Komentáře

Zpět na článek

Ctirad Václav Pospíšil: My křesťané bychom neměli společnosti nic vnucovat

2 komentářů

Pavel Maleček
17. září 2023 • 06:47
Ještě kdo to je to ... my křesťané. To byli i ti co ohněm a mečem, ne pro slávu Kristovu, ale pro svou moc a majetek přes masové vraždění, ničení a likvidaci celých kultur křesťanství šířili. Čímž se hlavně katolická církem stala nepřekonatelně největší teroristickou organizací v lidských dějinách.

Ovšem křesťané dnes jsou i ti, co v čele se svým papežem mlčí k masovému vyvyražďování křesťanů v oblastech ovládnutých islámem. Kterému se papež kde může klaní. Aby ne, kdy je jak stará houba prolezlý jihoamerickým komunismem, který v islámu vidí druha ve zbrani proti prý zlému kapitalismu.
Křesťany, byť těmi východními jsou i Rusové, za podpory svého patriarchy, dříve agenta KGB zvířecky ničící, týrající a vraždící na Ukrajině.

A tak je křesťanské tápání jak se postavit k neheterosexuálům úplné prd proti tomu, co se ve jménu křesťanství dělo a děje všude možně po světě. Měli by si křesťané nejdřív vysvětlit po podstané a až pak se věnovat byť aktuálně módním, ale okrajovým prkotinám.
Hulin No More
16. září 2023 • 04:26
No to rozhodně měli. Ale zatím jedinou výhodu církve vidím v tom, že na nedělní mše chodí ty nejkrásnější holky z města. Charity jsou pro alkáče a samoživitelky. Ještě jsem neviděl, že by církve třeba rozdávaly macbooky děckám svých oveček, jak to dělají ve Státech. Prachů mají ze svých hotelů tolik, že si můžou dovolit krmit pupky třeba Duky. S tímhle přístupem tu dál bude panovat postkomunistický a homo bordel.