Komentáře

Zpět na článek

Stanislav Balík: Divoké volby na Slovensku a v Polsku aneb Co se děje ve střední Evropě

4 komentářů

Pavel Molík
7. října 2023 • 10:19
Fico je nepochybně jedním z nejzkušenějších slovenských politiků, proto dokáže být pragmatický a vnímavý vůči názorům jiných, dokáže pružně reagovat, ale vždycky ctí realitu, pravidla logiky a především není morálně ohebný, takže Fico se vyprofiloval jako stabilizující maják rozbouřené a politicky hodně košaté slovenské společensko-politické scény. Třeba proti našemu prezidentovi Pavlovi je Fico politický a morální gigant, který se od mnohých politiků liší tím, že nemá prodejnou lokajskou duši. Se svojí prozíravostí a občanskou zodpovědností je Fico velkou nadějí pro demokracii na Slovensku a hlavně pro občany SR.
Tomáš Kostelecký
6. října 2023 • 00:24
Evropa není pro ne - gry ani pro cikány. Všude kam vlezou je jenom bordel a zmar. Zkuste to vyvrátit.
Pavel Maleček
5. října 2023 • 18:07
Důsledek to vrcholícího tlaku bruselských neomarx-progresivistů na přeměnu dříve demokratické EU v jejich centrál direktivně přerozdělovací, tedy jen prázdnými demomechanismy maskovanou socialisticko totalitní říši. Mezi něž se svým projevem v Bruselu už otevřeně přihlásil i "náš" prezident Pavel. A to samé lze říct i o naší vládě, byť ta to zatím v obavě z voličů jak umí (tedy jako vše blbě) maskuje.
Tato akce samozřejmě vyvolává reakci, když s tím nesouhlasící většině občanstva nadbíhají všemožní vykukové, vidící v odporu k bruselské soc. říši potenciál k získání osobní moci.
Když převážně jde o vyznavače asijské despocie, což zas jen kecy o hájení demokracie maskují. No a tyto dvě mocenská uskupení se mezi sebou nemilosrdně řežou a občany všemožnými, jejich oponenty způsobenými hrůzami straší.
To co už v nevratném úpadku mizí, je to, čeho všichni plné huby mají, tedy skutečná funkční demokracie. Ta bohužel pod tímto oboustranným tlakem totalit v EU aktuálně končí. Když další šanci dostane, až když ta či ona totalita společnost zákonitě do zmaru, bídy, teroru a nakonec krvavého střetu zavleče. Inu kdo se ze své historie nepoučí, je odsouzen k tomu aby si ji bolestně zopakoval.
To nemluvě o tom, kdo vše si chce na upadající neruské Evropě smlsnout. Islámští připrchlíci jsou toho jen předkrmem.
Saša Krach
5. října 2023 • 13:19
Volební sliby...Jen muška zlatá...😂
Ale něco se splnit musí.
Po dlouhém a tvrdém vyjednávání o sestavení nové vlády jsme museli zkoordinovat naší politiku a vzít ohled na naše koaliční partnery....To neznamená že i v nové vládě nebudeme prosazovat naše volební sliby,,,a pracovat na nich. Pro vás...
😂😂😂😂🤪🤪😂🤪🤪🤪🤪🤪🤪😂