Komentáře

Zpět na článek

Viliam Buchert: Z Evropy je financován terorismus, zástupci Hamásu sídlí i na Západě, EU posílá miliardy Palestincům

15 komentářů

viktor viktor
11. října 2023 • 14:18
Vedení EU a čeští bonzáci , Soudruzi Piráti , s máslem na hlavě , to budou mít “ těžké “. Oni budou nadále podporovat Palestince , ale né Hamás, který ovšem v Gaza vládne. Tomu říkám pošukové na pochodu…Tak to aby dr. Chocholoušek začal dělat opravdu ty přesčasy podle ministra Válka ( poznávací znamení bradavice na prázdné makovici ).
Avatar - denisz}
denisz
10. října 2023 • 23:15
Brilantní shrnuti izraelsko-palestinského konfliktu, vyznívající hodně negativně pro palestinskou "nelegitimní" samosprávu na obou palestinských území.
Qaid
11. října 2023 • 07:29
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Pavel Maleček
10. října 2023 • 19:38
Teď zrovna na PRIMě ukazují jak bestiálně vraždí islám palestinští fanatici, vč.toho, že uřezali hlavy 40 dětem v mateřské školce. Vážení, jestli vám to nedochází,tyhle zvěrstva financuje každý z nás přes peníze, které posíláme EU. Která na podporu krvavého řádění Palestinců od r. 2000 poslala cca 10 miliard dolarů.
Už jen tohle by mělo stačit k tomu, aby každý slušný stát okamžitě z EU vystoupil. A doma si udělalal pořádek s těmi, co tohle palestinské řádění podporují. Což jsou u nás Piráti, TOPka i část starostů a lidovců. A všemožní političtí "neziskovkáři", kteří též řádění palestinců min. omlouvají.
Co je na tom všem nejhorší, že naše papaláštsvo sice slovně palestinská zvěrstva odsuzuje, ale nedělají nic aby podporu těchto ne lidí, ale zvířat nekompromisně zastavili. Premiéra s prezidentem nevyjímaje - hnus!!!
Richard Šebesta
11. října 2023 • 09:35
@Pavel Maleček Souhlas ale taky ta zkorumpovaná banda z ODS, ta nejvíc. Fiala už měl před léty plno keců o tom že je stoupenec EU ale že by se měla reformovat. Nevidím že by se EU reformovala a že by k tomu ODS nějak přispěla nebo aspoň projevila snahu. Pokud se EU reformuje tak jedině k horšímu a co na to ODS a Fiala nic.Jen blbě kecají.
Avatar - epr3}
epr3
10. října 2023 • 19:12
Realisty tohle nemůže překvapit. EU zásadně pracuje proti svým občanům už po mnoho let.
Jen mě překvapuje, že si tohle necháme opakovaně líbit, a necháváme ***ský režim pořád vládnout. Bývaly doby, kdy by představitelé tohoto končili vyhozeni z oken svých paláců, nabodnuti na vidle. Jenže vidle má už dnes málokdo a pracovat s nimi neumí téměř nikdo. Naše chyba. Takhle si s námi budou vytírat pr.el ještě roky....
Hulin No More
10. října 2023 • 19:51
@epr3 hamas je financovaný i ruskem. Nemáš teď jako kolaborant v hlavě bordel?
Avatar - epr3}
epr3
10. října 2023 • 20:04
@Hulin No More To říkal kdo? A jak tam mohli ubozí rusáci, kteří nemají podle našeho mainstreamu ani na jídlo, vůbec něco poslat?
Richard Šebesta
11. října 2023 • 09:29
@epr3 Souhlas. Hulin je tak zhulený že už nevěří ani Buchertovi to co píše. Možná ho považuje za ruského agenta ?
Avatar - denisz}
denisz
10. října 2023 • 23:20
@epr3 . . . Mladí pomatení Zelení v Německu i v Evropském parlamentu se vedle přírody začali hlavně zajímat o převýchovu Evropanů v jejich utopistickém duchu.
Jitka Donátová
10. října 2023 • 18:38
Když to takhle čtu, není mi dobře po těle, a opravdu si kopeme hrob..............
Hulin No More
10. října 2023 • 19:02
@Jitka Donátová to je úplně normální. čína pere mraky peněz pro svý agenty a rozmr.ávání EU přes kryptoburzy a tak je to všude. A pořád žijeme. Hlavně nepanikař.
Richard Šebesta
11. října 2023 • 09:26
@Hulin No More Jasně mudrlante. Na Titanicu byli taky takoví jako ty. Nepanikařte a Titanic se už pomalu potápěl.
Richard Šebesta
10. října 2023 • 18:09
Překvapivě objektivní hodnocení od pana Bucherta je vlastně obžaloba Bruselu a celého ansamblu EU který dělá jak se zdá všechno špatně. Kdyby nyní bylo referendum o vstupu do EU jistě by většina občanu byla proti. Za těch necelých 20.let co jsme v EU se ukazuje že místo aby pro nás konkrétně občany Česka bylo EU přínosem stalo se pravým opakem. Nezvládnutá migrace trvající už 10 let neoprávněné zasahování do vnitřních záležitosti některých zemí totální byrokracie a nyní objektivní výčet toho co se moc nevědělo o podpoře Palestinců a v podstatě teroristů. EU má určitě a nejen proto palec dolu. Nejhorší je že nebude v EU líp ale stále hůř a hůř a to nechci malovat čerta na zeď ale jsem realista.
Avatar - epr3}
epr3
10. října 2023 • 19:07
@Richard Šebesta 👍