Prostor X

Zpět na článek

Nerudová: Vláda musí udělat zásadní změny, nejsme konkurenceschopní a zaostáváme, bez EU nepřežijeme

34 komentářů

Mirek Škop
23. září 2023 • 10:15
Tak vidíme v přímém přenosu jak hloupá žena poletí do Europarlamentu a budeme opět nešťastni ..Ale co s takovími lidmi ,jak se jich zbavit?
Pavel Maleček
19. září 2023 • 06:22
Mnozí tu předvádí svůj, bruselským neomarx-progresem zdrogovaný mozek. A tak, stejně jako každý ideologický fanatik, co druhým lepší zítřky vnutí i kdyby je přitom řezat měl, ani oni nejsou schopni racionálního myšlení. A tak není divu, že když narazí na jiný názor, jen nadávat, pomlouvat a plivat umí.

Ti museli mít při projevu Pavla v OSN snad i orgasmus. Když tam plédoval za to, že musíme v boji s klimatem a vymýtáním odporu vůči multikulti, gender či LGBT vylepšování společnosti přidat. Prý v tom dokonce vázne plnění globálního plánu (pětiletku na posledníchvíli spolknul) ... na předělání dříve demokratického Západu v centrálně ovládanou socialistickou totalitu.

Ovšem ne s pomocí rázně tvrdé dělnické pěsti (jak ho na škole učili), ale fikaného lhaní, že tu starou, všemi špatnostmi prolezlou demokracii vším tím multikulti, gender, LGBT či eko-klima třeštěním a dobrem a rovností pro všechny, v zájmu hloupých řadových mas liberálně vylepšujeme.

Nerudová si při tom musela spokojeně pomlaskávat - nad tím, jak za své, jemu prodané volební hlasy z Pavla poskoka neomarx-progresu udělala.
Miroslav Hraběta
18. září 2023 • 14:44
Místní pacienti Šebesta, traktor, Maleček už fungují. Stejně změní prd, ale skuhrat tady denně jako staré doroty, na to je užije. A ani si při tom nepřipadají trapně 🤪😃
Richard Šebesta
18. září 2023 • 15:18
@Miroslav Hraběta Hrabě všeho do času neboj za dva roky budou lidí účtovat s touto bruselskou kolaborantskou soldateskou a tedy i s takovými troly jako ty a JP a Tempter. ! Dočkáš se tomu věř ! Pak uvidíme kdo je trapný VORLE.
Miroslav Hraběta
18. září 2023 • 19:51
@Richard Šebesta Ty tak zúčtuješ s veverkou. Traktora si vezmi s sebou, ať uhrajete alespoň intelektuální remízu 🐿️😃
viktor viktor
18. září 2023 • 16:40
@Miroslav Hraběta Když si vymatlané hlavy opěvují rudého gaunera, který sloužil se zbraní socialismu, dokonce jako nomenklatůrní funkciář a agent StB a sovětské GRU a k tomu má za manželku vystudovanou rudou komisařku, tak je pro mne buď komouš, nebo pacient dr. Chocholouška. Nebo obojí. Ale určitě ne demokrat. A jinak jak píše pan Šebesta….👍
Saša Krach
18. září 2023 • 13:08
Každý ji kritizuje....A nakonec jí do EU zvolí....😛😛😛😂😂😂😂 Že by zahájila kampaň.???????
Saša Krach
18. září 2023 • 13:10
@Saša Krach A proč toto tvrdím...
Protože volič u nás dá na kecy....😂
viktor viktor
18. září 2023 • 12:10
Ta Nerudová by měla dál prodávat ty diplomy, nebo ještě lépe buřty na trhu. Na víc nemá.
Peter Hosek
18. září 2023 • 16:13
@viktor viktor musim Vam oponovat. Ta Nerudova nema ani na ty burty. To slysite od cloveka kteremu je 81 a ma za sebou 54 let produktivniho zivota zde ve Statech. Nekdy se stydim ze pochazim z Brna. Kecam a opravuji moji posledni vetu. Nestydim! Prave na opak.
viktor viktor
18. září 2023 • 16:54
@Peter Hosek Víte, já jsem na tom podobně i když jsem původně z Prahy. Ovšem jako vy i já pamatuji “ Spokojené Státy Americké “ v jiné formě, než je máme dnes s tím uprděným “ Bidetem “ a neomarxisty. Doufejme , že se to nakonec pro nás v dobré obrátí. I tak v USA prezidentem funkcionář komoušů ? Fuj ! Nepředstavitelné. V Česku mají ještě stále hodně rudých a růžových blbečků a tak se z toho jen tak nevyhrabou. P. S. - Řekněte si vnoučatům, ať vám nastaví klávesnici. Budete to mít i s háčky atd. Zdravím k nám do USA !
giorgio287
18. září 2023 • 10:31
Správně, soudružko Blbuše. Bez eurosojuzu ten zelený eurosocialismus nevybudujeme a nezchudneme. Kupředu levá!
Avatar - epr3}
epr3
18. září 2023 • 10:17
Zaostáváme právě díky EU idiotským a zaslepeným nápadům, která EU ani nedokáže/nechce vyhodnotit.
Kdyby to totiž udělala, už dávno by musela utéct od OZE a nikdy by jí nemohly napadnout zrůdnosti typu Green dealu, LGBT, migrace, emisních povolenek, nucené elektromobilty atd. atd. atd....
Tetuše je blbá, nebylo by ještě tak zle, kdyby zde žili lidé, kteří si to dokáží srovnat a pochopit. Bohužel, už je tu minimálně jedna generace, která má nesytémovost EU za normál, a pak je tu část beznadějně senilnějících (jak tu předvádí JP, Hraběta a mnozí další), kteří budou nadšeně hýkat volit ty největší a nejzaslepenější blbce, protože jednoduše už nemají na to, chápat v kontextu, co se vlastně v Evropě děje.
Richard Šebesta
18. září 2023 • 11:12
@epr3 100 % souhlas se vším.
Peter Hosek
18. září 2023 • 16:15
@Richard Šebesta ja se k tomu pridavam.
pinkkk
18. září 2023 • 10:08
---zaostáváme...
Jestli to je pravda, a asi ano, tak je to špatný výsledek pro třicet tři let budování kapitalismu.
Uživatel_5337246
18. září 2023 • 10:07
Jasně, Nerudová tady zachrání ten bordel, který tu udělal Fiala s pětidemolici
pinkkk
18. září 2023 • 10:11
@Uživatel_5337246 Fiala s celou jeho partou akorát vyžral ten bordel, který se tady přes třicet let hromadil. No a najednou to už nejde dál. Nicméně jeho vládu rozhodně neoznačuji za vládu géniů, aby bylo jasno i některých přispívajícím.
Avatar - epr3}
epr3
18. září 2023 • 10:24
@pinkkk Vyžral ten bordel? Vždyť si na něj sám dlouhodobě zadělával. Dokážete si vzpomenout, že v době kovidu, když Babiš bezprecedentně rozřízl měšec a rozdával a kompenzoval, až se od kasy prášilo, přesně tihle modrofialkové řvali, až se jim trhaly koutky, že dává málo?
Fialový Péťa, který nastoupil do ODS jako nesmlouvavý kritik EU a který v době Babišovy vlády vykřikoval "že oni ví jak", je dnes beznadějný eurohujer zalezlý v EU řiti tak, že mu nejsou vidět ani polobotky a který dnes a denně ukazuje, že ví naprosté h...o, a je schopen jen zvyšovat daně, ačkoli před volbami s modroptáky a ostatními spolčenci tvrdil, že to nikdy neudělají.
pinkkk
18. září 2023 • 11:02
@epr3 Čtěte ještě jednou můj příspěvek. ...přes třicet let... Navíc, jak je z mého příspěvku patrné, já tuto vládu nechválím.
Avatar - denisz}
denisz
18. září 2023 • 09:09
Tak nám Nerudové sdělila, že chce aktivně hájit národní zájmy v Bruselu. Jak vysvětlí, že je pro bruselskou nelegální migraci a Green Deal, který je pro celou Evropu devastující. Dle mně bude dalším, co se o české zájmy snažit nebude, tj. o nebezpečí z nelegální migrace a o devastující zelené šílenství. Já měl za nejhorší škodnou v Bruselu šíleného Peksu, ale Nerudová jej nejspíše překoná.
Pavel Maleček
18. září 2023 • 06:53
Uf až bučící ukázka ideologické fanatičky, kterou zneužívá pro maximalizaci své osobní moci. Když má samozřejmě "ústa" plná dobra a rovnosti pro všechny. Tudíž s hlavou plnou neomarx-progres ideologie s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima mocichtivým ohlupováním mas.

Tudíž je součástí korporátu socpolitiků, velkobyznysu a kazatelů jediné přípustné "pravdy" dnes už západu vládnoucích z Washingtonu č neruské Evropě z "bruselu". Spojených odporem k skutečné demokracii, kterou za fikaně falešných keců o jejím vylepšování neomarx-progres ideologií mění v socialistickou totalitu s jen prázdnou skořápkou jimi zneužívaných demomechanismů. Tudíž z "bruselu" EU měnící ze společenství samostatných demokratických států v centrálně řízenou, direktivně přerozdělovací, tedy socialisticky totalitní říši.

K tomu Nerudová maskuje to, že za stávající stagnací až úpadkem ČR jsou zodpovědní absolventi ČR vysokého školstvi, jehož bídy je sama ukázkovou představitelkou. Když už léta je součástí těch, kteří v zájmu své osobní moci nejen VŠ školství mění z centra vzdělávání a morální výchovy na především ideologické ústavy, vtloukající do hlav studentů víc než morálku a vědomosti ideologii neomarx-progresu. Když si tím, zvláště na humanitních fakultách vychovávají díky ideologizaci nemyslící služebníky - užitečné idioty, co je k co největší moci vynesou.

Že při tom svou ideologizací západní společnost rozvrátí tak, že se stane snadnou kořistí despotické Asie, islám nevyjímaje je jim jedno. Hlavně že tento, dle politologické terminologie jasně fašistický korporát, jehož je Nerudová součástí, si za svého života moc nad druhými užije. A co ti lidé dole, jejichž životy to zničí? ... na ty, jak Nerudová ukázkově předvádí, *** pes.
tookan
18. září 2023 • 07:59
@Pavel Maleček Na první pohled tvrdá slova, ale výstižná. Hlavní je úspěch, zpátky ni krok...
Richard Šebesta
18. září 2023 • 08:44
@Pavel Maleček Dá se s tím souhlasit a zejména závěr je 100 % pravda.Neuspěšné kandidátce na hradní post jde o vlastní koryto a zajištění pěkného příjmu na ČR a potažmo občany z vysoka kašle.
Uživatel_5337246
18. září 2023 • 10:08
@Richard Šebesta naprostý souhlas.
Avatar - JP }
JP
18. září 2023 • 09:26
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Richard Šebesta
18. září 2023 • 09:50
@JP Debilnější prázdné nic neříkající fráze už jsem dlouho neslyšel. Tahle vláda nejpozději za 2 roky skončí na to vsadím boty. Problém akorát bude ty škody co tu udělají a udělali.
Avatar - JP }
JP
18. září 2023 • 09:58
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
18. září 2023 • 12:12
@Richard Šebesta Máte pravdu, ale to ta hajzlbába nepochopí.
pinkkk
18. září 2023 • 10:13
@JP Tedy s vámi jsme to vyhráli, blekotání, oblíbené slabomyslné fráze, žonglování s rudou barvou. Jako kolovrátek.
Richard Šebesta
18. září 2023 • 11:14
@JP za to budeš mít problém až ta tvoje pětidemolice půjde do pekel !
viktor viktor
18. září 2023 • 11:38
@JP Soudružka kráva opět zabučela a opět bez myšlenky. Vy komunisti profesionálové se nezměníte, viz rudou loutku na Hradě.
Avatar - epr3}
epr3
18. září 2023 • 11:41
@JP Blbko. Tady si ještě jednou můžeš přepočítat ty tvý čtyři tisíce dezolátů... 😂.
http­s://pr­avypros­tor.ne­t/?p=1­66114
Pavel Maleček
18. září 2023 • 13:55
JP nám předvedlo svůj neomarx-progresem vymytý mozek. A tak, stejně jako každý ideologický fanatik není ani JP schopné myšlení, ale jen nadávek a plivanců.
Chudobou netrpím, optimisticky si žiju v lehkém nadstardandu, v době kdy to bylo vo hubu jsem odporoval komoušům, podporuji Ukrajinu, protože se tam bojuje i za nás. Což mi však nebrání (spíš právě proto) vnímat, jak Západ pod tlakem neomarx-progres brusel korporátu destruuje demokracii a nastoluje socialistckou totalitu.

To za podpory jeho místních poskoků, tedy téměř celého ČR establishmentu, ke kterému Nerudová, prezident s jeho politručkou a většina vlády bohužel patří.