Prostor X

Zpět na článek

Mlsna: Drahé potraviny nekupujte, jiné řešení není. Kuřata vyvážíme a pak dovážíme vejce, nechápu proč

8 komentářů

Vladimír Masata
23. srpna 2023 • 15:30
A co naše záměrně bezcenná koruna, místo dávno už eura, ta zato nemůže?
To je stejné jako když vyvážíme dřevo v kulatině a dovážíme ( zvlastní zkušenosti) prý luxusní šmejd i do ,,švédské Ikei" z Polska a landčmít extra značky Tulip z kuřecího odpadu, jinak, drůbežího otřepu a ještě jinak strojně opracovaného masa, z hlav kůží a všechno co vymačkají hlavně za vysokého tlaku z rozdrcených kostí za cenu jako by byl z kýty nám ho klidně prodaj za 60 korun 100 g plechovku v Hypermarketu. To pak díky naším normám v Dánsku dosahují vysoké přidané hodnoty, kdy oni ještě za kafilerku ušetří, jestli ho nekoupili od Agrofertu protože tam s toho našedlého hnusu nedělají ani pro psy krmení natož lidskou stravu a jen možná pro jejích miliony norku potravu. Co kdyby "naši mistři" s ten hnus začali vyvážet do rozvojových zemí? Možná by se jich pak nechtělo tolik do Evropy přistěhovat i kvůli po konzumaci toho "masa" vážně zhoršenému zdraví. Zeptejte se doktora co Vás čeka po časté konzumaci Javořických párků "special" a pak si stěžujte!!
Avenger2008
23. srpna 2023 • 17:13
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Vladimír Masata
23. srpna 2023 • 17:46
@Avenger2008 Dělám to neustále a i na to co je to za zloděje, patologického lháře a podvodníka lidi upozorňuji a přesto, možná i právě proto trpíc už jakýmsi syndromem či demencí že ač vědí co je to za neuvěřitelnou sv., tak ze msty a závisti ke svým zdravým srčícím potomkům vlivem té Alzheimrovi demence, toho úplného magóra přitom, přesto pořád +-30% lidí volí.
Avenger2008
23. srpna 2023 • 18:31
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Hulin No More
23. srpna 2023 • 13:01
Češi jsou tupci, ochotni platit i za burešovy párkové pomeje se 14 % masa, a ještě ho volit. Rozděl agrofert, madetu atd. a nebudeš se stačit divit, jak to jde rychle. Všichni si pak dají pozor. Nenažranost těch zmr.dů překonává úspory z rozsahu. Btw, neschopnost státu zabránit vyžírání klientů známe už z mobilních telekomunikací, Místo keců zkus raději fakt něco dělat. Bereš za to prachy.
Vladimír Masata
23. srpna 2023 • 15:49
@Hulin No More 14% masa? Z tolika masa jsem v kombinaci s tím jinde odpadem, jsem ještě u nás neviděl a to jsem se nákupem a prodejem uzenin docela dlouho živil. Javořické měli a mají dohromady 5% v. a h. masa a do nedávna měli Dětské parky a drůbeží špekáčky jen 100% těhle od něj speciálních sra..
Hulin No More
23. srpna 2023 • 17:21
@Vladimír Masata taky slušný...
samozřejmě tam mělo být víc, než 14 procent, ale bureš to zase ojebal.
Soňa Benešová
23. srpna 2023 • 08:46
Zdražily potraviny, hnojiva.... Samy nezdražily. Zdražil je někdo. Hádejte kdo. Vyvážíme kuřata. Já kuřata nevyvážím. Vyváží je někdo jiný než my, tj. moje rodina. Možná, že v kapitalismu by to chtělo změnit způsob vyjadřování. Vy to máte jako můj muž, když sleduje sport. Vyhráli jsme - přitom vyhrála třeba Vondroušová.