Komentáře

Zpět na článek

Jana Bendová: Trump i Walesa vědí, jak ukončit válku na Ukrajině. Muži v celibátu řeší manželství homosexuálů

6 komentářů

thomas2
30. října 2023 • 21:15
To je tedy drivejsi prezident Polska Walesa idiot. To by se mu Putin jen smal.
Tamara Fusková
30. října 2023 • 10:50
Jediný smysl manželství je, aby děti měly mámu a tátu, kteří je vychovají, milují je a starají se o ně. Manželství rozhodně nemáme kvůli sexu /sex nepotřebuje štempl ani razítko/ a už vůbec ne kvůli majetku, vdovskému důchodu atd.
thomas2
30. října 2023 • 21:41
@Tamara Fusková - Ovsem to by bylo idealni pro deti, ale casto se to nestane. Treba se rodice nevezmou, *** si najde jinou milenku a o deti se nestara. Nebo se rodice vezmou, a potom jeden z rodicu zemre, kdyz je dite jeste male. Nebo se vezmou a potom to skonci rozvodem. Nebo jeden z rodicu je spatny ke svym detem, ublizuje jim a podobne. Nebo kdyz jeden z rodicu je zavisly na alkohol nebo na jine drogy, tak to je take spatne pro deti. Nebo kdyz jsou rodice prilis autoritativni, chteji stale, aby je deti poslouchaly, a kdyz neposlechnou, tak jsou trestany, nemaji vubec svobodu, i kdyz jsou deti uz dospele, to byl problem s nasimi rodici.
Avatar - JP }
JP
11. října 2023 • 11:20
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Saša Krach
11. října 2023 • 12:40
@JP Možná že vím proč Babiš bohatne....Stačí se podívat na jeho zahraniční podnikání. A můžete si to porovnat.
Saša Krach
11. října 2023 • 12:45
@JP A k panu ministrovi....Někdy obrovská snaha znamená destrukci. Např. Výroba u nás.­...pe­nici­lín.­...při dobré vůli,,2 až tři roky...Ale při pomalosti této vlády....😂