Filmy a seriály

Zpět na článek

Prezidentka Zuzana Čaputová dorazila na slavnostní premiéru Šťastného člověka, dokumentu o tranzici

5 komentářů

Pavel Maleček
16. září 2023 • 06:58
Jen další důkaz jak Čaputová místo boje se zkorumpovanými politicko-byznys mafiány (proto ji Slováci volili), své funkce zneužívá k protlačování neomarx-progres ideologie s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima mocichtivým ohlupováním mas. Přes fikané kecy o prý vylepšování demokracie jí rozkládající a směřující k nastolení neosocialistické totality.

Což dle zákona akce a rekce v silně nacionalisticko-konzervativních Slovácích vyvolalo vlnu odporu, na níž se díky Čaputové neomarx-progres třeštění vyvezli-vrátili ti, kteří Slovensko do mafiánského marasmu zavlekli. Nejen Fico.

To samé, byť v ne tak vypjaté podobě, se děje i u nás. Fialův 5xvehikl už evidentně neslouží občanstvu ČR, ale bruselskému neomarx-progres korporátu a jeho místním poskokům, který kdysi demokratickou EU samostatných národních států, přes neomarx-progres přetváří v centrálně řízenou, totalitně socialistickou říši.

Která, jak nás historie učí, jako každý socialismus, jedno zda ten fašistický, náckovský, komoušský či ten dnešní neomarx-progresivní, v společenském zmaru, bídě mas, teroru mocných a tím ve finále v krvavém konfliktu zákonitě skončí... a nerad dodávám - což je pro neruskou Evropu - její řadové občany mnohem větší nebezpečí než na Ukrajině krvavě řádící Putin.
tookan
15. září 2023 • 22:02
"No, hodně o tom kecejte, blbouni, ať máme na krku bezpečnost práce, ode dneška nechci vidět na poli ani jedno pivo", btw uživatel 5670214 to napsal velmi hezky
Uživatel_5670214
15. září 2023 • 17:05
Translidé jsou důležité téma. Škoda, že se stejné pozornosti nedostává zrzavým, pihovatým, liliputánům a všem ostatním, kteří by neprošli Adolfovým sítem a skončili v plynové komoře. Chybí nám tu ten Árijec, vzor dokonalosti a etalon lidství.
Na druhou stranu je třeba si uvědomit, že současná šílená doba mrzačí lidi fyzicky i duševně.Úvahy o tom, že hormonální antikoncepce přítomná dnes už skoro ve všem, různé fytohormony a podivné chemikálie přítomné v potravě a vodě, stojí za zvýšeným výskytem poruch sexuální identity i orientace, jsou doce na místě. Dnes je moderní pro všechno vymyslet název, tak máme bisexuály, pansexuály, metro sexuály A-D a další sexuály. Každá blbka, která v 15 neví, kdo je a co je, je lesba, nebo lépe nebinární. Lidi mění pohlaví častěji, než Zeman názory.Je třeba si uvědomit, že zatím neumíme změnit pohlaví. Umíme jen cíleně zmzačit zdravé lidi, aby vypadali jako něco jiného, ale z muže nikdo neudělá ženu a naopak. Nevznikne tak žádné třetí pohlaví, ale skupina zmrzačených bezpohlavních chudinek. Až budeme umět skutečnou změnu pohlaví se vším všudy, pak to začne dávat smysl, ale to budou ta pohlaví zase jen dvě a aktivisti utřou nudli.
Viděl jsem tu proměnu muže v ženu 3 roky na vlastní oči a to byl ten lehčí případ, kdy dotyčná "žena" nalezla vysokou míru souznění se svým novým tělem a troufám si říct, že je dnes spokojená, nebo alespoň tak působí navenek. Většina takové štěstí nemá. Tato témata by se měla řešit velmi citlivě, aby nebudila v lidech plané naděje.
Haj hou
Pavel Maleček
16. září 2023 • 07:28
No hezké povídání bohužel však zcela nechápající, že zde o nějaké trans lidi nejde. Jde o destrukci demokracie přes neomarx-progres ideologii s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima mocichticým ohlupováním. Která už je oficiální politikou na Západě vlivného korporátu socpolitiků, velkobyzynsu a kazatelů jediné přípustné "pravdy". Korporátu spojeného nenávistí v demokracii, která jim brání v maximalizaci jejich moci a majetků ala Čína. Systém, který by za fikaných keců o prý vylepšování demokraciie zavedli i u nás.

V čemž ti všemožní aktivisté-ochránci všemožných prý utlačovaných a zneužívaných menšin a šiřitelé dobra a rovnosti pro všechny,hrají roli užitečných idiotů. Kteří pomáhají zničit demokratický, ale v sociálních vztazích přírodu respektující systém, který všem bez rozdílu poskytl dějinně nepřekonatelný rozsah práv a společenské ochrany.

V tom kopírující nadšence z řad hitlerjugend č komoušských svazáků, kteří coby užiteční idioti ve jménu lepších zítřků sobě i druhým životy ničili.
Uživatel_5670214
16. září 2023 • 07:39
@Pavel Maleček
máte pravdu, bohužel.