Rozhovory

Zpět na článek

Demograf Tomáš Kučera o obrovských změnách, které nás čekají: Stěhování národů se nevyhneme

4 komentářů

alan74
16. října 2023 • 20:44
Aha, takže to znamená, že ženy a muži spolu přestanou chtít žít? Proč? Pokud neznamená, proč by jen pár párů mělo dělat děti "postaru", když budou i nadále chtít děti?
Ksel
18. září 2023 • 12:07
Pokora lidí vůči přírodě nepochybně chybí, ovšem tato chybějící skutečná pokora nemá nic společného s podvodným projektem pod krycím názvem Green deal, jenž pochází od nepřátel ochrany přírody resp. zelených inkvizitorů, kteří bezohledně prosazují realizaci nesmyslných uhlíkově-neutrálních dogmat z katechismu gretensko-klimatické věrouky. Pokora nemá nic společného s eurohujerským farizejstvím, jenž prosazuje šílená Uršula a další uršulíni typu premiéra Fialy, kteří mají prodejné lokajské duše. Neznáme všechny mechanismy fungování mimořádně složitého přírodního celku na Zeměkouli, proto si nemůžeme hrát na samolibé ochránce, kteří vědí co mají dělat, protože znají vše o přírodě. Zatím víme z toho, co bychom měli vědět, abychom mohli zodpovědně konat ve věci ochrany životního prostředí a přírody, velmi málo, takže zelení egomaniaci velké znalostní nedostatky nahrazují dogmaty ze zelené věrouky. Víra a nesmiřitelná zelená ideologie mají být tím, co zachrání přírodu. Předtím nás zachraňovali bolševici marx-leninskou vírou, ovšem jejich víra měla přece jenom více racionality v sobě a respektu k přírodě. Komunisté chtěli jen poroučet větru, dešti. Ale nynější uršulíni ve špičkách EU a další hlupáci a všehoschopní kariéristé, kteří vsadili svoji budoucnost na zelenou věrouku podobně jako vsadil svoji budoucnost Goebbels na Hitlera, chtějí už poroučet klimatickým změnám a to už je daleko silnější propagandistická káva než černý odvar z cikorky, který používali soudruzi bolševici. Pokud lidé u nás zmalomyslní a vnitřně se ztotožní s eurohujerskou ideologií, tak pochopitelně budou tito zastrašení lidé věřit fatálně-defétistickým předpovědím různých prodejných demografů.
Pavel Maleček
18. září 2023 • 07:28
Ano stěhování národů se nevyhneme. Tedy chceme-li jako západní, křesťansko-demokratická civilizace přežít. Ovšem tomu stěhování, které ze západního prostru vyexpeduje národností a náboženské skupiny, které odmítají repektovat to, co Západ reprezentuje. A dokonce to cíleně ničí. A ano tohle stěhování bude hodně ošklivé - tím víc čím později se s ním začne.

Ovšem prvním předpokladem přežití Západu je odstavení od moci všech těch, kteří falešnou humanitou a přes multikulti, gender a LGBT potlačováním přirozeně přírodních vnitrospolečenských procesů daných moudrou matkou přírodou, činících civilizaci přežití a rozvoje schopnou, Západ oslabili natolik, že se nyní snadnou kořistí hlavně asijských despocií stává.

Tedy korporát socialistických politiků, velkobyznysu a kazatelů jediné přípustné pravdy - aktivistů, pro něž je demokracie překážkou pro maximalizaci jejich moci a majetků. S jejich neomarx-progres ideologií přes multikulti, gender, LGBTči eko-klima lživě s masami manipulující. Když z nich dělá slabošsky ubečené, nesamostné ovčí stádo, co se tak snadno stříhá, dojí a pak na jatka pošle.
Uživatel_5670214
17. září 2023 • 20:53
Nevyhneme, protože jsme sra*ky, ale střeliva je dost. Jen mít dost rozumu a koule.