Rozhovory

Zpět na článek

Petr Sokol: Slovenské volby nejspíš skončí jako horor. Fico je Mečiarův dědic

38 komentářů

Ferdi Nand
***u
Ferdi Nand
President Pavel jako nesv ině ? Jako každý komouš, který vstoupil do KSČ od dubna 1969 do konce roku 1989 musel souhlasit se vstupem vojsk a následnou okupací své země. To vše jako voják v uniformě. Tomu se říká vlastizrada a v civilizovaných zemích je za to minimálně dožití, vhodnější je spíš provaz.
Richard Šebesta
@Ferdi Nand Takže ty jsi v ksč byl že to víš tak přesně co ty rozumbrado.
Ferdi Nand
ču - ráku.@Richard Šebesta
Ferdi Nand
Budiž poučením nám, ale hlavně budoucím generacím, že tolerance zločinu a zločinců se vždy vymstí. Nevyhubením komunistické lůzy a umožnění jí vstupu do společenského dění se táhne, již více jak 30 let, provázeno zločiny, rozkrádáním státu a devastací obecné morálky a chování. Lhaní, krádež ani korupce nejsou vnímány jako zločiny, ale jako běžná součást politického života. Běhna Jermanová daruje svému kolouškovi služební vozidlo a my, všichni, se mu ještě skládáme na benzím, kamarádi dostanou miliony za neprovedené práce, Babiš ukradne 50 mega, běhá si po svobodě a ještě nás, ta bolševická, udavačská mršina, poučuje o morálce. Komouši nás zavedli do Asie morálce. " Sametový podvod 1989 bylo jenom divadlo pro hlupáky. Komouši si v klidu užívají, co nakradli a ti mladší nám opět vládnou. Stříž a spol. Pokud se komoušů nezbavíme budeme stále žít v Asii i se společenskými normami, které s tím souvisí. Pokud stát nesjedná spravedlnost a právo v zemi, má právo tak učinit každý občan, libovolným způsobem. Každý komouš je zločinec. SMRT VŠEM KOMOUŠŮM.
Avatar - JP
JP
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ferdi Nand
@JP Trošku si oprašte dějepis a schválně si vypište kolik konfliktů, revolucí a jiných změn se obešlo bez krve, případně na jak dlouho a s jakými důsledky. Třeba Mnichov. Člověk je normální šelma. Mnohem záludnější a krvežíznivější než kterýkoliv jiný živočich. Pokud si myslíte opak, je možné, že prožijete kruté procitnutí, což bych Vám ovšem nepřál. A věřte, že jsem toho viděl a prožil dost. Pokud zlo nevyhubíte, časem zesílí a zaútočí. Všechny zločinné a zločinecké režimy se vyšplhaly po zádech demokracie, aby ji nakonec zardousily. Vybití bolševiků není " krev na rukou " ale deratizace a deratizace oprávněná. A zkuste mezi přemnoženými hlodavci oddělit ty hodné od těch zlých. Totéž je to s komouši nebo nacisty. Oni vyhlásili třídní boj a rasovou a národnostní genocidu. Oko za oko.
Avatar - JP
JP
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Richard Šebesta
@Ferdi Nand Vážený pane máte to jaksi popletené. Souhlasím že Bureš je neřád a komunistický estebák ale nejen on. Ale kdo sedí dnes na hradě ? Není to po uši červený soudruh rozvědčík Pavel ? Proč Havel a spol.nezakázali ksč po listopadu 89 ? No a mýlíte se i v těch lumpárnách nedělá je jen Bureš a jeho ANO vše začalo hned v 90.letech za vlády té strany , která opět dnes má hlavní slovo. Čermák,Bém, podvody s LTO které třeba už tehdy kritizovala ostravská novinářka Lorencová a které už tehdy šlo o život. 2 x jí vyhrožovali zabitím a byly i pokusy o její přejetí. Opět už tehdy začaly nájemné vraždy,státem podporované vykrádání bank ( Mrázek a spol) podvodná kuponová privatizace jíž zneužil odesmanský favorit Kožený který dodnes užívá nakradených peňez atd. To je jen slabý výčet odeesackých prasáren !
Ferdi Nand
No a já snad píšu, že jenom Bureš a ANO ? Si popo­sedně­te.@R­ichard Šebesta
Ferdi Nand
Tak Kožený, to už je obehraná písnička starší třiceti let, Bolševiciu tu, před Koženým kradli už od roku 1948 a proti nim byl koženda jenom uličník. Před komoušema tu kradli 6 let nacisti. Takže můžete začít u Rašína, ale jinak tu ***te už 32 let mimo mísu.@Richard Šebesta
Richard Šebesta
@Ferdi Nand Obkecávat umíte a chránit tu odeesackou bandu taky.Fakta jsou fakta před těmi neutečete. Apropos víte že za vlád ODS v 90.létech estebácký agent Bureš jezdil Klausovi na narozeniny kde se setkával se špičkami této partaje a chválil je jak skvěle to tady vedou ? Obdobně postupoval když se dostala k moci soc.dem. Máte mezery ve vzdělání. Je třeba více číst třeba knihy od Jaroslava Kmenty . Jsou opravdu dobré a dobře napsané. Nejsou to pohádky ale fakta podpořené i třeba fotkami jako důkazy.
Ferdi Nand
Máš to nějaký pomotaný, volku. Bacha na cévku. Nevím jak jsi přišel na to, že straním ODS. Jako každý blb, stavíš svoje primitivní dedukce nad realitu.@Richard Šebesta
Richard Šebesta
@Ferdi Nand Nevím že bychom si tykali. Blbe. Ale svědčí to o tvé úrovni. At straníš komu chceš Primitiv jsi ty. Na logické argumenty nereaguješ a když tak primitivním kecy.Jan Werich měl pravdu.Bavit se s blbcem delší dobu je zbytečné pak už se baví dva blbci.
Avatar - Mrs Yodaová
Mrs Yodaová
Zdá se, že lidí hledajích spásu vlastní mizérie ve vrchnosti opět přibývá 🙄 co se dá dělat, každá doba měla svého psychopata co se zapsal do dějin nejdřív jako spasitel a pak jako destruktor a vždycky se dostal k moci sjednocením lůzy a slabostí oponentů 🥴😔
Avatar - JP
JP
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ferdi Nand
Souhlasím s Vámi. Problém je v tom, že lidstvo se, běžně a ve své většině, nechá velmi snadno oblbnout i poměrně hloupým populistou, který slibuje ráj na zemi a nakonec zničí ekonomiku i stát. Estébácké hovado Babiš, rozdal a rozkradl státní kasu, ruku v ruce s tou obézní moravskou slepicí,a odstartoval inflaci a dnes hází vinu na Fialovu vládu, která s tím nemá nic společného. Něco jako Hitler, který rozdával nakradený majetek, ačkoli válka ještě neskončila.@Mrs Yodaová
Avatar - JP
JP
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - Mrs Yodaová
Mrs Yodaová
@Ferdi Nand ...něco jako Hitler, Lenin, Napoleon, Ceaușescu, Kim Ir-sen, Castro, Pinochet, Chávez, Bašír, Mao Ce-tung a mnoho a mnoho dalších 😵‍💫 nepochybuji, že by se jich pár stovek našlo 🙈
Martin Tuhý
Vyhraje PS, vládu ale složí SMER + HLAS + SNS a pokud bude třeba Republika/KDH. Premiérem bude Pellegrini. Není zač.
Richard Šebesta
@Martin Tuhý Pokud se to stane je to to nejlepší pro Slováky ale i pro nás ! SMER-HLAS a SNS. To je to správné není to zdaleka ideál ale co je dnes ideální ? Naše současná vláda je to nejhorší co může být !
Annika
Cesko zije v hororu,verim ze Slovensko tu chybu neudela.
Avatar - Sustek Ondrej
Sustek Ondrej
No kdyby lidská blbost kvetla do nebe tak by tam dokvetla i redaktorem.
Pavel Vlček
Na řadě je Arménie = Hayastán !!! Baba Vanga: Bude Válka s Islámem ... Ale Nikomu Ani Muk !!! Pravda je to, co nechce nikdo slyšet ani vědět !!!
Pavel Vlček
Andrej Fico a Robert Babiš !!! Vivat V4 !!! Evropský Svaz = Bruselistán se nám rozpadá, zachraň se, kdo můžeš !!! Už je To Tady !!! Globalizační Korporátní Fašistická Progresivní Liberální Demokratura se pomaličku hroutí ...
Avatar - epr3
epr3
Progresívne Slovensko, strana několika eurokomsomolců, jinak bez členů, která na vlastních předvolebních mítincích nikoho nezajímá, vede ve volebních preferencích. Ten byl dobrej, a teď tu o Karkulce.
Vypadá to, že slovenské média to dělají úplně stejně, jako média po celé Evropě a v USA. Prostě si vylžou svoji "pravdu", a tu pak tlačí bez ohledu na cokoli. Rudé Právo hadr.
Martin Tuhý
@epr3 Povězte, jaká je pravda?
Avatar - epr3
epr3
@Martin Tuhý Třeba, že lidé většinově nechtějí Green deal, Fit for55, elektromobily a ještě asi tisíc dalších eurodebilit.
Avatar - JP
JP
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Richard Šebesta
@epr3 100 % souhlas.
Avatar - epr3
epr3
JéPéčko Kůže vždycky žvejkaly ženský, tak aby ses toho s ÉÚ ještě znova nedočkala.
Richard Šebesta
@Martin Tuhý Pravda . To je přece to co hlásá lady Von der Leynenova a ta eurounijní sebranka. Tedy stručně řečeno. Oni mají pravdu ve všem (LGBT, ,migrace,povinné kvóty na migranty,podpora nekonečné války na Ukrajině,omezování suverenity členských zemí EU a v neposlední řadě šikana za odlišný názor) je toho pochopitelně víc ale vybral jsem jen něco.
Avatar - JP
JP
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - epr3
epr3
@JP Už máš vytřenou pavlač?
Avatar - JP
JP
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - epr3
epr3
@JP Ty máš leda tak holou ***, proto vytíráš tu pavlač.
Avatar - JP
JP
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Richard Šebesta
@JP Dobrá nádhero. Tvou prosbu vyslyším. Nebudu reagovat na tebe ale totéž očekávám od tebe. Doufám že slovo dodržíš.