Komentáře

Zpět na článek

Orbán ztratil Polsko a odletěl za Putinem. Končí Visegrád, jak ho známe

16 komentářů

Lilith Černá
23. října 2023 • 18:18
Adámku, vy končíte s Reflexem. )))
Snad si nemyslíte, že tu Pětidemolice bude věčně, a že si necháme dočista zdevastovat republiku?!
A až Polákům dojde, že jim tam ten konjunkturalistický eurobolševik Tusku začne sáčkovat imigranty a cpát horem dolem gryndýl, poženou tu sebranku hodně rychle taky.
USA už v podstatě hodily Ukáčka přes palubu, takže v tom ten *** Fialenko zůstane se svou suitou sám! Na to se vysloveně těším!
tempter
24. října 2023 • 21:12
@Lilith Černá Krystalicky čistá esence hlouposti. Berte to jako poklonu anebo ne. V každém případě gratuluji. Jste, doufám, výjimečná.
Miroslav Hraběta
20. října 2023 • 18:13
Stálý konvolut dementů: Krach, Giorgio (vlastním jménem Jiří Trubka), Neomolík Tajtrdlík, Semlenec. Grafomanská čtyřka 👻😃
Uživatel_5236112
20. října 2023 • 15:39
V této situaci a při takovém postoji a postupu Orbána by bylo nejlepší rozpustit visegrádskou čtyřku. Dodnes nevím, jaký měla smysl a co 4 státům přinesla, běžný občan žádné výhody či výsledky nepocítil, jen jsme na sebe upozorňovali, že patříme k východu a jsme poznamenání 50 let sovětským vlivem. Čtyřka by se měla pochlapit a Orbána vystrnadit nebo se celá rozpustit. Je to neefektivní uskupení.
Richard Šebesta
22. října 2023 • 08:23
@Uživatel_5236112 V4 měla a má svůj význam že můžeme lépe koordinovat své postoje vůči Bruselu pokud bychom byli jednotni. Byrokratický Brusel tedy EU naopak strká nos a vměšuje se do záležitosti mnoha zemi EU tu Polsko tu Maďarsko tu Slovensko.Já naopak nevidím smysl EU problémy které má řešit neumí viz.migrační krize a životní úroveň se zhoršuje a ještě eskaluje válku v Evropě.
Uživatel_5236112
22. října 2023 • 10:41
Omlouvám se, ale já jsem zcela opačného názoru.
Saša Krach
20. října 2023 • 14:13
Nikomu rozpad této skupiny nepřispěje........😝
Petr Semenec
20. října 2023 • 13:29
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Miroslav Hraběta
20. října 2023 • 18:06
@Petr Semenec Bez Spojených států by ses, Vemenec, domlouval dodnes s podobnými vemeny pomocí dvou kelímků od jogurtu a šňůrky 😃😃
Lilith Černá
23. října 2023 • 18:22
@Miroslav Hraběta Tak určitě! Většina amerických buranů se neumí ani najíst příborem a chlemtá odporné kafe z půlitrových plastových džberů!))) Pakultůra!
Petr Semenec
23. října 2023 • 20:25
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Lilith Černá
23. října 2023 • 18:21
@Petr Semenec Putinovy důvody nebyly vylhané! Ono se mu do války nikterak nechtělo, ale věděl, že jednat s perfidním západem nemá smysl. Nakonec, Makrela to pěkně propálila - dohody z Minsku byly jen vějička. Kdyby nevytáhl na Ukrajinu, skončilo by Rusko jako Irák nebo Sýrie.
Peter Hosek
25. října 2023 • 02:32
@Lilith Černá jste jedna mala jedincu, ktera ma v tom jasno a prehled.
Pavel Molík
20. října 2023 • 13:04
Politické poměry se ve střední Evropě mění, a to především na základě výsledků parlamentních voleb na Slovensku a u Poláků. Míru a intenzitu proměny lze zatím těžko předvídat, zatím je reálné vítězství demokratů na Slovensku a polské volby jsou bohužel poznamenány podobným sofistikovaným podvodným volebním trikem jako v ČR, proto u našich severních sousedů zvítězili nepřátelé demokracie a faktičtí příslušníci domácí páté kolony ve službách Bruselu. U nás byly hlasy těch voličů, kteří nechtěli volit ODS, přesunuty do faktických ódeesáckých béčkových partají (STANu, TOP 09, Pirátů a lidovců), aby pak v konečném součtu skončily hlasy nevolící ODS jako hlasy volící ODS. Podobně nyní postupovali polští nepřátelé demokracie pod taktovkou politického bezpáteřníka Tuska. I v Polsku někteří voliči unavení stereotypem relativního přepychu v podobě péče o občany ze strany PiS, se rozhodli pro změnu, která bude glorifikovat vítací politiku Bruselu včetně povinných imigračních kvót, která též bude skrze podvodný projekt pod krycím názvem Green deal likvidovat stabilitu polské elektrifikační sítě a zdražovat elektřinu na základě ideologicky zabarvených požadavků Bruselu v intencích uhlíkově-neutrálních bludů z katechismu gretensko-klimatické věrouky. A hlavně bude předpokládaná nová Tuskova vláda činit rázná opatření k pauperizaci polské společnosti, zejména polští důchodci se mají na co "těšit". Takže ve V4 budou prohozena politická pole jako při šachové rošádě. Na Slovensku skončí proces čaputizace resp. eurohujerizace Slovenska. Slovensko se vrátí do rodiny civilizovaných demokratických zemí. Naopak polská společnost bude cynicky nasměrována k intenzívní participaci na budování režimu bruselské diktatury pod taktovkou Tuskovy páté kolony. Orbánovo Maďarsko dál bude tvořit avantgardu demokracie v Evropě, kde zejména v západních státech Evropy probíhá totální rozklad demokratického systému (no-go zóny, islamizace, eurohujerizace, uhlíková neutralizace a další zhoubné trendy).
Tomáš Havlíček
20. října 2023 • 13:01
Však v klidu, Polsko sice ztratil, ale až v Česku vyhraje volby Orbánův kamarád Babiš...
giorgio287
20. října 2023 • 12:52
Orbán má rozum. Žel Bohu jako jediný politik v Evropě. Proto eurohujery tak štve. Jedná v zájmu Maďarů, hajzl!