Téma

Zpět na článek

Pevnost Evropa? Ani náhodou. Nezvládnutá migrace mění politické poměry v mnoha zemích

31 komentářů

Pavel Molík
9. října 2023 • 18:32
V čele EU jsou morálně vyhnilí mentální slaboši. Evropská civilizace pod taktovkou šílené Uršuly & spol. mi připomíná Titanic, kde se na horní palubě (v Bruselu) stále vesele tančí a juchá. Zejména je v EU vše stále víc zideologizované v intencích bruselské politické korektnosti, všudypřítomné je pokrytectví a morální ohebnost. Nejtíživěji na nás obyčejné lidi doléhá budování bruselské diktatury ve stále tvrdší podobě. Celý můj život v současnosti je poznamenán resp. podřízen všudypřítomnému zákazově-restriktivnímu šílenství. Eurohujerští bruselští byrokraté mají hlavy nabité iniciativním blbnutím v duchu iracionálního novátorství, jehož podstatou je tvrdý útok na základní pilíře evropské civilizace a zároveň jsou lidem naordinované autodestruktivní aktivity a v tomto rámci sebepoškozování evropské civilizace probíhá i migrační šílenství. Někteří politici stále nechtějí vystřízlivět z omamného merkelovského migračního opojení, někteří by nejraději přestěhovali celou Afriku do Evropy pod heslem wir shaffen ***. Ještě nikdy v minulosti nevládli Evropě takoví mimoni a hlupáci jako nyní. EU se stala největším nepřítelem evropské civilizace. EU posunuje Evropu na periférii globální mocensko-politické šachovnice.
Tomáš Kostelecký
8. října 2023 • 10:52
Zamoření Evropy tímto odpadem přivodí její , především , ekonomické zhroucení. Sami nám dávají najevo, že sem nepřišli pracovat, ale tím, že všichni chtějí do Německa, kde jsou největší dotace a ostatní služby, jasně projevují svojí vyčůranost a touhu po bezpracném životě. Budou mít doživotně nataženou pazouru, ale současně páchat kriminalitu nejhoršího a nejodpornějšího druhu, Naši předci dobře věděli, že ne gr a muslim do Evropy nepatří. Pseudohumanisti a dobroserové mohou odtáhnout s nimi. A pokud to nepůjde po dobrém, půjde to po zlém.
LUF3
8. října 2023 • 10:23
Pro českého voliče k zamyšlení, jestli ještě chce volit politiky, kteří nám nedávno podepsali "povinnou solidaritu" , která nás, prakticky vzato, zavazuje k přerozdělování migrantů.
Uživatel_5417695
8. října 2023 • 10:35
@LUF3 Celkem souhlasím. Ač jsem volič jedné ze stran pětikoalice, kdybych tušil, že tahle vláda kývne na přijetí migrační dohody, tak nevím co bych dělal. Babiše bych z mnoha důvodů volit nemohl, navíc i v jeho případě by bylo reálné riziko, že by tuhle dohodu přijal, protože Babiš má jediný skutečný zájem - Babiše a jeho firmy.
Různé rádoby-národovecké, ve skutečnosti proruské, chaotické straničky typu Trikolora,...bych taky nikdy nevolil.
No, nespíš bych prostě volby ignoroval. Sice by to nic neřešilo, ale aspoň bych měl pocit, že jsem k té migrační šílenosti svým hlasem nepřispěl. :p
Avatar - Mrs Yodaová}
Mrs Yodaová
8. října 2023 • 11:27
@Uživatel_5417695 k tomuhle závěru musí dojít každý kdo to má v hlavě trochu srovnané 🫠 volby jsou hra pro zoufalce hledající spásu shora 🥱 politici jsou státem licencovaní loupežníci, mezi nimi žádná dobrá volba neexistuje, je třeba soustředit se na vlastní život a omezit dopady jejich existence na minimum 😎
Uživatel_5417695
8. října 2023 • 12:06
@Mrs Yodaová Ignorovat volby taky není žádné řešení, protože on tam nakonec vždy bude někdo navolen a chtě nechtě politici náš život ovlivňují.
Osobně za nejlepší možnost považuji kroužkování. Vybírat ty politiky, kterým nejvíc důvěřuji.
LUF3
8. října 2023 • 12:06
@Uživatel_5417695
Buď volit nepůjdu (jeden hlas pravděpodobně stejně nic nerozhodne), nebo budu volit Svobodný, kteří se nedostanou, ale zvýší jim to šance do budoucna (ne že by byli ideální, ale lepší než co je teď).
Vyhraje Babiš, to bylo jasný v okamžiku, kdy prohrál prezidentské volby. Finance na tom budou ještě horší než za 5tikolky, podpora Ukrajiny taky horší, ale snad pochopil že Češi migranty nechtějí a dokáže vzdorovat Bruselu
viktor viktor
8. října 2023 • 09:34
Vítači nekontrolované migrace se mohou nyní poučit, kam povede EU nekontrolovaná Bruselská hloupost.
Richard Šebesta
8. října 2023 • 09:26
Pan Buchert píše nyní dost správně co emigrace znamená pro Evropu. Pro každého normálního Němce je volba AFD jedinou správnou variantou i když si troufnu předpovědět že pro západní Evropu je už pozdě. Ony desítky miliónů migrantů (25-30) už nejde poslat zpět a i když by se jich polovina integrovala tak ta druhá bude pro hostitelské země totální problém. Je vidět kam to dopracovala ona banda lhářů pseudohumanistů v Bruselu a europarlamentu. K tomu nutno připočíst i ty vlády některých zemí u V4 jako ta naše včetně našeho komunistického presidenta které s tím souhlasí. Kdo je objektivní tak vidí realitu jaká je, EU i NATO místo řešení problému doma v EU vyprovokovali válku na Ukrajině a neumí zvládnout ani jedno. Mám dojem že EU i NATO nám byl ČERT DLUŽEN a to dodám že VS a RVHP jsem rozhodně taky nemusel. Inu jak se to říká ? Dostali jsme se z deště pod okap.
Avatar - epr3}
epr3
8. října 2023 • 09:41
@Richard Šebesta 👍
Uživatel_5417695
8. října 2023 • 09:58
@Richard Šebesta Pardon, ale buď jste dobu VS a RVHP osobně nezažil a jen čerpáte ze zkreslených vzpomínek nějakých starých zapšklých kovaných komoušů a nebo si své vzpomínky sám zkreslujete do pozitivna. Vzhledem k tomu, že mě už táhne na 60, tak jsem tu dobu osobně zažil. Doba VS a RVHP byla plná nespravedlnosti a ekonomických absurdit takového rozsahu, že dnes se nám o tom nezdá ani v té nejbujnější fantazii. Taky proto ten východní socialistický spolek krachnul, rozpadnul se a zanikl. Ve srovnání s dobou kdy jsme byli nedobrovolnými nadiktovanými členy VS a RVHP, dnes se nám žije mnohem lépe a radostněji. A naše dobrovolné členství v obranném spolku NATO je jedním z hlavních důvodů proč magoři typu Putina od nás dávají své pracky pryč. Jinak ale s EU bohužel máte do určité míry pravdu v tom, že různé bizarní levicové nápady se velmi usilovně snaží o to, aby naši současnou vybudovanou životní úroveň a ekonomiku zničily.
Jinak, co se týče Ukrajiny. Zřejmě vám to uniklo, ale Ukrajinu vojensky přepadlo Rusko na rozkaz Putina a Putin to udělal z naprosto vylhaných zdůvodnění, kterým může věřit snad leda nějaký oligofrenik. :p
Avatar - epr3}
epr3
8. října 2023 • 10:13
@Uživatel_5417695 No, řekl bych, že v RVHP převládla ideologie nad logikou uvažování jejích kormidelníků a smyslem potřeb obyvatelstva. Jenže úplně to samé se dnes děje v EU. RVHP historicky a EU aktuálně, reprezentují jen různě natřené, totožné totalitní ideologie.
Hulin No More
8. října 2023 • 10:18
@epr3 tak ty jsi oligofrenik... nebolí to moc?
Uživatel_5417695
8. října 2023 • 10:21
@epr3 V zásadě souhlasím, že EU má do ideálna dost daleko. Osobně bych nebyl proti, kdyby se EU vrátila do dob EHS, nicméně zatím stále má EU do absurdit RVHP velmi daleko. Mezi EU a RVHP nejsou žádné významné paralely, podstaty obou těch spolků jsou zcela odlišné. Zatímco EU sice je zanášena různými bizarními nápady, RVHP byla impotentní a totalitní už svou podstatou, což EU rozhodně není.
Richard Šebesta
8. října 2023 • 11:14
@Uživatel_5417695 Chlape neplácejte bludy jsem o dost starší než vy. Dobu před listopadem pamatuji velmi dobře. A opakuji komunisty jsem neměl rád. Pokud jde o NATO jste taky vedle , naši noví mocipání měli strach z referenda o vstupu do NATO proto žádné nebylo, co kdyby jim to lidi zatrhli a většina byla proti ? Takže ty řeči o svobodném rozhodnutí vstupu do NATO jsou trapné jako sáně v letě. Stejně jako soudruzi že ? V roce 1955 taky se lidi neptali zda chtějí do VS, proč by se měli plepsu ptát, pozor platí pro oba režimy. No a válka na Ukrajině ? Opět lžete kdyby západ chtěl žádná by nebyla Putin řekl jasně o co mu jde, chtěl neutralitu Ukrajiny. Biden věděl minimálně 2 týdny dopředu co chce Putin udělat a proč ? Proč nechtěli jednat a nenavrhli třeba jednání o problému na půdorysu NATO-Rusko-Ukrajina , takový " Mnichov " ovšem nyní férový i za účasti všech ? Jednat se mohlo i několik měsíců o kompromisech, určitě by to bylo lepší než válka, která trvá už 20 měsíců.
Hulin No More
8. října 2023 • 11:36
@Richard Šebesta Ukrajina nezvratně kráčí do NATO a ty si s plešatým z-mrdem můžete podat ruce, že jste retardi, co vůbec kdy nějaké požadavky měli.
Uživatel_5417695
8. října 2023 • 12:15
@Richard Šebesta Vy jste možná pamětník, ale v takovém případě rozhodně máte paměť vážně poškozenou, protože nedávnou minulost vnímáte velmi zkresleně.

Nebyl jste nějakým soudruhem?....Třeba domovním důvěrníkem, nebo pomocnou stráží VB? Ti bývali velmi uvědomělými soudruhy. To by totiž to vaše zkreslené vnímání celkem vysvětlovalo.

Jinak, co se týče Putina. Putin nemá co nařizovat jakým směrem se vydá cizí suverénní země. Putinovi je po tom kulový, jestli se Ukrajina stane členem EU a NATO, nebo jestli se nestane. Tohle je věc pouze mezi Ukrajinou a členskými zeměmi EU a NATO. Rozhodně to není Putinova věc. Takže Putin může neco chtít, ale to je asi tak všechno. Je to kábegébackej skřet a vrah, kterej by se děsně rád stal novodobým Petrem Velikým. Ve skutečnosti je to jen malej trapnej hnusoň.
Avatar - epr3}
epr3
8. října 2023 • 12:57
Vyhulín 😂😂😂
romanetta
8. října 2023 • 16:06
@Richard Šebesta Bludy tady plácáte vy, Šebesta!
Uživatel_5417695
8. října 2023 • 09:21
No, já osobně bych proti imigraci nebyl, pokud by nás skutečně nějak pozitivně obohacovala. Proti sekulárně založeným imigrantům ochotným poctivě pracovat v legální sféře (např. prodej drog za legální práci rozhodně nepovažuji :-p ), vybaveným IQ aspoň 100.... bych rozhodně nic nenamítal. A je mi zcela jedno jakou mají barvu kůže. Pokud mi nechtějí vnucovat své zvyky jestliže o ně dobrovolně nejevím zájem, pokud nehodlají páchat trestnou činnost a naopak hodlají respektovat naše zákony a také náš žebříček životních hodnot a zvyklostí, pokud si hodlají své živobytí získávat poctivou legální prací, tak co se mě týče, jsou u nás vítáni. A klidně se i můžeme inspirovat některými hodnotami imigrantů - pokud to ovšem bude čistě na naší dobrovolné bázi.

A naopak - pobudové vybavení IQ 80, odhodlaní jen ždímat sociální systém, nesnášenliví, neochotní respektovat naše zvyklosti a zákony, zavlékající k nám náboženský a politický extremismus, nutící nás respektovat různé zvyklosti, které my považujem za odpudivé (např. vraždy ze "cti", sňatky s dětmi, ženské obřízky, apod....). Tak pro takového imigranty by EU měla být v maximální možné míře skutečnou pevností Evropa. Máme dostatek svých vlastních pobudů. Nepotřebujeme importovat ještě další.

Příklad imigrantů, které považuji za "zn. ideál" a otevřel bych jim dveře hned - např. turečtí bratři Cevat Yerli, Avni Yerli, Faruk Yerli - zakladatelé firmy Crytek (herní engine CryEngine).
Richard Šebesta
8. října 2023 • 14:16
@Uživatel_5417695 Urážet můžeš vlastní rodiče, pokud ti to dovolí. Takže si nech ty kecy o soudruhovi . A mimochodem co soudruh president na hradě ? Ten ti nevadí ?.Argumenty nemáš žádné jen svoje trapné hnoje co tu čmáraš. Ty tak rozumíš diplomacii ? Proč ty mudrlante potom jednali VB a Francie s Hitlerem ? To mi řekni. Jo a proč si mi neodpověděl na ono referendum o vstupu do NATO ? Proč se nekonalo ? Ty falešný demokrate demokrate !
Uživatel_5417695
8. října 2023 • 15:34
@Richard Šebesta Hele, soudruhu, se svými mentálními problémy se obracej na svého psychiatra. Já ti nemůžu a ani nechci v tomhle ohledu pomáhat.
viktor viktor
8. října 2023 • 18:45
@Richard Šebesta Obdivovatelé KSČ na Hradě tu nálepkují normální antikomunisty jako soudruhy. To už je samo o sobě jako diagnóza. Jenom imbecil s vodnatou hlavou může obdivovat rudého špióna StB / a sovětské GRU a předsedu ZO KSČ na rudé rozvědce , soudruha Pávka. To je přeci případ pro dr. Chocholouška.
Avatar - epr3}
epr3
8. října 2023 • 08:23
...."Musíme objevit možnosti...." Pane bože, od chvíle, kdy lidé na Zemi začali žít jako národy, je i tomu největšímu imbecilovi jasné, že když si neohlídá vnější hranice, žádný národ ani jiné lidské společenství nebude. Co chtějí strasbruselští euroidioti objevovat? A jak dlouho jim to bude ještě trvat? Po deseti letech je situace, mimo to, že migrační proud mnohonásobně zesílil, navlas stejná.
Ve strukturách EU zaměstnáváme za naprosto nehorázné peníze desetitisíce euroúředníků, od naprosto bezvýznamných šedivých myší, až po nejvyšší výkonné, kteří to s neskrývanou pompou dávají při každé příležitosti okázale najevo, ale všichni dohromady nedělají vůbec nic, jen pro Evropu vymýšlejí kontraproduktivní a sebezničující grýndýly a ostatní eurohovadiny.
Proč jsme tak blbí a necháme si to líbit?
Hulin No More
8. října 2023 • 08:51
@epr3 A tohle napsal ruský poskok, co se při invazi plešky na Ukrajinu třepal vzrušením
Avatar - epr3}
epr3
8. října 2023 • 08:56
@Hulin No More Vyhulíne, ty si při tom, jak si před chvílí lezl z postele, šlápnul do nočníku, do kterýho jsi si v noci nas.al, viď?
Můžeš mi říct, co má politiky řízená migrace do Evropy společného s válkou na Ukrajině?
Děláš se úplně zbytečně ještě blbějším, než na první pohled vypadáš.
Hulin No More
8. října 2023 • 08:58
@epr3 "je i tomu největšímu imbecilovi jasné, že když si neohlídá vnější hranice, žádný národ ani jiné lidské společenství nebude"
chceš mi říct, že jsi ještě větší imbecil než největší imbecil??
Richard Šebesta
8. října 2023 • 09:11
@epr3 Souhlasím opět zcela a ten tady Hulin vyhulený dokazuje co je zač. Žádná myšlenka nic jen kecáni debilit ! PRIMITIV NON PLUS ULTRA. Vsadím boty že ani neví co to je
Avatar - epr3}
epr3
8. října 2023 • 09:24
Vyhulín Ty to máš té hlavě všechno zmáčklé od porodních kleští úplně od začátku, to je pak těžké ti něco vysvětlit.
Ukrajina minimálně deset let vůči Rusku vysírala, provokovala a v oblastech s převažující ruskou entitou vyvolávala etnické konflikty, končící ozbrojenými střety a vraždami. Rusko na to deset let upozorňovalo celý svět, včetně OSN a dalšího miliónu organizací plných nicnedělajících darmožroutů. Pro všechny to byla ohromná zívačka a tak to Rusko začalo řešit po svém, "napadením" Ukrajiny.
Prostoduší šulínci tvého typu se začali okamžitě rozhořčovat a strasbruselští europitomečkové se začali předhánět v sankcích "vůči Rusku", které ale mnohem víc poškozují nás samotné, než Rusko.
Hlavním poraženým této války je už dnes Evropa, která nechtěla řešit oprávněné stížnosti Ruska vůči Ukrajině, dodnes lže o důvodech vzniku války, což jí všichni Vyhulínci bezvýhradně žerou zatímco strýček Sam se na té válce naprosto nehorázně pakuje.
Už radši nic nepiš, slabomyslné vemínko, na to, abys pochopil situaci mentálně nemáš.
Hulin No More
8. října 2023 • 09:34
@epr3 tímhle okouzlíš babky v parku. proč ale ku.va očekáváš úspěch tady? víš vůbec kde jsi a co se kolem tebe děje?
Avatar - epr3}
epr3
8. října 2023 • 09:45
Vyhulín Já to vím docela bezpečně, ale jak jsem už napsal, ty, na to abys to pochopil, nemáš mentální kapacitu