Prostor X

Zpět na článek

Storová: Válkovu kritiku jsem slyšela poprvé v televizi, neřekl mi nic. Za léky si budeme muset připlatit

18 komentářů

Miloslav Kolomazník
Kdo si myslí, ze je Valek kompetentní ministr? Takové pátraly jsme ještě neměli. Jeden má sifrovany telefon, všichni lžou a drží se za ruce, aby nikdo nevypadal.
viktor viktor
Když si Česko nadělá dluhy, protože i dnes už má jen holou p_r _e-l a ještě dá více, než 55mld. na Ukrajinu, tak to vlastenecky nevypadá. Ale jsem rád, že si u nás koupíte za další mld. letadla, která jednak nepotřebujete ( tento typ ) a jednak se nad Českem ani nebudou ve vzduchu moci otočit a ani kde přistát. Na to si budete totiž musit za DALŠÍ mld. upravit letiště milánkové. Ale díky Strakovce budeme mít v USA alespoň práci a ještě vaši vnuci nám budou platit dluhy , které fialovci nadělali. No a vy budete dál jezdit po rozbitých silnicích, škemrat o léky a potraviny , země bude pod cizí kontrolou a naši vnukové se občas přiletí podívat do skansenu Böhmen und Mähren. Jak já říkám. OK, hlupáky jste vyhnali ale tupce , i z KSČ, jste si nabrali. Mimochodem, kdy budou mít Fiala, Stanjura, Válek, Černochová atd. projevy na Červeném Hrádku ? Dejte vědět, přiletím.
JP
@viktor viktor
Z USA, že jo, debile.
viktor viktor
@JP Já z USA, ale že tebe se vzteklinou a bez argumentů opět pouští z psychiatrie na vycházku je nezodpovědné. Mimochodrm. Píšeš hrubky ! Žiješ v CZ a stále tak blbá…
Saša Krach
Jsem přesvědčen že pan ministr se jednou určitě trefí ,,,,a léky se objeví,,,,,tedy možná. Nakonec pokud by je potřeboval pro sebe tak je určitě sežene....😭
JP
Typický příklad toho, že schopní odcházejí. Mnohdy i na nátlak mocipánů ze shora, a neschopní zůstávají, samozřejmě, že mám na mysli Válka. Od covidu bylo jasné, že jde pouze o to, aby léky podražily, o nic jiného nejde. Chcete léky připlatíte si, kasa je prázdná, tak do ni lidičky musíte něco přisypat, když mi jsme podělali co jsme mohli. Že výpadek bude trvat určitě déle, než tvrdí MZ, o tom žádná. Ale spojovat nedostatek léků s Ukrajinou může opravdu pouze ignorant pekař koblih anebo hlupáček. Ukrajině je třeba pomáhat, jak se zbraněmi tak s léky, tato pomoc nedělá díru v rozpočtu, přemýšlejte, třeba na to přijdete.
Až se probudí děda Šebesta ten nám vše vysvětlí. Doufám, že tentokrát bez vulgarit, kterými opravdu nešetří, prostě vzdělaný a jemný pán . , který všechno zná, všude byla a má návod jak řídit naší republiku, ale i tu Slovenskou. Mnohokrát mě rozesmál, je sním legrace. Jak se říká, nevědomost hříchu nečiní, ale také neznalost zákona neomlouvá.
Takže k věci, léky zatím nebudou a nikdo nevíme jak dlouho, to neví zřejmě ani Válek .
Že budou dražší je nad slunce jasné. Pokud vůbec kdy budou. Nyní musíme doufat, že nepřijde opět vlna těžkých chřipek, angín, viróz, to všechno je totiž často zaměňováno s covidem. Možná i proto se neustále mele o nedostatku léků, jelikož nevyužitých vakcín na covid je stále hodně, a musí se přece využít, že? A nyní mají zase novou vakcínu, nic dobrého jsem o ni neslyšela. a jak pacient pozná, co je mu vlastně injekcí podáno?
Až bude k mání penicilin, přimlouvám se za to, aby nebyl předepisován každému dospělému s rýmičkou, kdo si o něj řekne. Potom to odnesou děti, pro které nebude.
Saša Krach
@JP Přečetl jsem váš canc dvakrá­t...­.nepoc­hopil­...a­le brnká mi na nervy ta vaše lehkost bytí 😂....prostě a lehce léky nebudou.😂😂🐃🐃🐃
Nějak mi jde na mysl....Doba nedávná ,Nebyly roušky,,,, To bylo křiku o demisi ministra....
Dnes nejsou léky­...le­grace­....😱😱­😱😱
Lehkost bytí😂😂😂😂😂 jsem zdravá jak řípa.😝
JP
@Saša Krach
Už jsem vám několikrát doporučila psychiatra, vidím, že jste ho ještě nenavštívil. Antidepresiva k dostání ještě jsou, a zvlášť pro cvoky hrubého kalibru.
Saša Krach
@JP Dík za vaše zkuše­nosti­....😝😂­😂😂😂😂
Vlastimil Vinš
Tak léky nebyly a i občas nejsou, protože se posílají ve velkém na Ukrajinu a za léky se bude připlácet, protože vláda schválila už loni, že stát bude za děti a důchodce posílat zdravotním pojišťovnám méně a to méně částkou více než deset miliard to se musí ve zdravotnictví projevit, hlavně když jde do armády více peněz teď už o 30 miliard a příští rok ještě přidají x desítek miliard na armádu a pak půjde zdravotnictví do kopru, díky vládě Petra Fialy 😡
JP
@Vlastimil Vinš
Aha, tak jestli jsem pochopila váš komentář dobře. Leží vám v žaludku Ukrajina a armáda, zbrojení atd. Pane, pokud nebudeme mít dobrou obranu tudíž kvalitní zbraně v potřebném množství, tak se agresorovi neubráníme a léky vám budou k ničemu, protože už nebudete vy a nikdo z nás. Pomáhat napadené zemi je více než správné, nakupovat zbraně je také správné. Nespojujte to s léky. Že je jich nedostatek , za to opravdu může vláda, hlavně ministr zdravotnictví. Ten si už dávno měl sypat popel na hlavu a odejít. Ale naopak cintá nesmysly např. v pořadu VM. Nepřizná chybu, hlavně že se drží u válu Válek!
Saša Krach
@JP Myslím si že pan ministr je náš ministr...Pokud svým umem sežene léky pro nás i Ukrajinu....Pak jsem pro pomoc...všemi deseti...
Pavel Maleček
Jedna z mála ve vysoké fukci žen, která svou inteligencí a obecným přehledem své okolí i nadřízené převyšuje, pana ministra nevyjímaje. Což je nejspíš hlavní důvod její kritiky a zbavení se přes opakované, nejspíš fixl výběrové řízení.

Škoda, oproti tomu co řídí třeba Sněmovnu je tato žena balzámem na smutek až strach z dopadů všudemožně se funkcí zmocňujících, panovačných, ale hloupých ženských.
JP
@Pavel Maleček
No, hlavně, že ve vysokých funkcí jsou samé pánské chytré hlavy, že vašnosto?
Jaroslav D
„Když jsem nastupovala do úřadu, tak se nejvíce kritizovalo, že by revize cen léků a jejich snižování měly být intenzivnější a rychlejší, dneska je naopak kritizováno, že jsou léky levné." Lidé kritizují, že léky že jsou levné? Kteří? Nenažraná farmaceutická lobby? To je nějaký špatný vtip, ne?
JP
@Jaroslav Daníček
Článek jste nepochopil. Nikde není psáno, že lidé kritizují levné léky. Čtěte pozorněji a potom pište komentáře.
Jaroslav D
@JP Já sem citoval její slova ty troubelíne..
JP
@Jaroslav Daníček
Píšeš blbosti, chytrolíne. Když jsi na ně upozorněn, vztekáš se, chybí ti sebereflexe. Ale když někdo píše po půlnoci nelze se divit. Nazdar