Reportáže

Zpět na článek

Slovenské horko: Závěr volební kampaně na Slovensku provází pěsti, násilí a strach

9 komentářů

Saša Krach
21. září 2023 • 13:16
Tak nějak to bude možná i u nás.
Představte si volební proslov Babiše a nějaký demokrat mu to začne bourat píšťalkou....A stalo se to mnoho­krát­....Př­ízniv­ci Babiše se spíše drželi v klidu.....Tak to byla minulost a současnost odhaduji ...přijdou ke slovu pěsti....
A novináři budou mít žně.😂
Ksel
21. září 2023 • 12:48
Tam na Slovensku se aktivizují čaputovci, eurohujeři a další nepřátelé demokracie. Živoucí ikonou slovenské demokracie je Fico, proto jsou především na Fica soustředěny zuřivé a nenávistné pomluvy a další podobné animózní akce. Tam na Slovensku už občané prohlédli mrzkou a zákeřnou politiku těch, co tvoří na Slovensku pátou kolonu ve službách bruselských eurohujerů a dalších nepřátel evropské civilizace. Čaputovci nyní šturmují, ale je pozdě, většina občanů si zachovala soudnost.
Avatar - epr3}
epr3
21. září 2023 • 07:28
Když někdo vjede na cizí míting autem s tlampači a začne toho, kdo to tam má řádně povoleno přeřvávat, tak dostane hrstí, na tom není co k divení. Takhle si spory mezi sebou vyřizují chlapi. Pytle sr.ček chodí žalovat do Bruselu.
Richard Šebesta
20. září 2023 • 22:01
Někdo to tady už psal. Hledá se u nás správný politik i vláda. V současné době to u nás není nikdo z těch co jsou v jak v opozici tak ve vládě. Slováci jsou na tom podobně. Co je od nás liší je to že oni mají nyní nový pokus něco změnit . My musíme čekat 2 roky pokud nebudou náhodou předčasné volby. Těch problému je k řešení v každé zemi EU tedy i na Slovensku mnoho.Pokud bude SMER ve vládě tak co se 100 % na Slovensku změní je zahraniční politika.Tedy ne vojenská podpora ale jen humanitární pro Ukrajinu a hledání cesty k ukončení války nikoli její podpoře dalšími dodávkami. No a rovněž prachy na užitečnější cíle než dávat 2 % HDP na zbrojení Bude to zcela jiná politika než jakou dělá naše vláda. Pokud tedy bude SMER ve vládě bude zajímavé jako budou česko-slovenské vztahy ? Horko je před každýma volbami v každé zemi. Na Slovensku jsou trochu horké hlavy proto tam i pěst přijde ke slovu.
Spytar
20. září 2023 • 20:29
Boj o koryta, to bude brzo stejné i tady, teda tady už se to děje na lokální bázi, boj o koryta, dostat se k lizu (na státní výplatnici) a pak už to začne krást krást, krást, korumpovat, Na celostátní super koryta se tady zatím řeší mimo veřejnost. Ale bude
to brzy i tady jako tam. Bezskrupulózní boj o tabulkové platy politiků, vliv,
moc, cestu ke korupci a mega zlodějinám s vykrádáním státních peněz kde se dá. Boj o fleky, kde se beztrestně krade a po jednom volebním období se napakuješ, abys byl tzv. za vodou, a heslem, co je mi po tom, já mám a po nás potopa! Tak to tady i tam "funguje" a ten boj bude čím dál tvrdší , protože mimo v soukromém sektoru už se vydělávat bez korupce nedá.
Tak jsme to dopracovali, a mimochodem, budete je zase 🐃it??? 🤓
Hulin No More
20. září 2023 • 19:41
Slováci jsou stejná postkomunistická svoloč, jako Češi. Nic jim není dobrý.
Richard Šebesta
20. září 2023 • 20:12
@Hulin No More Jo jedině ty jsi ANTIKOMUNISTA jak Brno. Mně tu budeš napadat že jsem volil komouše za totality ty primitive. To dělalo 99,9 % lidí. Včetně tebe nebo tvých rodičů. No a když se ti tu nelibí táhni na ten prohnilý západ kde žije okolo 30 miliónů migrantů z Afriky a Asie a jejichž příliv ne že se nezmenšuje ale zvětšuje. No a slavná EU to neumí už 8 roku řešit.
Uživatel_5279905
21. září 2023 • 12:15
@ty to řešit umíš?Richard Šebesta
viktor viktor
21. září 2023 • 13:24
@Hulin No More Tak jedtli máš českou občanku, tak potěž Pán Bůh…