Prostor X

Zpět na článek

Nebudeme zvyšovat daně, říkal po volbách Skopeček. Nakonec jich vláda zvedla hned několik

12 komentářů

Baboon
11. října 2023 • 08:18
Vzhledem k tomu, že tato vláda porušila všechny předvolební a vlastně i povolební sliby, je to hodně krotký článek. Umím si představit ty blesky a hromobití, kdyby něco podobného udělala předchozí vláda, na kterou se ta dnešní stále vymlouvá a dští na ni oheň a síru.
pavelnovak
10. října 2023 • 14:05
Skopeček je obyčejný pouťový blafal. A to si říká ekonom. Podle toho to taky vypadá
giorgio287
10. října 2023 • 11:53
Soudruh Fiala má plnou držku pravice a přitom je to prolhaný zelený bolševik. A Skopeček je tak zpitomělý, že mu v tom lhaní zdatně sekunduje.

Pro připomenutí, vy "pravičáci" - okrádat celý národ, sekat dluhy, zvyšovat počet úředníků, zavádět cenzuru, vyhazovat lidi z práce za názor a zvyšovat daně - to dělají bolševici a fašisti. Pravice dělá pravý opak. Odevzdejte tituly (nejsou koupené od Nerudové?!?).
Liba Metloková
10. října 2023 • 11:48
Když se za 32 let všechno prodalo a vyjedlo, musí se to řešit zvýšením daní,ale to zas nebude hospodářský růst. Takže makat,makat a odvádět státu je jediné možné řešení, jinak bude bankrot. Takže, vyšší třîdo zbohatlíků otevřete peněženky jinak vám střední a nižší třída nemůže pomoci k zisku. Je to na vás.
Hulin No More
10. října 2023 • 11:43
buď rád, chcíplo by ti publikum
Richard Šebesta
10. října 2023 • 09:38
ODS je zkorumpovaná strana , která je na českém politickém nebi už 32 let a je úplně jedno kdo tu stranu vede zda Klaus, Topolánek nebo Nečas nebo Fiala. Vždy uměli jen lhát a nikdy neplnili to co slíbili. Volit ODS mohou jen lidé rozumu mdlého. Když by někdo férově spočítal co tato strana od roku 1991 dodnes vykonala nic dobrého by to nebylo.ODS měla být stejně jako kčsm mimo parlament a už tam zůstat.
Karel Tošenovský
10. října 2023 • 07:33
Jediné co Skopeček dokázal svou tupostí umetl opět cestičku ANO k budoucímu vládnutí. Lže stejně jako Fiala a celá ODS.
Petr Semenec
10. října 2023 • 07:04
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
bullshit
10. října 2023 • 07:20
Hezky popsáno, naprostý souhlas. Volil jsem je, doufal jsem v pravici a splněné sliby, konečně po Burešovi a jeho squadře Faltynků, Tomanů, Havličků, Áji, Brabců atd. Podporovaným KSČ a ČSSD+ sebestedným mstivým starcem na Hradě. Prozření přišlo celkem rychle, chlív po Burešovi nenapraven, zase o něco zbohatl a hrstku těch co makají ještě oberou více. Stát rozhazuje dále na dluh, dotuje kde jakou pitchovinu a nešetří. Zase přidal těm co jsou přisátí na statni cecek od učitelů až po celníky. Zvýšil nakonec i zločineckou daň z nemovitostí a potrestal tak ty co se starají o své bydlení. Nahrají tak návratu lháře a podvodnika Bureše. Není nám pomoci, zkusím Svobodné ale velkoun naději na úspěch nevidím. Bureš tam bude diky socialistické "pravici" zase 🥴😪
Richard Šebesta
10. října 2023 • 09:52
@bullshit Souhlasím s vámi taky až na agenta Bureše. Bureš podle mne doburešoval. Jednak s ním nikdo nepůjde do koalice (opravdu nevím kdo by měl tu odvahu) třeba SPD sám vyloučil a za další stále je stíhán za dotační podvod. Tudíž pokud nebude kauza uzavřena stále je možné že bude odsouzen. Je ale možné že odejde s politiky jednak sám bude mu v roce 2025 už 71 let nebo proto že bude muset a pak bude ANO bez Bureše což bude ovšem zcela jiná káva a ANO už nebude tak dominantní.
Liba Metloková
10. října 2023 • 11:53
Richard Šebesta Já myslím, že ANO bude bez Babiše ještě dominantnější a to ODS přeji.
Richard Šebesta
10. října 2023 • 09:41
@Petr Semenec 100 % souhlas