Divoký kačer
Podle ruských vyšetřovatelů spáchal Prigožin sebevraždu. V troskách letadla našli dopis na rozloučenou
11 komentářů
JP
Upřímně, je mi úplně fuk, zda je ta zrůda naživu nebo ne. Ale není mi jedno, že média se zabývají šířením ruských zpráv o tom co je, co není, co by mohlo být. Najde se v Česku člověk, který by věřil zaručeným zprávám z Ruska? Jedná se pouze o výmysly chorých mozků, copak někdy nějaký Rus mluvil přímo a pravdivě? Možná Gorbačov, ale ani jím si nejsem zcela jista. Měla jsem tu "čest" poznat v zaměstnání několik Rusek, tedy mluvících česky s naším občanstvím. Ale ta povaha, všechno je moje, všechno tvoje si vezmu a šílená závist, že by se někdo měl třeba líp. Rusko je pro mě odpad a nemám ráda, když se jím média zabývají. Rusové mají náturu, kterou nikdy nepochopíme, národ je zblblý a hlavně potřebuje být v područí cara. A car chce sežrat co nejvíc ostatních zemí. Roztahovačný teroristický národ. Je mi špatně z pomyšlení, že zde žijí lidé, kteří si přejí návrat komančů, Rusáků, na Slovensku už to hlásají veřejně. Jak tohle dopadne, ví jen Bůh. Když se takový Blažek setkává veřejně s Nejedlým, tak můžeme očekávat to nejhorší. Měli jsme bohužel prezidenta /a jeho okolí/ který byl také silně pročínský a proruský, na to nesmíme zapomenout.
Tak ubohou zprávu může "vygenerovat" pouze "Radio Jerevan" nebo "REFLEX". Tady už končí legrace a začíná hrubá politická schýza organizovaná svými chuligánskými čmáraly z reflexu. Zde už ze čtenářů děláte opravdové duševní mrzáky. Styďte se, hanba, hanba, hanba.
vlajo
Taky jsem to slyšel. Prý než to letadlo spadlo tak vyskočil z okna.
Prigožin byl pohřben na předměstí Petrohradu. Podle jeho slov se jednalo o malý soukromý obřad.
... opět silně ubohý přispěvek jenž si nezadá s ideologickými slátaninami z Dikobrazu v době normalizace, tak že na závěr: chachacha chichichi chochocho ...
Avenger2008
To napsali krvelační vrazi z Wall Streetu a chtěj to hodit na toho moraváka z SPD co vypadá trochu jako asiat!
nechapu proč se někdo vubec takovyma pičovinama zabyva a vubec věnuje čas,,fakt stupidita!!
Prigožin těžce nesl, že ho nemá rád Fiala ani Rakušan. Trápil se kvůli tomu tak, že musel brát antidepresiva a nosil fialové slipy. Pravý důvod jeho sebevraždy je tedy evidentně někde jinde. Nešiřte dezinformace !