše politiky celá současná proválečná vláda a taky ti europoslanci co sedí v europarlamentu za těžké prachy a lidově řečeno drží huby a nic nedělají !
Richard Šebesta
21. října 2023 • 12:49
@Richard Šebesta Ještě dovětek zítra bude ve 12 hodin blábolit svoje normalizační kecy Moravec ve svém pořadu OVM. Jen jsem zaslechl témata tedy třeba migrační krize a její neřešení. Ani slovo o tom kdo je za to zodpovědný. Nic jen budou zase vybraní politici a rádoby politologové vyprávět svoje bludy o tom co jsme už slyšeli 100 x že problém se řeší, že to je náročné a že EU i vlády jednotlivých států dělají maximu na vyřešení tohoto problémů. Jen se ptám k čemu je EU když se máme čím dál hůř a EU ještě podporuje válku tady v Evropě ?
Pavel Molík
21. října 2023 • 13:07
@Richard Šebesta OVM = Moravcovo politické školení.
viktor viktor
21. října 2023 • 15:30
@Richard Šebesta …OVM ( H ). Myslíte „ Ocásky Václava Hlodavce “ ?
Jiří Němec
21. října 2023 • 09:07
Naši předci proti islámu bojovali a nikdy ho do Evropy nepustili. Musí se obracet v hrobech.