Komentáře

Zpět na článek

Pavel Páral: Státní nákup plynovodů někdo bude muset zaplatit. Jak to odnese daňový poplatník?

3 komentářů

Radim Pokorny
3. října 2023 • 03:08
Pěkné svinstvo, Síkela pomohl kamarádům a ještě z nás dělá blbce jak to bylo výhodné a jak má na všechno jakési obskurní posudky. 5 mld. hned a 33 kdy už ve vládě určitě nebude, takže pro něho žádnej problém. Pořídil věc co už teď je na hraně životaschopnosti a k ničemu (pokud to co tvrdí je vůbec pravda a negeneruje to provozní ztrátu již nyní). ČEPS co to teď zaplatil, si to promítne do cenové kalkulace s kterou půjde na ERÚ, ti jim to odklepnou a příští rok to z nás všech vytáhnou formou zvýšeného poplatku za distribuci, který platíme v ceně elektřiny. Síkela se bude příští rok zase v TV divit cenám elektřiny, a vykládat cosi o zlé EU a energetické burze v Německu a v duchu se smát jak s námi občany zase vyj....l a okradl nás Všechny, aniž by porušil jakýkoliv zákon.
giorgio287
2. října 2023 • 18:27
Že by naši vládcové dostali rozum a začali kupovat od Rusa levný kvalitní plyn pro naši potřebu a posílat přebytky dál za prachy do Germánie? Pak by nákup plynovodů logiku měl. Když už byl Germánům vyhozen do luftu Nordstream.

Ovšem podezírat fialové vlastizrádce z logického jednání bych si netroufl. Takže to spíš vypadá na tunel, podvod a zlodějinu, ve které jde jen o provize politiků.
ficus1
2. října 2023 • 18:19
To, že je to celé levárna, je jasný každýmu. Když se rozdělovaly miliardové zisky z tučných let, kdopak je odnesl ? A teď vyžranou prázdnou schránku si stát zadotuje pěti miliardama, a další miliardy dluhu k tomu ? No to smrdí jako všechno po ODS. Na Babiše mají pár korun dotací, a ztracený biliony po ODS s ČSSD nikdo nehledá......