Komentáře

Zpět na článek

Nechtěný polibek zastínil ženské mistrovství světa. Federace žádá rezignaci, matka viníka drží hladovku

4 komentářů

Pavel Maleček
30. srpna 2023 • 02:21
Inu vítězství ideologie nad zdravým rozumem. Fanatismus neomarx-progres ideologie s jejím nejen gender, ale i multikulti, LGBT či eko-klima třeštěním se už těm, kteří ji využívají na své cestě k nedemokratické moci začíná vymykat z rukou. A dopadá i na ně samotné.
To co se tam odehrálo samozřejmě nemělo se sexem s natož násilím nic společného. Byla to jen "čistokrevná" radost ze sportovního vítězství (a národní propagace), při němž nejen temperamentní jižané vyvádí všemožné sko***ny. Divoké objímání a polibky v to počítaje.
Ovšem ti co chorobně touží sebe sama ještě víc prodat (vč. oné "znásilněné") okamžitě vytušili šanci. A za mohutného vřeštění (za pomoci užitečných idiotů na asociálních sitích) se pustili do - ne však hájení jedné osoby, ale do utahování smyčky své moci nad společností. Takhle to ostaně dělá celá neomarx-progres ideologie, které vůbec nejde o problémy všemožně utiskovaných či zneužívaných, ale průhledně o získání moci nad společností.

Tuto cestu k moci si vybral korporát socialistických politiků, velkobyznysu a kazatelů jediné přípustné pravdy (ne náhodou i definice fašismu), který se tak snaží zbavit otravné demokracie, co jim svými občanskými svobodami brání v max. kumulaci moci a majetků. Když fikaně tvrdí, že ta dosavadní demokracie je všemožnými špatnostmi, nejen sexismem prolezlá a oni ji proto liberalizací vylepšují.
To, že se za tím špatně skrývá novodobá socialistická totalita doslova bučí. A ta nikdy nic dobrého nepřinesla. Naopak jak nás historie učí, v zmaru, bídě, teroru a nakonec v krvavém konfliktu zákonitě skončí.
Richard Šebesta
29. srpna 2023 • 19:32
Je něco hodně shnilého ve státě nebo spíše byrokratickém kolosu jménem EU. Již 8 let zde nekontrolovaně a nezákonně proudí milióny migrantů kteří zde mnohdy provádí trestnou činnost a Španěle místo radosti z titulu MS řeší takové kraviny. Přitom je to velmi jednoduché. Pokud se té hráčce zdál onen polibek nevhodný měla se ozvat ona sama co nejdřív a třeba si to ti dva mohli vyříkat někde na fotbalovém svazu ale logiku nemá že to řeší celá země píše se o tom v celé Evropě na soc.sitích. řeší se prkotiny místo řešení závažných problému jež má jistě i samotné Španělsko ale hlavně celá EU více než dost !
tempter
29. srpna 2023 • 20:27
@Richard Šebesta A v rusku zase střílí černochy. Tak nějak jsi to "myslel "Cyrdo?
Tomáš Rupert
29. srpna 2023 • 20:57
@tempter
ne myslel to tak, jak to napsal