Komentáře

Zpět na článek

Bohumil Pečinka: Slovensko promluvilo

6 komentářů

Vaclav Sklenar
2. října 2023 • 07:25
Tragikomické je, že největší radost z vítězství Fica má Orbán. Asi by ho po sjednocení jmenoval místodržícím. Ostatně, obě země mají své silné nacionálně socialistické tradice.
Uživatel_5678258
2. října 2023 • 08:38
A Vám by seděl Zelensky a Pavel jako sponzor . Jinak jak řekl Fico Německé novinářce -Slovensko je suverénní země a nemusí poslušně kývat co přijde z Bruselu nebo spíše z Nemecka ti řídí EU
Štěpán Kohout
1. října 2023 • 20:14
"Ficismus" To je tedy slovo! Navrhuji misto toho podle osvedcenych vzoru "ficovstina" a "krvavy pes Fico".
Richard Šebesta
1. října 2023 • 12:06
Nesouhlasím tak zcela s autorem,že naladění české společnosti je jiné než slovenské. U nás podle posledního výzkumu je s touto katastrofální vládou nespokojeno nejméně 75 % obyvatel. Souhlasím s nim v tom že Pellegrini nemůže jít s Progresívci nejen proto že by se mu rozpadl poslanecký klub ale pokud by to udělal zradil by určitě i své voliče a do budoucna by si zadělal na konec své strany. Pobavili mne mimo jiné ti dva odborníci ve studiu ČT Just a ten druhý když komentovali výsledky na základě exit pollu které rovněž zmínil autor . Ty totiž velmi mylně ukázaly že volby vyhraje PS . Už měli plno komentářů a chytrosti o tom co to bude znamenat, že Fico neuspěl jenže realita se ukázala jiná. Fico vyhrál a ti dva mudrci vypadali pak jako dva diletanti. Pokud vím oba jsou politologové jen bych dodal na baterky. Mimochodem samotný Šimečka když ještě jeho PS vedlo podle onoho exit pollu sám byl opatrný a řekl že je to třeba brát s rezervou.
Václav Plachta
1. října 2023 • 12:45
@Richard Šebesta Máte pravdu. Je to stejné i dnes, kdy všichni mluví jako by už Fico skládal vládu, ale Pelegrini ještě neřekl, že s ním půjde do koalice! A bez něj je nahraný. Já spíše typuji za premiéra právě Pelegriniho.
Saša Krach
1. října 2023 • 11:29
No... vše se dá otočit...
Z prohry vítězem....Musím dodat!
Možná 😝😂😂😂😂😂