Zprávy

Zpět na článek

"Nepouštějme do Česka islámské uprchlíky," radí Alexander Tomský v chatu se čtenáři Reflexu

13 komentářů

cartouche66
11. srpna 2011 • 21:05
Neodpírejme si ničeho dobrého. Všechen ten oheň po celé Anglii a dokonce i v zahraničí hřeje u srdce. Každému, kdo naslouchá, dokazuje, že když kvasí revolta, může se rozšířit jako stepní požár. Těm, kdo se domnívají, že revoluce již není na pořadu dne, že proletariát je příliš rezignovaný, podrobený, bezmocný či dokonce, že neexistuje, rychlé rozšíření hnutí a jeho síla dokázaly opak: proletariát může pozvednout hlavu. Jistě, nic si nenamlouváme; celkový stav a rozdělení proletariátu nedovolily tomuto boji, aby prorazil ze své izolace jak na národní, tak na mezinárodní úrovni. Nebyla naděje, že by tento výbuch mohl celou planetu přivést k všeobecnému povstání. Buržoazie je dnes schopna omezit revoltu na jednu složku proletariátu, vyhnout se jejímu přílišnému rozšíření za hranice a dočasně ji potlačit. Jestliže se ale světová revoluce objeví stejně náhle a stejně násilně, nebudeme překvapeni. Výbuchy nevyhnutelně souvisí s každodenní katastrofičností kapitálu a proletariát povstává sám za sebe proti stále provokativnějším agresím tohoto nelidského výrobního způsobu. Stavíme se proti proudu převažujícího pesimismu ohledně schopnosti proletariátu stát se znovu subjektem dějin, proti proudu veškerých falzifikací a dělení, které se stát a jeho všemožní sluhové snaží na hnutí uvalit, aby jej mohli snáze zdiskreditovat a oslabit, my za tímto hnutím objektivně vidíme revoluční potenciál, protože je považujeme za v podstatě hluboce proletářské. Velmi jasně tvrdíme, že toto hnutí je o naší třídě, která odmítá svoji situaci - nic více, nic méně. Represe udeřily tvrdě a v jejich důsledku řada našich bratrů skončila ve věznicích kapitálu. Nezáleží na tom, zda jsou oběti represí z hlediska zákona a pořádku viny, nebo ne. Byla napadena naše třída a my musíme udělat vše, co je v našich silách, abychom je dostali ven!Ať žijí tyto plameny revolty!
vonrammstein
11. srpna 2011 • 22:37
Vyfič, trockistická ***
cartouche66
11. srpna 2011 • 20:58
„Zločin vyrabování korporátního supermarketu je ničím v porovnání se zločinem jeho vlastnění a provozování“. – Luther Brecht
von.rammstein
10. srpna 2011 • 17:35
Pan Tomský by byl skvělý prodavač vysavačů a to myslím v dobrém smyslu slova.
vonrammstein
10. srpna 2011 • 20:25
Naštěstí je inteligentním lidem jedno, co si myslí kdejaká tlustá *** z Práglu.
pismenacislice
10. srpna 2011 • 12:51
Proč se ptát, když pan Tomský z toho zase klasicky obviní kapitalismus a evropskou intoleranci k menšinám.

Já sice v GB nežil 20 let, ale můj pobyt tam stačí na v celku jasné zhodnocení:

Parta mladých nezměstnaných lemplů si krátí čas tím, že dělá bordel. A zastřelení toho recidivisty byla jen vítaná záminka k tomu, aby si mohli zařádit. Není v tom nic politického, náboženského a ani rasového. Společným jmenovatelem je jen blbost těch chuligánů a dostatek času na to, aby tu blbost mohli rozvinout do násilných akcí.
aznom
10. srpna 2011 • 14:16
Ano,je to tak jasné,že o tom brebentí i moje fretka.Člověku by se chtělo říci,co jsme si nadrobili,to si i sežerme.Nejedná se jasně o nic politického,ale o láskyplný vztah k tomu dělat bordel,sem tam něco ukrást,rozmlátit ,když se zadaří třeba i přizabít,prostě jak se říká "užít si".
Soudruh ,věrozvěst,mág a hlavně velký žvanil Tomský na tom nic nezmění.
sendyman
10. srpna 2011 • 03:06
Sem napište váš vzkaz!
sendyman
10. srpna 2011 • 03:07
Za nepokoji stojí lůza, produkt současného levicového systému.
el.mimo
10. srpna 2011 • 11:11
Jak to sleduji a dostávám zprávy, tak luza to začla. Teď už ale rabuje i střední třída, protože pro puberťáky je to vodvaz. Myslím si, že hodně záleží na konkrétní skupince, jestli dělá bordel z hlediska společenského postavení, ideologie nebo proto, že chce. V každém případě bych při okamžitém řešení tohle vůbec nezohledňoval, neb zpovykaný Brit i čmoud dělají stejný bordel.