Komentáře

Zpět na článek

Viliam Buchert: Češi peskují Slováky, Poláky i Maďary. Prý víme, jak mají správně volit. To je projev domýšlivosti

28 komentářů

Avatar - epr3}
epr3
4. října 2023 • 19:38
Já bych nezevšeobecňoval. Kdo to říká? Venca v hospodě? Franta na traktoru? A to jako přepisují média? To asi těžko, že jo. To říkají političtí idioti, kteří mají neomezený přístup do médií, která hýkavě papouškují to, co kdy kde kecli. V našich médiích se už názor běžného občana nedočtete, Reflex nevyjímaje. V našich médiích je už jen ten správně předzpívaný názor, který bychom měli bez náznaku pochyb a sebemenší špetky kritického smýšlení sdílet.
Jenže jsou to taková ideologická h.vna, že i lidem, kteří od přírody méně hloubají, jsou přinejmenším podezřelá.
Svou občanskou pasivitou, kdy jsme nechali po dekády politiky dělat co se jim zlíbí, jsme si pořádně zavařili. Buďto se probereme a konečně začneme volit politiky, pro které bude politika službou vlasti a jejím občanům, nebo se naše společnost rozpadne a Evropu ovládne islámský chalífát. A to budeme čumět, jestli nás ovšem imámové nechají alespoň koukat.
Pepa Zahrádka
4. října 2023 • 19:34
Téměř čtvrtina Slováků si myslí, že Fico, který již zem řídil 3x, což je polovina existence SR za nic nemůže?
Pavel Vlček
4. října 2023 • 17:12
Stranu Eurohujerské Slovensko volili patrně nepatrně zřejmě přece jaksi vlastně tajně progresivní komsomolci - mladí optimisti z Bratislavy a velkých měst ...
viktor viktor
4. října 2023 • 14:28
Někteří Češi chtějí radit Slovákům ? V zemi, kde si občané svobodně zvolí za prezidenta dlouholetou zelenou gumu, agenta StB a sovětské GRU, agenta Pávka, předsedu ZO KSČ v komunistické rozvědce s maminou politručkou, NELZE očekávat nic rozumného ani v blízké budoucnosti. Od zelené loutky, která přísahala na socialismus a dojila státní kasu za komunistů a teď v tom dojení, v novém kabátě, jen pokračuje. Do státních funkcí se cpe příliš mnoho překabátěných komunistů, za pomoci užitečných idiotů. Takže , Slovensko přenechte Slovákům a nehrajte si na Libuši. Oni si to Slováci vyřeší. ZAMEŤTE SI RADĚJI PŘED VLASTNÍM PRAHEM ! Od Hradu až po Strakovku.
Avatar - Petr Fojtik}
Petr Fojtik
4. října 2023 • 15:27
@viktor viktor O.K. A ti co nejvíce peskují budou po příštích volbách až vyhrajou Babišovci peskovat koho ?
viktor viktor
4. října 2023 • 16:53
@Petr Fojtik Za 34 let si neumíte vygenerovat někoho, kdo se neumazal komunismem, nebo není idiot ? Viz současnou Strakovku. Pokud ne, tak si skutečně nezasloužíte sami vládnout.
Avatar - Petr Fojtik}
Petr Fojtik
4. října 2023 • 17:33
@viktor viktor My bychom generovali, což o to, to je to nejlehčí. Problém je v tom že musíme generovat z toho co se nám nabízí. Problém a chyba není v nás voličích, ale v autoritách že do toho nejdou.
Avatar - epr3}
epr3
4. října 2023 • 19:42
@Petr Fojtik Problém je v nás voličích. Pravicové strany, které generují smysluplnou politiku tady jsou už dlouhá léta. Ale voliči, z mě naprosto nepochopitelných důvodů, opakovaně volí ty, kteří je už v minulosti podvedli a obelhali... bohužel.
viktor viktor
4. října 2023 • 19:07
@Petr Fojtik Pokud vám v Česku zůstaly opravdu jen “ elity “ s diplomy od Nerudové, nebo za “ švestičky z vlastní zahrádky “ apd. tak vám není pomoci.
Avatar - Petr Fojtik}
Petr Fojtik
4. října 2023 • 19:33
@viktor viktor Osobností je zde dost, žádná z nich a já se jim nedivím do politiky nechce, je to žumpa u nás i jinde ve světě. Nemyslím si že ČR je v tomto vyjímka. Nikdo soudný by nelezl do žádné současné politické strany jenž jsou plné bývalých komoušů a mafiánů a založit si stranu novou a nacpat do toho veškeré peníze i čas je tak trochu ruská ruleta. Komu bude nebo nebude pomoci, to bych nechal na budoucnosti, předpokládám však, že západ to nebude.
Richard Šebesta
4. října 2023 • 14:17
Velmi dobře napsané pane Bucherte ! Souhlas jen bych dodal to přesně co píšete ale dělá naše vláda a jí zaprodána media viz. ČT a stejně tak přesně to co kritizujete vy dělá panstvo v Bruselu. Diriguje a buzeruje tu Maďary tu Poláky tu Slováky a vůbec je nezajímá že tam probíhají demokratické volby a tamní lidé si volí třeba i dlouhodobě tu Orbána tu Právo a Spravedlnost nebo i SMER. Jo je to tak. Poslední věc k tématu Brusel a celá ta exekutiva je falešná až na půdu. Jim nevadí lhaní a lež jen když to koresponduje s jejich názory. Třeba současný president komunista Pavel který dnes mluvil v europarlamentu. Nevadí jim že lže konečně on je komunista a ti nic jiného neumí, jen lhát. Jeho bludy nesleduji jen mi stačilo co dnes řekl v tom svém projevu. Když by padla Ukrajina padneme i my. Nevím jak bychom mohli padnout i my to už komunista Pavel neřekl. Ono proč taky ? On řekl svou lež a hlavní je že od eurounijních byrokratů se mu dostalo potlesku. Vzpomínám na projevy soudruhů ti taky byli po svým nesmyslech vždy odměněni potleskem. To je naprosto stejné. Mimochodem mohu-li říct svůj názor současný problém Evropy není na Ukrajině ale v Bruselu kde tato grupa mocipánů není schopná už 8 let řešit PROBLÉM NON PLUS ULTRA který dusí Evropu a to jménem migrace !
viktor viktor
4. října 2023 • 14:31
@Richard Šebesta. Nelze, než souhlasit 🤗 .
Pavel Vlček
4. října 2023 • 17:28
@Richard Šebesta
Je to Evropský Svaz Bruselistán = Svaz evropských islamizovaných pašalíků !!! Pán Bůh s Námi a Zlé pryč ... Je to Globalizační Korporátní Fašistická Progresivní Liberální demokratura !!! E.U. Titanic !!! EUexit !!! Zachraň se, kdo můžeš, jde to do Volného Pádu !!! EUexitus !!!
Avatar - fero52}
fero52
4. října 2023 • 13:42
Na rozdíl od chytráka autora já neznám Slovensko jen z TV (jelikož zde pár let žiju) .... a mám obdobný názor jako ten, který zpochybňuje, jakožto neobjektivní. Ficko je asi takový socdemokrat jako Gottwald šmrncnutý Mussolinim. Jeho jedinou ideologií a programem je MOC a PRACHY. Takže není divu, že se smerácká parta zhlíží v ruské kleptokracii 🙁 Jak jinak si vysvětlit obdiv bývalých otroků k říši, která nás po desetiletí okupovala a vydírala, a se kterou nemáme společné vůbec nic krom trochu podobného jazyka (ani DNA, ani kulturu či historii, kromě oné okupační)
V každém národě je min. 30% slabomyslných jedinců, kteří tvoří elektorát populistů. Jsou totiž imunní vůči logice a faktům, takže jsou snazším "úlovkem" než občané oplývající kritickým myšlením. A tak holt často vítězí lež a nenávist nad pravdou a láskou
VIZ třeba http­s://fe­rohra­bal.bl­ogspo­t.co­m/2017­/04/po­chod-podlych-revolucionaru.html
Avatar - JP }
JP
4. října 2023 • 14:08
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Richard Šebesta
4. října 2023 • 14:21
@JP Za inteligenci považuješ sebe že ? Ale pozor sebechvála smrdí !
Richard Šebesta
4. října 2023 • 14:24
@fero52 Fero Ty už překonáváš ve svých lžích i komunisty a to je co říct. Představ si že mnoho lidí u nás považuje zase bruselské byrokraty za to nejhorší co může být a naše vláda jim notně přizvukuje. Za ě roky budou volby uvidíme kdo se bude smát pak ?
Richard Šebesta
4. října 2023 • 14:29
@Richard Šebesta Sorry za 2 roky mělo být.
Avatar - fero52}
fero52
4. října 2023 • 15:16
@Richard Šebesta
Saša Krach
4. října 2023 • 15:52
@fero52 On to bere jak Sparta Slavia....Ty náááši jsou nejlepší...možná jsou ale většina řekla ne....Tak se podvolim ....a nebulim.😂😂😭😭
Jiří Bubeníček
4. října 2023 • 13:30
Pane Bucherte ,čtu vaše názory různě řadu let ,tudíž vim jestřáb ODS ,Klaus i trochu Zeman!!!! Nemyslim si ,že Slováky peskujeme ,vnimal jste slova Fica v předvolební kampani směrem i k Česku respektive pokud zabrousí k V4! Souhlasim s názory na Fica ne na celé Slovensko ,rpzlišujte ,myslite si ,že Fico je vlastnik celého Slovenska? Osobně nechci v souvislosti s Ficem Babiše již od r.93 ,kdy jsem ho ANO ,postupně poznával ,třeba komentáři v Českem Dniku pana Kudláčka ,který lezl krkem hodně politikům v čele s Klausem ! Miru zdar.
Richard Šebesta
4. října 2023 • 14:30
@Jiří Bubeníček Jste nějak trochu mimo , doporučuji si to po sobě přečíst.
mibar
4. října 2023 • 12:51
A zkuste si tipnout, kdo bude příštím premiérem, ať chcete nebo ne, bude to ..... (doplňte si sami).
Uživatel_5679784
4. října 2023 • 12:36
V našich volbách demokratické strany zachránil bývalý vlivný policajt, který vzal "nesystémovým" stranám 4,5 % ... takže jsme hlasovali skoro stejně ...
Petr Semenec
4. října 2023 • 12:35
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Jiří Bubeníček
4. října 2023 • 13:35
@Petr Semenec Nemate to lehké ?! Politiku sleduji vim kdo je kdo presně,ale nestavim to ,tak kategoricky ,že politik se o mě stará nejsem jejich patetický obdivovatel ,nicmeně jedno vim jistě nechci Kreml už od r.45 raději nenaviděnou EU a jak řikaji oponenti i valecne NATO je pro mě dobré!
Richard Šebesta
4. října 2023 • 14:28
@Jiří Bubeníček Jo a co desítky milióny nenažraných migrantů kterých stále přibývá a řešení je nedohlednu ? To já zase z Ruska obavy nemám ale z neschopného Bruselu ANO , pozor nevolím Burešovo ANO.
Petr Semenec
4. října 2023 • 17:14
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.