Komentáře

Zpět na článek

Viliam Buchert: Nezvládnutá migrace mění politické poměry v Evropě, v Německu je radikální AfD na vzestupu

25 komentářů

Tomáš Kostelecký
27. září 2023 • 10:28
A ty , debilní sv-ině, které vidí budoucnost Evropy v tlapách kanibalů a černých divochů, budou viset.
Tomáš Kostelecký
27. září 2023 • 10:23
Vypráskat ne - gry z Evropy je jediná možnost záchrany civilizace.
Pavel Maleček
24. září 2023 • 18:45
Nezvládnutá migrace ... no jak pro koho. Podle toho co leze z "bruselu" jsou tamní soudruzi s postupem migrace náramně spokojeni. Kdyby se nebáli vzpoury bílé majority, spíš by ještě na migrační pilu přitlačili. Pravda tím by ohrozili i svou metodu pomalu se vařící žáby, přes kteru EU občanstvo pomalu chystají na přeměnu demokracie v jimi centrálně řízenou, direktivně přerozdělovací, tedy socialistickou totalitu.

To s pomocí neomarx-progres ideologie s jejím nejen multikulti, ale i gender, LGBT či eko-klima mocichtivým ohlupováním. Prosazavonou korporátem soc politiků, velkobyznysu a kazatelů jediné přípustné "pravdy". Korporát spojený snahou okleštit demokracii na jen prázdou skořápku kryjící jejich socialistickou totalitu. Což pro neznalé krystalická definice fašismu je. Samozřejmě s cílem maximalizovat svou moc a majetky. V čemž jim demokracie brání.

Když v tomto významnou roli hrají masy převážně mladých, či všemožně se svým životem nespokojených lidí, kteří v roli užitečných idiotů podporou neomarx-progresu chystají zničení životů nejen svých, ale celé středně a nízkopříjmové EU populace. V tom manipulovaní přes - sociálmí sítě, korporátem ovládané.

No a vo vo votom to všechno dobrotrusné manipulování je. Nejen to o naší povinnosti chudáčky běžence z asie-afro islámského prostoru přijmout a postarat se o ně.
Hulin No More
24. září 2023 • 16:40
bez EU byste ještě měli kadibudky a jediná vaše kultura by byla hospoda, retardovaní komouši.
Saša Krach
24. září 2023 • 17:14
@Hulin No More Také máme WC ale skoro nic do něho nešoupnes....A ty hospody ,,,tam bude dělat tržbu hostinský sám.😂
Hulin No More
24. září 2023 • 20:38
@Saša Krach přestat chlastat vám jen prospěje
Richard Šebesta
24. září 2023 • 17:31
@Hulin No More Nějak jste v menšině že ? Čím to asi bude ? Kde udělali sluničkáří a eurojujeři chybu ? Kde jsou J.P. Tempter a další mudrlanti ? Nějak ztrácíte řeč, ne ? Tak řekni něco moudrého na řešení krize ! V hlavě ale prázdno a pusto. Jasně kde nic není ani smrt nebere.
Hulin No More
24. září 2023 • 20:40
@Richard Šebesta my jsme v menšině? ty jsi nějaký snílek? uvědomuješ si vůbec, že nebýt v EU, sotva by ses dožil svého věku?
viktor viktor
25. září 2023 • 08:30
@Hulin No More Takhle ti to vysvětlil teplý Vašík z ČT24, nebo soudruh agent Pávek ?
Hulin No More
25. září 2023 • 12:07
@viktor viktor už dávno bys chcípl na nekvalitní životní prostředí a lékařskou péči nebo bídu. na co si to tady hraješ? děkuj Bohu, že jsi měl k...a štěstí dožít v EU, ne proruské pr...li. i když už máš zdevastovanou hlavu.
viktor viktor
25. září 2023 • 12:16
@Hulin No More Žiji přes 50 let v USA a jenom na dálku sleduji naivní české kriptokomunisty a užitečné idioty, většinou hloupé hulváty jako jsi ty apd. kteří věří, že podporou překabátěných bolševiků budují demokracii.
Hulin No More
25. září 2023 • 12:22
@viktor viktor chceš mi říct, že ve státech nechali 50 let fungovat proruskou filcku? jaký lepší důkaz ještě chceš?
viktor viktor
25. září 2023 • 17:41
@Hulin No More Tady by tě nakopali, že volíš a obdivuješ bolševika agenta Pávka prezidentem a druhé nálepkuješ . Na samet si tu nehrajeme. Za tu rudou filcku bychom ti tu srovnali kostru soudruhu hulváte. Před užitečnými idioty a soudruhy jsem kdysi raději emigroval. Třeba vás tam soudruhy ( dnes demokraty a zítra číňany atd. ) jednou také eliminují. Než ten stát rozkradete úplně. Smutné, ale on vlastně i ten Havel byl pár let v KSČ….
giorgio287
24. září 2023 • 14:54
Co je radikálního na AfD, která chce, aby opičáci netvořili v Germánii většinu obyvatelstva a neparazitovali?
Richard Šebesta
24. září 2023 • 15:33
@giorgio287 Souhlas. Podle dnešních eurohujerů všechno. Ať žije demokracie ale ne ta eurounijní
viktor viktor
24. září 2023 • 11:57
Nekontrolovaná emigrace mění svět. V Kanadě včera ve stoje tleskal kanadský parlament, s hostem Zelenskym , 96 letému Ukrajinskému veteránovi z SS Divize Halič. Čeho se ještě dožije Evropa ?
Baboon
24. září 2023 • 10:04
Německo se hlavně nepoučilo ze svých problému s Turky, kteří jim svého času dost přitápěli pod kotlem. Pamětníci si jistě vzpomenou, jak nám v ČT vtloukali do hlavy, že jsou Němci na Turky zlí, přestože dělají práci, o kterou Němci nestojí, např. popeláře, úklidové a pomocné práce.
Nelze se tedy divit, že se dnes Němci bouří proti přistěhovalcům, přesněji nelegálním přistěhovalcům, kteří nejen, že nemají pracovní návyky a zatěžují sociální systém, ale navíc páchají trestnou činnost a ignorují zákony.
Richard Šebesta
24. září 2023 • 10:56
@Baboon Jo přesně tak. Oni už tehdy před těmi 60-40 léty Turkům tolerovali jejich návyky,(rodové) muslimskou víru atd. A platí přesně ono staré pořekadlo: podej čertu prst a vezme ti celou ruku.
Saša Krach
24. září 2023 • 09:58
Prý to nejde zastavit....nebo se to nechce zastavit.....? Ono kdyby byla vůle 😂 ale ta není....Otázka zní proč. 😭 Evropa je pro mnoho migrantů ostrov .....asi používají neviditelné lodě. Možná bychom mohli tuto špičkovou technologii
převzít....😂😂
Richard Šebesta
24. září 2023 • 09:25
Pan Buchert OBJEVIL AMERIKU ! " Sláva mu " ! To že EU nezvládá migraci bylo zřejmé už v roce 2015 a 2016.Koneckonců kdyby nebylo migrace je možné že dnes by sněmovně nebyla ani SPD .Problém pro EU je to obrovský a špičky EU co EU vedou plus vlády západních zemí problém hned od počátku bagatelizovaly a podceňovaly. Včera jsem slyšel rozhovor profesora Druláka,politologa a diplomata ,který byl svého času velvyslancem ve Francii. Tudíž tamní poměry zná velmi dobře. Je to člověk ,který na rozdíl od našich politiků nemá růžové brýle a hodnotí věci objektivně bez falše. Pro EU a Evropu je větší problém nezvládnutá migrace než Putin neboli Rusko. Pod tato jeho slova bych se ihned podepsal.Mimochodem nevím kdo z naších občanů ví že Rakušan porušil ono TABU o migrantech tedy to co Sobotkovy i Burešovy vlády nedovolily. Naše republika odmítala kvóty na migranty. Nyní jsme je přijali díky této vládě a i když se do nich počítají i Ukrajinci ( což je určitě lepší než ta muslimská pakáž) tak ti jednou aspoň část odejdou a co bude pak ? Budeme muset tu svoloč přijímat pod trestem vysokých pokut. Řešení migrace je totiž v nedohlednu a to spíše skončí vojna na Ukrajině než migrační krize.
LUF3
24. září 2023 • 09:20
Jako Čech to za velký problém taky považuju a budu volit tak, aby pokud možno skončila tahle vláda, která nás připojuje k "povinné solidaritě". Volil bych proti ní i kdyby ve všem ostatním byla výborná
Spytar
24. září 2023 • 08:45
Řeší se problém, který nejde zastavit. Jak jednou Makrela
nechala vyhodit do povětří (Kachovskou přehradu) = odstranila hráz, problém je nezvratný. Jediná cesta, je migranty kultivovat. Ale to je jako kultivovat Rusy. Neřešitelné.
Takže, má to dopady, bude to mít dopady.... Nejhorší jsou zabité , znásilněné, dívky, útoky na občany zemí, kam migranti přicházejí, vraždy, terorismus....Nejde jinak, než posílit bezpečnostní systémy.
Migrace je jako COVID 19.
Jiná (ne!)kultura, jiné
(ne!(vy)chování), jiný životní "styl"....Následky můžeme mírnit jedině ochranou a naučit se s tímto cizím "virem" žít. Kultivovat jej, aby nezabíjel, neškodil a třeba nakonec i pomohl (Makrela měla tuto vizi, protože je evidentně úplně "mimo") To bylo neštěstí pro Německo i Západní svet. Samozřejmě příklady táhnou a mládež hledá své "vzory"...Výsledek je, chaos, rozvrat, nevědění si rady ani pomoci. Politici si našli jednoduchou potravu pro 🦬če. A rozvrat cynicky zneužívají k politické a tím hlavně finanční sebe obohacení. Viz. Ogažmůra a podobné zrůdky. A svět se hroutí do sebe destrukce.
Jj, vyhodit do povětří vlastní hráz a pak se divit.....Jak výmluvné o naší neschopnosti fungovat v "demokracii".
Avatar - epr3}
epr3
24. září 2023 • 08:22
No jo, hesla jako "willkommen" a "wir schaffen ***" už nefungují ani u manipulovaných rudozelených německých tydýtků.
Za osm!!! let nedokázala EU udělat nic, když v to nepočítám zřízení polovojenské cestovky Frontex, která jen převzala "záchranu" plaváčků na moři od dobrovolníků a aktivně je začala vozit do EU sama. Tím staré raketě Rocktetterýrové uvolnila ruce, a ona tak může kandidovat do Europarlamentu, kde může škodit ještě tisíckrát více, než jako kapitánka dobrovolnického transportního křápu.
Jsou jen dvě možnosti, proč se toto vše děje:
1. Europolitici jsou beznadějně pitomí, naivní a ještě k tomu neumí počítat. Ačkoli si o nikom v evropských strukturách nemyslím nic dobrého, tak to tak určitě není. Není možné, aby struktury EU zaměstnávaly výhradně desetisíce excelentních ***.
2. Europolitici plní zadání někoho jiného, což je ovšem daleko horší, než kdyby byli jen blbí. My občané tak nevíme proti komu stojíme a jak tento dokázal nasadit tak účinné páky, že sebezničující migrační politika EU může pokračovat osm let bez sebemenší změny, navíc akcelerovaná o další eurodebility, jakými je green deal, klimahysterie a s tím spojená nucená elektromobilita, lapání CO2 po molekulách, nucené opuštění fosilních a jaderných paliv a zdaleka nekončíc, odstřižení se od levného plynu a ropy.
Tohle jednoduše nemůžeme ve zdraví a bez újmy přežít.
Pavel Maleček
24. září 2023 • 09:14
@kruskar - To vše co destruuje demokratickou západní civilizaci samozřejmě není náhodný shluk nechtěně špatných rozhodnutí. Naopak jsme svědky velmi propracované metodologie, jak za keců o odstraňování špatností a vylepšování demokracie tu přeměnit v socialistickou totalitu, s jen jakoby demo fasádou.

To coby cíl mocného korporátu socplitiků, velkobznysu a kazetelů (všemožných aktivistů) jediné přípustné pravdy, pro který je demokracie překážkou v maximalizaci jejich moci a majetků (pro neznalé krystalická definice fašismu). Když jejich vzorem je Čína, kde v 89. demokracii, sotva jen pípla, tanky rozdrtili.
Což v demokracií prolezlém Západě nelze. A tak se občanstvu metodou pomalu se vařící žáby, za tvrzení o odstraňování vad staré obyčejné demokracie, za prý nutného omezení občanských svobod a životní úrovně fikaně podsouvá prý lepší, centrálně řízená, direktivně přerozdělovací společnost. Zbavená sexismu, rasismu, homofóbie či ohřívání klimatu, s rovností a dobrem pro všechny (samozřejmě s výjimkou nadstandardu pro ty co společnost řídí). Což nic jiného než socialistická totalita není.
Která ovšem, jak nás historie učí, zákonitě v zmaru, bídě, teroru a nakonec v krvavém konfliktu končí. Což neodnesou ti nahoře, ale ti dole, v jejichž prý prospěch tato prý lepší společnost bude.
Uživatel_5670214
24. září 2023 • 07:22
Kdyby to nebyla tragédie, tak bych řekl, že je úsměvné, jak se dějiny pěkně opakují. Jak roste blahobyt, klesá vliv pudu sebezáchovy a levicoví intelektuálové začnou budovat humánní společnost, která vyznává ty absurdní principy, jako že všichni lidé jsou si rovni, že jsou v podstatě všichni hodní, že to jen ty špatné podmínky s nich dělají nezvladatelnou zvěř. Islám je přece tolerantní náboženství a ty výzvy k vraždění nevěřících, no to přece nikdo nebere vážně. Pak jsou překvapeni, že 90% muslimů je vážně bere. Nikde v přírodě neexistuje spravedlnost. To je lidský výmysl. Ovce je vždy sežrána vlkem. Západní společnost se za posledních 60-70 let úspěšně transformovala na stádo ovcí, které vlky zachraňuje a bere si je domů. Jak taková společnost dopadne, nemusím ani psát. To ví i malé dítě.
Haj hou.