Komentáře

Zpět na článek

Pavel Páral: Záhadné penzijní zlobení prezidenta Pavla

9 komentářů

Avatar - Oto Hilser}
Oto Hilser
4. září 2023 • 15:55
Zlobeni ? Tenhle komunisticky lampasak a agent Pávek kterého mohl volit jedinec po lobotomii stal státní kasu 5 miliard Kč
Uživatel_5670214
2. září 2023 • 07:06
A nemáte, pane Párale, pocit, že by zákony o důchodech měli připravovat ekononomové a důchodoví odborníci? To opravdu mají zákony tvořit ti blbí politici, kteří v politice skončili jen proto, že se jinak neuživí a na všechno potřebují deset poradců, protože jinak se ani nevyprázdní? Kdysi byla politika doménou úspěšných mužů, kteří ve své profesi dosáhli maxima a chtěli se zapsat do dějin službou společnosti. Dnes je politika odpadkovým košem, kde končí Okamurové a podobná verbež, co si přišla jen nahrabat.
Havel odmítl podepsat zákon, protože cítil, že je proti jeho svědomí. To byl luxus, co? Svědomí v politice, kdo to kdy slyšel? Pavel není Havel, ale taky není Zeman, takže i on má právo, aby využil avých ústavních pravomocí a není třeba za tím hledat zemanovskou malost. Až budete starší, třeba pochopíte, že staříci se nemnoží a Pavel není pletichář.
Pavel Maleček
2. září 2023 • 05:34
No důsledek toho, že se nám do prezidentského úřadu dostala osoba, kulantně řečeno v politice poněkud nevyzrálá, s hlavní kvalifikací že není Babiš. A proto snadná oběť všelikých poradců, kteří si teď přes Pavla realizují své mocenské zájmy. A mě to smrdí především tím, že se tímto Pavel snaží z téhle poradní sítě, v níž je lapenou mouchou vymotat.

Není divu s Fremrem to byla ostuda jako prase. Ovšem sám na to také nemá. A z toho tyhle nepochopitelnosti plynou. Což píšu s tím, že přesto je Pavel oproti Babišovi správnou volbou - byť z důvodu menšího zla.
Uživatel_5670214
2. září 2023 • 07:11
@Pavel Maleček
myslíte, že politicky je člověk vyzrálý, až pochopí, kdo s kým o čem pro koho a odkud nejvíc kape? Pavel naštěstí není politicky vyzrálý, takže se zatím projevuje jako člověk, nikoli jako něčí loutka. Až dozraje, bude stejně k vohnu jako ti před ním.
Avatar - Oto Hilser}
Oto Hilser
4. září 2023 • 15:55
@Pavel Maleček Pávek a Fremr je ze stejneho hnízda a chovu
Soňa Benešová
1. září 2023 • 18:57
Dělání z komára velblouda. Zeman nepodepisoval věci celé měsíce, i roky, vždyť jsme kvůli němu neměli půl roku vládu. Klaus byl mistr v potížích nad všechny mistry. A teď je z jednoho dbe zpoždění aféra. Kdyby podepidoval všechno a hned, tak se mu zase přišije, že je jenom loutka. Zvykněte si na jiný styl.
Saša Krach
1. září 2023 • 19:09
@Soňa Benešová Divný styl..mam názor ale musím se na to vyspat...A už to mám...hlavně nikoho nenaštvat...Už podruhé...😂
viktor viktor
1. září 2023 • 19:13
@Soňa Benešová Fiala s Jurečkou přišli večer agentu, soudruhu Pávkovi připomenout , kde je jeho místo a že jeho volba stála hodně finančních prostředků. Nu a soudruh Pávek, jako správná loutka, obratem splnil rozkaz.
Avatar - Oto Hilser}
Oto Hilser
4. září 2023 • 15:56
@Soňa Benešová a těch 5 miliard zaplati agent Pávek ze svého ?