Prostor X

Zpět na článek

Stanjura po volbách: Nezvýšíme daně zaměstnancům ani firmám. Dnes schválený balíček je zvyšuje skoro všem

8 komentářů

Avatar - Oto Hilser}
Oto Hilser
13. října 2023 • 22:23
Usvedceny lhář a podvodník z Opavy a usvedceny lhář a podvodník z Brna Petr Fiala ukrajinsky premiér co údajně utratil na Ukrajinu Cca 80 mld Kč půjdou oba před soud a do kriminálu
Uživatel_5499115
13. října 2023 • 19:01
Vy se ještě budete divit! Myslíte si, že (slovy vašeho lídra Fialy) "jdete do druhého poločasu s dobrým skóre"? OK, již delší dobu jsem uvažovala o tom, že přestanu finančně podporovat tenhle zkorumpovaný absurdistán a přestanu pracovat. Jsem unavená víc než 40 lety přispívání na flákání lenochů a zlodějny nenažraných politiků. Dnes jsem se definitivně rozhodla a to s okamžitou platností. A věřte mi, že nebudu sama a že to bude bolet. Neplatím tomuhle státu jen desítky tisíc, jako řadoví zaměstnanci, ale kolem půl milionu ročně. Nemám problém si počkat na důchod z úspor, nepotřebuji ani váš "předčasný důchod", který jste mi o rok a 9 měsíců odsunuli a byl nevýhodný už před vaším "balíčkem". A můj hlas v příštích volbách už nedostane nikdo z vás, co jste aktuálně v Parlamentu. Buď se najde někdo s mozkem nebo já přestanu chodit k volbám, což jsem ještě nikdy za celý život neudělala. Doufám, že si brzy sbalíte saky paky do balíčku a potáhnete víte kam.
Petr Semenec
13. října 2023 • 16:55
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Václav Plachta
13. října 2023 • 17:12
@Petr Semenec Vy jste hodně naivní a do voleb je daleko!
Uživatel_5499115
13. října 2023 • 19:04
@Petr Semenec No, souhlasím s vámi, ale smůla je, že se ke korytu vrátí kreatury z minulé vlády, a to taky není pěkná vyhlídka. A to nemluvím o tom, že se k nim může přidat Okamůra a to už je zralé na emigraci. Dopadli bychom jako Slováci a to fakt nechci.
Richard Šebesta
13. října 2023 • 14:56
Co má společného komunista Gottwald a odesman Stanjura ? Oba lhali a přitom se smáli. Gottwald :Po venkově chodí lidé kteří chalupnikům a sedlákům namlovuají že zavedeme kolchozy a sochvozy jako v SSSR. Není to pravda a když za vámi někdo přijde s těmito slovy žeňte ho pryč. Rok poté byly zakládány kolchozy a společná družstva. Stanjura se od Gottwalda liší v tom že to bylo po 2 letech od těchto planých slibů nebo přesněji lží !
viktor viktor
13. října 2023 • 16:02
@Richard Šebesta Hlavně, aby vše ta Hradní loutka ( soudruh agent Pávek ) podepsala.
Richard Šebesta
13. října 2023 • 16:40
@viktor viktor Ten nešika jak ho nazval redaktor Pečinka to jistě podepíše. Musí s nimi držet basu no ne ?