Zprávy

Zpět na článek

Reflex se nemusí omlouvat za Pitomia. Podle Nejvyššího soudu bylo možné Okamurovy názory považovat za hloupé

38 komentářů

honza-dc
Takže je to teď soudem uznanej Pitomio
Petr Minář
Trvalo to, ale alespoň tak. Je bohužel třeba až Nejvyšší soud na to, aby se veřejně uznalo, že politický kašpar je kašpar a mele naprosté, rozum urážející hovadiny. Něco, co by mělo být ihned zřejmé každému myslícímu občanovi...
Miroslav Hraběta
@JP Řekl bych, že termín Pitomio Pitomia proslavil. Třeba se ujme i můj Srajchl 😃
JP
Mnoho lidí používá slovo Pitomio, zrovna tak jako např. Ovar. Proč to ty pány tolik dráždí? 😜😄Proč nejsou nad věcí? Nehraje v tom roli velmi přebujelé ego a pocit vlastní nepostradatelnosti a nadřazenosti? Je, musím si dát bacha, nebo mě zažalují, ale kdo vlastně, že? Pitomiů a Ovarů je na světě mnoho .
Michal Jakubec
@Petr Semenec Dekuji za vaši lásku.Ano,mám na to,abych puncoval blbce a piromce,kteří mají za vzor Pitomia.Na rozdil od vás mám rozum,zdravý úsudek a nepotřebuji poslouchat bludy někoho,kdo šíří jen hloupost a nenávist.Bude to tím,že mám krásný život,což se o vás asi říci nedá.Zkuste se svým životem něco udělat,Pitomio to za vás neudělá
JP
@epr3
Žvanile prde3.
Bedřich Kukačka
Takže teď je to úředně uznaný Blb. Kdyby to Pitomio nechal být a neřešil to, tak si na to nikdo ani nevzpomene. Teď mu již tato mimořádně padnoucí přezdívka zůstane navždy. Málokdy se podaří takto trefně někoho vystihnout. Děkuji autorovi za tento počin. A to že to byl zásah do černého ukazují reakce Pitomia. Vyskakuje jako čertík Bertík. Uráží roky všechny kolem sebe schován za svou imunitou. Ale sám svou karikaturu neunese. Slaboch a zoufalec. Tohle by se mělo dostat s patřičnou reklamou i do Japonských novin.
JP
@Petr Semenec
No, debilně a prostoduše se zde projevuješ zatím nejvíce ty, chybí ti sebereflexe? Vím, nemůžeš za to, každý nemůže být chytrý.
Michal Jakubec
@Uživatel_5514534 A léky na hlavu jste si dnes vzal?Můžete mi napsat,proč je náš srát totalitní?To si vlastně představujete pod slovem totalita))
Michal Jakubec
@Petr Semenec. Tak jen idiot může mít názor jako vy. To,že se jednou v životě zachiváte jako idiot,z vás nedělá idiota. Když ale máte pitomé názory a pitomé chování několik let,jste pitomec nebo pitomio.
Vladimír Masata
@Miroslav Hraběta ja zase navrhuji přezdívku a ta přeci nebyla nikdy trestná zase jednomu ,,Blbišovi" co má slunce za planetu a už mám, po tomhle Reflexu, úspěchu za hodinu jinde, 55 laiků teď už 70 za hodinu a 10 minut ale není to novinka už 24. 11. 21 tuhle přezdívku kdosi vyslovil ale nemělo to holt takový náboj.
Petr Minář
@Petr Semenec
Soudní zvůle? Že poslali někam nechutného kašpara, dovolávajícího se své jakési "cti", na kterou on sám svou vlastní činností doslova kálí? To měli tedy za urážku Pitomia popotahovat Okamůru.
Mimochodem, Semenec, nejsou oni také z party tohoto kašpara?
Petr Semenec
Tak to je fajn zpráva. Teď mohu s klidem napsat, že redakce Reflexu je banda idiotů a soud mě musí osvobodit. Není na Zemi člověka, který by se alespoň jednou jako idiot nezachoval, takže směle do toho. Všichni novináři, všichni politici, soudci nevyššího soudu, všichni jste idioti.
Petr Semenec
@Petr Minář
on má v této zemi nějaký soud patent na rozum? Není snad jediným úkolem soudu dbát na zákonnost? Ta parta staříků a Alzheimerem za krkem má snad IQ milion, aby rozhodovala o tom, co je a co není hloupé. Chápete vůbec dosah toho, když soud opustí své hřiště a hodnotí to, co mu absolutně nepřísluší. Jak se vám bude líbit, když o vaší ženě napíšu, že je hnusná tlama a soudce usoudí, že opravdu není dost hezká a není důvod mě stíhat? Já žasnu, jak idioti tleskají soudní zvůli. Soud není orgán na posuzování toho, co je a co není chytré, nebo hloupé a pokud to soudci sami nechápou, pak jsou ještě blbější než ten polodebilní polojaponec.
Petr Semenec
V právním státě má soud jakékoli instance jediný úkol, a to rozhodnout, co je a co není v souladu s naším právem. Jestli nejvyšší soudci dostali od Boha patent na rozum a mohou hodnotit, co je a co není hloupé, pak jsme víc v ***i, než jsem si doposud myslel. Brzy budou soudy rozhodovat o tom, co je a co není hezké, vtipné. Budou rozhodovat o tom, co je vhodné a nevhodné říkat, nebo si myslet. Muj oblíbený filosof říká, že nejvyšší forma poznání je poznání vlastní omezenosti, takže páni nejvyšší soudci mají k komuto poznání ještě hodně daleko, když si přisvojují hodnotit něco, co jim naprosto nenáleží. Toto je typická ukázka soudní zvůle a nic na tom nemění fakt že Okamura je idiot prvního řádu. To může prohlásit psychiatr, nikoli soudce a pokud soudce hodnotí něčí chování jinak než z pozice jeho zákonnosti, nemá u soudu co dělat. Jelikož nenajdeme politika, který by se občas jako idiot nechoval, je s podivem, že soud nerozhodne je všechny zbavit svéprávnosti a zavřít ho Bohnic.
Haj hou.
Hulin No More
@epr3 jde přece o tu svobodu projevu, kterou se tak rád oháníš, gumo
JP
@Vladimír Masata
Vám není pomoci, hlupáčku.
JP
@Petr Semenec
Vrať se do hrobu kecale.
Vladimír Masata
@JP že by potrefena "husa" co ho snad i volí, se ozvala hmmm???
JP
@Petr Semenec
A Semenec opět semení pardon perlí.
JP
@honza-dc
👍
JP
@Vladimír Masata
No, pane nepitomý, stačí si přečíst váš blábol, který je nesrozumitelný a plný gramatických i slohových chyb. Ale pozitivní je, že milujete Prahu, tak nám Pražanům nedělejte ostudu. Děkuji za umělou perlu .
Vladimír Masata
Nenapíšu, diskutující tady lidé co píší úplně stejné pitominy jako říká (a on i je dělá) ten Pitomio!! Co si postavil mešitu ten nácek z Japonska, co hyzdí dnes záměrně celou mou milovanou Prahu a on se nám tak jen vysmívá ten spíš Hitler než hloupost jen předstírající klaun. Byl bych pak úplně pitomí jako oni. A zase mi to nedalo a házím své perly (i) pitomcům.
Petr Semenec
Vidím, že 90% zdejších disutujicích nechápe úlohu soudů v demokratické společnosti. Soud nerozhoduje, jestli je výrobek vadný. Na to má soudní znalce. On musí mít soudní znalce na všechno, protože jedinou kvalifikací soudce je znalost zákona a jejinou jeho funkcí je zákon prosazovat. Žádný soudce bez znaleckého posudku nemůže odnačit něčí chování za hloupé, prostě z toho důvodu, že mu toto nepřísluší. Jestli jste tak tupí, že nechápete tak jednoduchou, ale přitom zásadní věc, čtěte Blesk.
Pokud si soudci budou přisvojovat rozhodování o tom, kdo je a do není hloupý, koho tisk může sesměšňovat a koho ne, pak je naše demokracie mrtvá.
Druhá otázka zní, jestli osazenstvo redakce Reflexu, je kompetentní k puncování lidí. Z mnoha zdejších článků bych si dovolil říci, že nikoli. Nejchytřejší se mi stále jeví kačer.
Pro ty duševně nejslabší jen připomenu, že nejsem zastánce polodebilního polojaponce, ale právního státu, kde si každý nedělá, co ho napadne.
Vladimír Masata
@Petr Semenec To vy tady někomu pořad nadáváte, soud řekl jen to, že ten Japonec říká hlouposti tak ať se nediví a ne že je hlupák, blbec, nebo prý vulgárnější jejich obdoba, pitomec a na to nepotřeboval žádného znalce, když jste na to přišel i vy jak tady píše?? hmhmh A už jsem psal že jde o přezdívku která holt znamená hloupý klaun a má smůlu že povýšila na synonymum jeho jména díky té vtipné karikatuře a není divu. A oceňuji snahu soudu že mu chce pomoc tím že ho upozornil aby ty hlouposti neříkal a nedělal on ze sebe toho pitomého klauna co prodával na příklad naším zbohatlým blbkám zájezdy do prezidentských apartmá po celém světě aby se na party u Babiše pak mohli pochlubit jeho motyké, kam až poslali jejich plyšové medvídky, jako typický rodilý český šmejd, prodávající hrnce za deseti tisíce v ceně jednoho.Kdy si některé znich i na ten zážitek peníze i půjčovali a dostávali se do různé tíže.
Uživatel_5514534
V totalitním státě s totalitní justicí se přihlouplý plátek Reflex může beztrestně vysmívat a dehonestovat každého, na koho totalitní systém ukáže prstem.
Petr Semenec
@Petr Minář
vaše reakce mě nepřek­vapu­je.Ne­chápe­te, oč tu běží, tak začnete urážet. Hezký den.
Petr Semenec
@Vladimír Masata
tak já pamatuji doby, kdy se Reflex tvářil jako seriósní časopis a satira tam měla hodně malé místo.Pak přišel obecný úpadek morálky a z novinářů se stali nájemní pisálci. O to tu ale nejde. Reflex označil Okamuru za Pitomia a ten to dal k soudu jako pokus o dehonestaci své osoby. Nikde neexistuje žádný odborný posudek, který by klasifikoval jeho chování a jednání a na jehož základě by soud mohl rozhodnout. Tady si soudci přisvojili roli expertů a rozhodli sami. To je nepřípustné. Žádný soudce na to nemá kvalifikaci a bez znaleckého posudku prostě rozhodnout nesmí. To je zneužití moci. Jak se vám bude líbit, až vás soud zbaví svéprávnosti bez posudku psychyatrů? Asi nebude, co? Tady jde o princip. I když ví skoro každý, že Okamura je blb, soud to o své vlastní vůli prohlásit nesmí.
Petr Semenec
@Michal Jakubec
já miluji lidi, co si o sobě myslej, že mají na to, aby puncovali ostatní. Obvykle jsou to ti největší blbci a vy budete jeden z nich.
epr3
Hulin No More Vyhulíne, pokud zmiňuješ retardaci, tak výhradně v souvislosti s tvou osobou.
Hulin No More
@epr3 tvoje demence mě unavuje. Tvůj skoro životní boj je kravina? Když už se chceš z něčeho vylhat, udělej to aspoň inteligentně, Retarde.
Vladimír Masata
@Petr Semenec I když jde v tomhle případě o satiru a satirický časopis ale i člověka co hrozí že má tendenci napodobit snad i Hitlera? A že každý soudce má povinnost chránit i demokracii aby tady nechtěl někdo dělat z lidí salámy jako nedávno a on ten "Pitomio" hmhmhmh i takové lidi shromažďuje nejen pitomce? A nejde o nadávku ale je o sice nelichotivou a zaslouženou přezdívku kterou si sám vysloužil!
Vladimír Masata
A ještě měl NS konstatovat že pitomce z lidí i děla a jiné se ze záměrem dostat se s jejich pomocí k moci přes ty jenom jeho právě tak hloupé a přesto nebezpečné kecy leda pitomce, hlupáky a extremisty přitahuje
epr3
Hulin No More Vyhulíne, jako tradičně ti unikla pods*** mého příspěvku, tak ještě jednou pro tebe: co na téhle kravině trvalo jedenáct let?
Hulin No More
@Miroslav Hraběta na to koště sedne kdeco. ten by se užaloval
epr3
@JP Milá blběnko, tobě přijde normální řešit jedenáct let takovouhle p.čovinu? A nechceš přeci jenom radši přejet tu pavlač? U toho nemusíš tolik přemýšlet, víš?
epr3
@Miroslav Hraběta Neujme, Sraběto.
epr3
Musím před českou justicí smeknout. Po jedenácti letech vyřešit takto složitý a nesnadný úkol....je to zkrátka hodno obdivu.
Až půjdete k soudu s něčím opravdu podstatným, rovnou se předem rozlučte s tím, že byste se dožili rozsouzení dle zákona, na to je lidský život prostě moc krátký...