Zprávy

Zpět na článek

Výtržnosti se z Londýna šíří do dalších měst. Twitter se prohýbá pod vlnou občanské novinařiny

53 komentářů

placirkabodlo
11. srpna 2011 • 14:58
a prestante se tu pusinovat, dyt je to trapne. boha jeho, tady uz je kazdy jako doma, ale todlencto je verejny prostor, tady se kurvi, picuje a nadava, ale s pusinkami jdete do ***e!
placirkabodlo
11. srpna 2011 • 14:53
vazne sendymane, ty ses opravdu vocas.
to i ten ramstajn s bouchackou a v gumacich je normalnejsi, i kdyz jsem takeho taky zazil, a narusil mu integritu holyma rukama, protoze to ozrale prase zautocilo s bouchackou na dva komunikujici lidi (zena! a muz), kteri si ho absolutne nevsimali. kdyz jsem se ho, uz pouceneho, druhy den ptal, na co ma ten kver, a rekl jsem mu, at to radeji zahodi, kdyz je magor, tak mi rekl, ze tu bouchacku ma (jako el.mimo) na SEBEOBRANU! takze rozhodne by nemel mit kazdy bouchacku (policajti uz tim tuplem radeji ne), ale pravo na aktivni obranu je nezpochybnitelne, co vesmir stoji nalezato.
jenze ty ses sendymane ocas jako ten o kterem jsem ted mluvil: "ja nic, ja muzikant". a to je opravdu, ale opravdu trapne a pro male deti snad i nebezpecne. davam ti za pet minus smradochu.
cypakus
11. srpna 2011 • 14:44
Původně už jsem nechtěl reagovat, ale cítím potřebu ještě něco doujasnit, ať se nám podobné situace nevrací. Teď se totiž pro změnu mýlíte vy. Já tady nejsem až tak nový, jak to působí, jen jsem se zatím moc neprojevoval, ale prostředí už docela znám. Mám zhruba představu, koho představuje nick Sendyman. A právě proto jsem na ten váš úvodní příspěvek reagoval, kdyby to napsal některý z místních magorů nebo větších pruďasů, nechám to být, u vás mě to překvapilo. Z vašich reakcí jsem nepochopil, že za osobní útok berete už moji první reakci s tou studenou vodou. Dneska bych to možná už napsal jinak, ale tehdy mi váš příspěvek přišel od pasu střelený prudký výstřel, tak jsem od pasu prudce odpověděl, nebylo mým cílem vás urazit, maximálně trochu podráždit Příště mi prosím napište hned, když se vám na mém stylu něco nebude líbit, případně nereagujte vůbec. Nechtěl jsem se této diskuse držet jako klíště, ale vy jste pořád reagoval a já jsem ve vašich odpovědích vždycky našel něco, na co jsem chtěl ještě odpovědět.
V této komunikaci jsme byli dva, takže pokud jsem něco nepochopil správně nemusí to být nutně jen chyba moje nebo řazení příspěvků. Rozhodně jsem to tu nechtěl rovnat, spíše jsem měl POCIT, že se snažíte srovnat vy, místní zkušený diskutérský lev, mě, nového mladého lvíčka
THE END
sendyman
11. srpna 2011 • 12:20
O.K. Ovšem, kdyby Vás "jen" zajímalo, jak jsem to myslel s tím střílením, stačilo se zeptat, místo "dobré rady" s kýblem studené vody...
Vaše názory mohou zdejší diskuse obohatit, proto nechápu, proč se nezúčastňujete dalších, zatímco tohoto vlákna se držíte jako klíště.
Na invektiva je tu jiných magorů dost, na bláboly taky. Tak proč se toho mají ještě zúčastňovat lidé, kteří jsou schopni formulovat svůj názor, byť ne každý s ním musí souhlasit?

A ještě poznámka: již potřetí v krátké době jste se v mém případě zmýlil, či nerozuměl. Jistě, je to způsobeno TAKÉ idiotským řazením příspěvků, nicméně se domnívám, že především Vaší neznalostí zdejšího prostředí a majitelů nicků. Možná by to chtělo více "pokory" a trochu se nejdřív rozkoukat, než to tu začnete "rovnat" - taky jsem to tak před těmi 5-6 lety, kdy jsem sem začal prakticky denně chodit, udělal...
cypakus
11. srpna 2011 • 11:02
El.mimo: Však já jsem o vašem světě mluvil jako o nebezpečném, za zlý jsem označil svět, který nám předkládají média. A těmi prostě ovlivněni jsme, nemusí to být nutně TV, tu taky nemám.
Na svou obranu vyloženě nerezignuju, kdybych se dostal do nebezpečné situace, nějak bych na ni reagoval, ale nechce se mi o tom dopředu zbytečně přemýšlet, abych si takovou situaci nepřivolal. Pokud mi intuice zatím neřekla, že bych se měl ozbrojit, tak věřím, že mě nečeká situace, kdy by mi zbraň pomohla. Nebudu si prostě pořizovat protiletadlový kanón, abych byl připraven bránit svůj dům proti letadlům, když nevěřím, že taková situace může nastat Pokud vy jste měl pocit, že se máte ozbrojit, asi vám intuice naznačovala, že se vám to bude hodit a je dobře, že jste se ozbrojil.
Máte pravdu, že žiju na vesnici, už bych se ale neoznačil za kluka Taky už jsem v životě něco zažil a byl na různých místech světa, ale ještě nikdy jsem nelitoval, že jsem u sebe neměl zbraň. I přesto, že moje tělesná integrita párkrát zlehka narušena byla, ale je to už dávno.
V žádném případě ale nikomu neodepírám možnost a právo bránit se zbraní, jen by se tato možnost měla využívat uvážlivě, když už není jiné vyhnutí. Já se této možnosti prozatím vzdávám.
cypakus
11. srpna 2011 • 10:20
Sendymane, omlouvám se za reakci na váš poslední včerejší příspěvek. Myslel, jsem, že v něm reagujete na mě, až teď jsem pochopil, že jste reagoval na tříhvězdičkový oddělovač v příspěvku od el.mimo. Pozdní čas a idiotský systém řazení příspěvků udělaly své.
Myslím, že je čas tuhle debatu uzavřít. V žádném případě jsem neměl v úmyslu se nad vámi povyšovat nebo vás snad dokonce poučovat. Mě jen opravdu zajímalo, jak jste to myslel s tím střílením..
Někdy rozhodujou maličkosti. kdyby váš první příspěvek byl "Armáda, výjimečný stav, gumové projektily", tak by tahle debata nevznikla.
Tak zatím a třeba se nám příští debata povede oběma lépe.
sendyman
11. srpna 2011 • 08:31
Co musím, nebo nemusím, to nechte laskavě na mně. Já prostě nechápu, proč se možná diskuse o mém příspěku (zda střílet nebo nestřílet, jak a čím) zvrhla na "diskusi" (ona to není diskuse, ale mravokárné poučování) o mně a povýšenecké rady, co mám udělat, abych byl "vhodný" úrovni Vašeho intelektu.
Kde berete tu odvahu mě hodnotit, víte? Už mě to nebaví, tady na to není vhodné místo. Vždycky ovšem můžete přijít zítra do Jamajky - pokud jste z Prahy a máte dost sebevědomí i v reálu, nejen v anonymitě diskusí.
el.mimo
11. srpna 2011 • 01:07
Cypakus: Já na media moc nedám, dokonce nemám ani TV.
Ano, naše filosofie jsou rozdílné, ale i tak bychom mohli zůstat věcní, ne? O "zlém světě" totiž nikde nepíšu ani slovo. "Nebezpečný" - to je ten správný termín.
Ano, Váš pohled mi přijde naivní, ale co já vím? Třeba jste kluk z vesnice, kde maximálně jednou za dekádu někdo ukradne slípku. Já jsem žil v různých koutech světa, ve městech, a teď si klid venkova také pochvaluji. Avšak! Jsou místa v našich městech, namátkou Praha-Karlín, Plzeň-Petrohrad, Brno-Cejl, atd., každý park po setmění, ulička s rozbitou lampou, kde jste potenciální oběť. A když už na takovém místě jste, je dobré mít s sebou argumenty, jimž protistrana rozumí. Já jsem si takto již 2x zachoval kompletní fysickou integritu, aniž by bylo nutné/krajně nevyhnutelné své oponenty přesvědčit se všemi důsledky, a dokud svět nebude takový, jaký ho chcete mít, pokládám za nanejvýš rozumné brát ho jaký je.
Mohu mít dotaz, jak si ospravedlňujete, že vědomě resignujete na svou vlastní obranu?***
cypakus
11. srpna 2011 • 00:24
el.mimo: My jsme oba z jiných částí vesmíru. Jestli vám to vyhovuje, žijte ve světě plném nebezpečí a postarejte se o sebe, jak uznáte za vhodné. A já se postarám, abych žil ve světě který vyhovuje mi, tomu věřím. Já vám jen ze svého světa budu občas připomínat. že existuje i něco jiného než ten zlý svět, který vám ukazují média, a že existují i jiné hodnoty. Chápu, že vám to připadá naivní a nevadí mi to.
Kolikrát v životě jste potřeboval zbraň, abyste se ubránil?
cypakus
11. srpna 2011 • 00:05
Vidíte, Sendymane, konečně vám přišel kamarád, už můžete jen přitakat a nemusíte se pouštět do diskuse.