Komentáře

Zpět na článek

Tomáš Vlach: Padni, komu padni. Výměnou ministra obrany Zelenskyj vytáhl proti korupci

5 komentářů

Richard Šebesta
5. září 2023 • 10:26
Musím pana Tomáše Vlacha pochválit , že měl tu odvahu napsat pravdu. Naše vláda by ho za to určitě nepochválila. Psát se musí jen o tom podle nich, co je špatné na Rusku a Putinovi o Ukrajině psát v záporném duchu to je skoro smrtelný hřích. Oni tedy naše vláda i některá media např.ČT se chovají jako normalizační média za minulého režimu. Ti měli jednoduchou taktiku o SSSR se psalo jen v dobrém o západních zemích a zejména USA jen vše špatné.
Naše vláda a ČT to provádí naopak. Co z této zprávy vyplývá pro nás ? Pokud jde o Česko kvůli válce si utahujeme opasky podporujeme Ukrajinu horem dolem (vojen­sky,hu­mani­tárně i jinak) a u nich bují korupce bohatí bohatnou umírají civilisté i vojáci a tahle banda ukrajinských zbohatlíků plus zbrojařské koncerny si mnou ruce ! Vždyť oni jsou skoro horší než Putin oni na té válce a neštěstí druhých bohatnou přitom mají plno keců o tom jak bojují za mír a jaký je Putin zločinec. Týká se to především a hlavně i naší pronatovské vlády !
viktor viktor
4. září 2023 • 20:23
Teď už jenom vyměnit Zelenského, než ho vlastní lidé eliminují. A pak začít jednat o příměří. Pokud to ovšem zbrojařské a těžařské koncerny dovolí.
Richard Šebesta
5. září 2023 • 09:39
@viktor viktor Naprostý souhlas. Pro naše pronatovská media musí tato zpráva působit jako vypíti hořkého pelyňku .Neustále informují o tom jaké faupax dělá Putinův režim což může být i pravda ale nyní musí veřejně přiznat že i na Ukrajině není všechno ok , že i tam je svinstvo a to přitom pochopitelně přiznávají jen to co nejde ututlat.
viktor viktor
5. září 2023 • 10:41
@Richard Šebesta Přesně. Rozumní občané mají , z vlastní zkušenosti, plné kecky Rusáků, ale také zkorumpované ukrajinské vlády. Ti, co jsou “ tzv. utečenci “ a dělají si dovolené na Ukrajině nesmějí dostávat žádné dávky a status je třeba odebrat. Pomáhat rozumně a v mezích ekonomických možností. P.S. - starosta Kyjeva , Ključko je z rodiny vysokého sovětského důstojníka s prožil 5 let v Mimoni . V rodině okupantů! Ale soudruha agenta Pávka a mávátko ze Strakovky to nezajímá.
Richard Šebesta
5. září 2023 • 11:19
@viktor viktor To o tom Ključkovi jsem nevěděl. Velmi zajímavá informace. Zase jsem chytřejší. Dík za info.