Komentáře

Zpět na článek

Nizozemsko na rozcestí. Osamocený bojovník Pieter Omtzigt může úplně přeorat tamní politiku

9 komentářů

Tomáš Kostelecký
8. září 2023 • 17:31
75 % lidstva je na planetě navíc. Abych byl upřímný, včetně mě.
Richard Šebesta
4. září 2023 • 10:33
Podle mne na rozcestí není jen Nizozemí ale celá EU. Řítí se do propasti a jaksi zde není nikdo kdo by to nějak zachránil.To se pochopitelně týká i Česka. Oproti západu tu zatím nemáme ty milióny migrantů z muslimského světa ale co až bude západní Evropa přeplněna ? Napíšu to asi takhle. Zhruba před 35-36 léty mnoho ekonomů na západě ale i několik prozíravých i u nás i v celé RVHP začalo tvrdit že komunistickým zemím dochází dech a brzy to vše krachne. Měli pravdu. Když to převedu na dnešní dobu je to podobné, EU taky začíná docházet dech. Opět je otázka kdy to vše krachne je to jen otázka času.
Pavel Maleček
4. září 2023 • 08:48
No aby už nebylo pozdě. Tamní levičáci zas naslibují všem připrchlíkům modré z nebe a ti spolu s naivním neomarx-progres proudem takového, fuj nelevičáka snadno přehlasují.
Čímž se potvrdí, že demokracie likviduje sama sebe - demokratickou volbou - viz nejen meziválečné Německo.
Uživatel_5670214
4. září 2023 • 06:53
Také bychom potřebovali podobného politika, co by rozvířil smrduté vody naší politické scény. Na jedné straně Babišovo tupé stádo ANO a odpadní stoka SPD, na druhé pak nesourodý slepenec partají, které se předhánějí, která voliče naštve větší hovadinou. Osobnost, která by neměla provařenou minulost, měla charisma a jasnou vizi, jak tuto zemi dostat ze současných sraček, potřebujeme jako sůl. Bohužel se jí asi nedočkáme, protože osobnosti u nás zmizely. Systematická výchova naší společnosti ke stádnímu chování asi osobnostem moc nesvědčí, takže dál budeme poslouchat hýkaní slovenského drotára, blekotání polodebilního polojaponce, nebo blazeované kecy Fialky o tom, jak nás EU spasí. Tady se už nenajde člověk, který by měl tu odvahu říct, že muslimští uprchlíci jsou mor, vlády mají hájit zájmy svých občanů a ne si hrát na spasitele světa s práznou kapsou a LGBT ideologie je rakovina společnosti. A i kdyby se někdo takový našel, tak ho ti jmenovaní sežerou zaživa.
Haj hou.
Richard Šebesta
4. září 2023 • 10:23
@Uživatel_5670214 Možná se opakuji ale vaše myšlenky jsou i moje. Naprostý souhlas. Jen dodám blekotající Maďaron Bureš podle mne doblekotal. I když náhodou volby vyhraje nikdo s ním nepůjde do koalice. To je možná jediné pozitivům pro budoucnost.
Uživatel_5670214
4. září 2023 • 21:22
@Richard Šebesta
pořád je ve hře SPD a Šlichta. Rudou zálohu tvoří socani, takže se nenechte mýlit, že Bureš při troše štěstí většinu nesloží. Pokud pětikoalice bude dál pokračovat ve stejném duchu a já věřím, že bude, čeká nás něco, co tu ještě nebylo a já se na to opravdu, ale opravdu netěším. To bude jasné nevítězství.
Avatar - denisz}
denisz
10. září 2023 • 12:05
@Uživatel_5670214 . . . Čistý dokonalý člověk, natož politik, neexistuje. To jen snílci čekají na spasitele. Třeba volit to nejmenší "zlo". Já ohrožení demokracie vidím, že se do politiky brání lidem schopným, co už něco dokázali a chtěli by sloužit státu. Tvrďaci jsou hlavně mladí chudí ambiciózní Piráti, co šli do politiky, aby zbohatli. Každý čtvrtý pirátský straník je placen ze státního. Babiš by mohl povídat. Další nešvar je, že se zničila politická soutěživost vytvořením koalic. Do vlády a funkcích obsazují své straníky za zásluhy, ne podle odbornosti. Vzniklý moloch, který si ve finále ve vládě vzájemně nerozumí. Tady je Rychetského největší provinění na české společnosti.
Annika
3. září 2023 • 23:31
Bomba prijde 13 zari v EU parlament vystoupi Dr.David Martin s fakty o cele situaci politiky WEF NWO a jmena budou letat. http­s://y­outu­.be/NuN­tGshla­Ig?si=­5LRtwu­sAn3g0­zRJq
Štěpán Kohout
3. září 2023 • 21:53
Takze "populista", spravne, ale nikde tam nevidim "krajne pravicovy" ani "s fašizujícími sklony". Do priste se koukejte polepsit!