Zprávy

Zpět na článek

Náhrada za Fremra. Prezident má nového ústavního soudce. Splňuje odborné i morální požadavky, řekl

5 komentářů

Frank Dry
2. září 2023 • 06:20
Tak zjišťuji, že ten nově nominovaný pan soudce je vzor všech cností - aspoň co se o něm v článku píše. Mne to připomíná jeden příběh z antiky, když občané hodnotili práci svých demokraticky volených představitelů tzv. střepovou metodou. Každý ze zástupců měl amforu a každý občan, pokud si myslel že zastupitel má nějaké nedostatky či něco dělá špatně, mu hodil do amfory střep. Zůstal jeden jediný hlasující a ve všech amforách bylo po několika střepích až na jednu jedinou, která zela prázdnotou. Ten občan k ní přistoupil a svůj střep do ní hodil. Ptali se ho: "Cos to udělal, vždyť ten člověk je vzor všech cností?" A občan odpověděl: "No právě to je mi velmi podezřelé, že existuje jediný a tak cnostný člověk. Za tím něco určitě bude."...... Po zavržení Baxy a Flemra právě ze strany Hadrfouse Pávka mi připomenulo slova písničky Veličenstvo kat od Karla Kryla: ...vrah o morálce káže...
Saša Krach
1. září 2023 • 18:11
Začínám tušit....pan prezident hodně lidí ze své činnosti rozzlobí...
viktor viktor
1. září 2023 • 16:28
Tak agent , soudruh Pávek se rozhodl. Fremr měl máslo na hlavě, Baxa má na hlavě máslo stejné značky ( soudil politické ) a nyní to bude nejméně Bilak, nebo snad dr. Mengele ? Tenhle hradní Škrhola doporučí, co loutkovodiči dodají. Řád Hnědého Hujera s ratolestmi Pávka nemine i kdyby si pro něj měl na motorce dojet.
krist30996
1. září 2023 • 16:16
Justice je žumpa, kterou nelze vyčistit. Nejlepší je zrušit soud, k čemuž dojede.
giorgio287
1. září 2023 • 16:13
Morální a odborné kvality pro soudruha Pávka může splnit pouze soudruh Milouš Jakeš. Jaká to smůla, že se už smaží v pekle s Leninem, Gottwaldem a dalšími vejlupky!