Komentáře

Zpět na článek

Tomáš Vlach: Ráj fake news v Česku. Šéf BIS konečně přiznal rozsah ruské propagandy

34 komentářů

viktor viktor
@epr3 To víte, STS Chvojkovice - Bor má “ silný “ tým a proto se nepouští do žádných neplánovaných akcí…🤪
Richard Šebesta
@JP Vona to je pravda nádhero . Ale asi neumíš číst ani na seznamkách.
JP
@Saša Krach
Opět Krach, no jo, tak vysvětlím, nikoho jsem nenazvala dosud ***m, přečti si pořádně komentář. Možná jej pochopíš, ale pochybuji. Ale nyní už musím, Krachu jsi fakt idiot. Hlavně, že máš tu HIPOTÉKU . Věnuj se raději dětem než diskuzím, komentářům často nerozumíš.
JP
@Saša Krach
Tobě doporučuji dokončit základní vzdělání.
Saša Krach
@JP Ale, ale....mít lidi za blbce se nevyplácí...ale můžete jim zde poradit,,,,jak správně myslet....😂
Annika
Lzi jdou ze zapadu,Kanada parlament oslavuje Ukrajinskeho nacistu s SS galicia.
JP
@Jiří Ullsperger
No vidíš a ty mně připadáš jako úplný idiot, a třeba jím nejsi.
Jiří Ullsperger
Ten Koudelka působí tak extrémně slizce. Nevěřil bych mu ani kolik je hodin, natož vyprávění jak vrbětický sklad ruští špijóni do povětří vyhodili.
giorgio287
Cokoli blábolí čučkař Koudelka je svatá pravda. Už pohádka o ruských agentech, vyhazujících ve Vrběticích do luftu postupně muničáky, byla povedená (Koudelka osobně viděla v lese u Vrbětic plížícího se Putina).

Vrchní čučkař by měl být povýšen na maršála. Nejmíň! 🤣
Saša Krach
@Saša Krach Ano,máš pravdu....budu se ti věnovat.😂😂😂😂😂😂
Saša Krach
@JP Řekni v jaké řadě sedíš­....Pr­ised­nu..­...Máš svaču????😝😂😂😂😂😂
JP
@Annika
Boží prostoto.
JP
@Annika
Ale ale objevil se další myslitel. No comment.
epr3
Reflex nezklamal. V rychlosti papouškování blbostí, které pouští Koudelka do světa je jeden z nejrychlejších.
Saša Krach
@JP Otázka je kde berete odvahu někoho nazývat ***m....že by idiotska nadřazenost....
Saša Krach
Ono je to jinak...Pokud se někdo opravdu zajímá o tuto válku, informace si najde,,,,v době internetu,,,,Ale údajně je stále méně lidí které to zajímá... tudíž na ně nepůsobí nějaké pohádky.
Na můj dotaz jednomu bez zájmu...co na to říkáš....Já mám svých starostí dost,,dvě děti hipoteka,, .... mlčel jsem...
Annika
@JP Sam to poznas a nevis co mluvis fasismus prorusta ze zapadu.
Štěpán Kohout
Vsichni se ptaji, kdo je ten odhaleny vlivovy agent... No prece "muž s ricinem"!
JP
O tomhle se ví přece už dlouho. A nefigurují v tom jenom Rusáci ale i Češi, kteří se nechají koupit za 30 stříbrných. Jak tomu zabránit. Už dávno zaznělo mnoho názorů, aby všichni s ruským pasem z ČR vypadli a to rychle. Samozřejmě i z ruské ambasády, jenom těch zaměstnanců kolem vyslance. Okupují nejkrásnější místa v Praze např. Stromovku, prý, že jim patří, nepatří, stačí se podívat do historie, kdo ji nezná. Útěk židů před nacisty, dědictví Benešových dekretů i kafkovský soudní proces. To vše v sobě skrývá spor o dědictví vily Friedricha Petschka, ve které dnes sídlí ruské velvyslanectví. Beneš rozdával něco, co mu nepatřilo, najděte si, šlo o židy, kterým Hitler všechno vzal. Druhá věc je, zabránit Rajchlovi demonstrace proti bídě, protože se to vždy zvrtne v proruský a protiukrajinský debilismus. Jak jinak když demonstrace řídí takoví Vrábelové a Rajchlové, a proč, přece pro vlastní prospěch. Naštěstí jeden už je mimo, ten druhý také bude, snad brzy. Zneužívají nevědomosti části obyvatelstva, a jak vidno daří se jim, ale všeho do času. Nechápu, že se najde ještě tolik lidí, kteří si staví vzdušné zámky a věří každému blbovi. Nic nikdy nebude zadarmo, kdo se chce mít dobře musí makat, kdo nechce válku a má rád svoji vlast, nemůže se spojovat s proruskými živly.
Uživatel_5678258
@giorgio287 s tím právě počítá Pávek jej udělal generálem tedy třeba ještě podlézt a bude Maršálek
Jiří Pazderka
@Annika To samé říkají Rusácí. rudej Azbukove.
Jiří Pazderka
@Jiří Ullsperger Piš azbukou,Medvěděve!
Jiří Pazderka
@Annika Byl to omyl jedince, dotyčný s ostudou odstoupil ,tupá rudá oslavo!
Jiří Pazderka
@Saša Krach Machu.nejhorší na tobě je, že jsi nevzdělanej a tupej komunista.
Jiří Pazderka
@giorgio287 I ty rudej blbe!
Petr Semenec
To máte na mysli Ducha Kyeva a podobné propagandistické žvásty, kterými nás tu vrchnost krmí od počátku války? Brzděte, soudruzi. Tahle mince nemá jen jednu stranu, jak byste nás rádi přesvědčili. Lže se na obou stranách a nikdo není bez viny.
Jo, a největší ruskej agent se teď válí ve svý hrobce v Lánech. Nějakej Zeman, jestli ho neznáte.
Uživatel_5480066
Tak jsem cekal komentare objektivne uvazujicich ctenaru Reflexu v diskuzi. Jsem zde poprve. Ale k memu prekvapeni si pripadam jako na FB, na strance Idioti z Novinek. Kterou sleduji ze stejneho duvodu jako kdysi humoristicky casopis Dikobraz. Take dobre flaky s ohrozenim z Wallstreet. No, budu se sem chodit zasmat dale. Ach jo.
Uživatel_5678258
@JP tu odpověď poradil vrchní čučkar
Uživatel_5678258
@Jiří Pazderka Na rozdíl od Vás je slušný a nevystupuje jako hulvát
Uživatel_5678258
@Saša Krach to je asi agent vrchního čučkare
Uživatel_5678258
@Saša Krach tedy samí agenti ,ale já ani nevím na kterém kanále nebo Netu vysílá. A pokud něco tak čisté a krásné místa v Rusku.
Uživatel_5678258
@epr3
Jiří Pazderka
@Richard Šebesta Zase tupej, Rusáku.
Jiří Ullsperger
@JP Vy mě připadáte jako úplné JP a nejspíš také jste.