Komentáře

Zpět na článek

Petr Sokol: Rusko a Čína si chtějí rozšířit svoji „druhou ligu“ a pokračovat ve změně světového řádu

30 komentářů

Hulin No More
23. srpna 2023 • 11:54
@Richard Šebesta tímto tvoje naděje na světovládu ruska a číny v tomto tisíciletí definitivně zhasla:

"Státy BRICS jsou domovem 41 procent světové populace. Podle britské BBC jde zhruba o 3,24 miliard lidí. Ke globálnímu HDP nicméně tato necelá polovina světa přispívá „pouhými“ 26 procenty. Pro srovnání: v zemích G7 (USA, Japonsko, Německo, Velká Británie, Francie, Itálie a Kanada) žije jen 10 procent světové populace, ale na HDP se podílí 43 procenty."
Avatar - Havran}
Havran
22. srpna 2023 • 15:41
"Politolog" z Prostějova zase rozebírá Rusko a Čínu. To jsou starosti...
Jiří Ježek
22. srpna 2023 • 15:19
Soudruh Bajden a soudružka Uršula z Lejna budují zelený socialismus, který ožebračí obyvatelé tzv. Západu. S námi z kolonií v čele, samozřejmě.

Není divu, že se stále rostoucímu počtu zemí nechce poslouchat šílence. Brics bude na rozdíl od nás prosperovat. Kašlou na ideologii, jde jim o rozvoj a dobrý život jejich lidí. Přesný opak našich vládnoucích vlastizrádců.
Václav Plachta
22. srpna 2023 • 15:42
@Jiří Ježek Počet amerikofobních lidí jako Vy sice stále narůstá, ale naštěstí stále netvoří ani třetinu národa! A Vaše naivní představa o dnešním světě vzbuzuje jen úsměv.
Richard Šebesta
22. srpna 2023 • 15:47
@Václav Plachta Herr Plachta ale 2/3 lidí nedůvěřuje současné vládě ! To je z posledního výzkumu. Fakt, asi málo čtete. Tak více číst doporučuji.
Richard Šebesta
22. srpna 2023 • 15:51
@Richard Šebesta A ještě pro některé méně chápavé neříkám že zrovna vy. Tak je to vláda proamerická ale hlavně prounijní tedy sám EUROHUJER ! Tak vono to s těmi vašimi počty bude asi ináč chlape.
tempter
22. srpna 2023 • 16:01
@Richard Šebesta Já zase tobě Cyrdo méně psát doporučuji (ty máš fakt divný slovosled). Ty nebudeš pro smích a drtivé většině se tady uleví. Jo a neříká se výzkum, ale průzkum. Ale to je detail, ta tvá čeština už přinesla větší "perly". A neoníkej si, stejně jsi tu většinu času sám. Nebýt mne, nemáš ani žádnou zpětnou vazbu. Ale já musím, protože to tak cítím, víš, blbosti je nutno stavět hráz. Nemáš zač. A na ty průzkumy se vykašli, důležité jsou volby a ty jsou ještě daleko.
Václav Plachta
22. srpna 2023 • 16:36
@Richard Šebesta Já nemluvil o těch kteří nedůvěřují této vládě, ale o Vás xenofobních, amerikofobních a EUfobních jedincích! A to je velký rozdíl. To vůbec nemluvím o tom, že právě ty největší průšvihy, které dnes ničí naší ekonomiku máte na svědomí právě Vy a vám podobní!
Richard Šebesta
22. srpna 2023 • 16:54
@Václav Plachta Herr Plachta jste mimo.Vy jste úplný komunista v opačném garde. Vůbec mne neznáte a plácáte jeden blud za druhým.Když má někdo jiný názor než vy je hned xenofob a Amerikonofob ? To přesně dělali komouši před 50. léty i před 70. léty. Kdo se jen trochu odchýlil od jejich pravdy byl hned zloči­nec,Ti­tois­ta,Troc­kista a imperialista atd.Čili kdo nejde s námi jde proti nám. Žádný jiný názor se nepřipouštěl. Poznávate se ? Jo a sorry spletl jsem se té vládě nedůvěřuje nikoli 2/3 ale 3/4 tedy 75 % lidí.
Hulin No More
22. srpna 2023 • 14:29
@Richard Šebesta moc si to maluješ. G7 uvalí sankce na země brics, kdy se jí zachce a vynutí si svoje právo na území brics, kdy se jí zachce. Pokusy opačně jsou jen taková legrace. Ty můžeš jen tiše sledovat a marně doufat.
Richard Šebesta
22. srpna 2023 • 15:44
@Hulin No More Ty poslouchej TEBE je škoda tady ztrácet čas při takové diskusi. Proč tu s námi ztrácíš čas ? Ty víš přesně všechno dopředu proč se tím neživíš ? Ty jsi hotový jasnovidec ! Pání, gratuluji ! Upřímně opravdu. Tak jen dvě kontrolní otázky pane jasnovidec. Kdy skončí ta válka na Ukrajině nechci přesně jen přibližně to zmákneš ne ? Měsíc sem tam beru to je v normě a kdo bude vítěz anebo jak to vše skončí ? Tak se ukaž tlučhubo !
Hulin No More
22. srpna 2023 • 20:36
@Richard Šebesta to není predikce, to je FAKT, ty popleto. Ty nemáš internet? rusko už nemá ani náhradní kola na letadla a v čínských montovnách čipů sedí hlídači z jůesej a ty se mě ptáš, kdo vyhraje?
Richard Šebesta
23. srpna 2023 • 08:24
@Hulin No More Jasnovidec nejsi neumíš to, jen blbé kecy. Ten kecal z Prodané nevěsty aspoň domlouval svatby a byl legrační. Ty jsi kecal sice taky ale trapný !
Hulin No More
23. srpna 2023 • 08:32
@Richard Šebesta tebe fakt napadlo, že by druhá liga porazila první? Co blbneš?
Avatar - epr3}
epr3
22. srpna 2023 • 19:50
@Hulin No More 😂😂😂😂😂
tempter
22. srpna 2023 • 22:21
@epr3 0
Avatar - epr3}
epr3
23. srpna 2023 • 06:19
@tempter Máš pravdu, tvůj myšlenkový potenciál je čistá nula, i když si přibereš na pomoc Vyhulína.
Petr Minář
22. srpna 2023 • 13:41
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Richard Šebesta
22. srpna 2023 • 13:56
@Petr Minář No svět se pohne k lepšímu prostřednictvím skvělé EU kde se usídlilo více jak 20-25 mega utečenců hlavně z muslimských zemí.Ti tam v západních zemích EU vylepšuji tamní život krimi­nali­tou,zn­ásil­ňová­ním tamních žen, braním soc.dávek a zaváděnim tu a tam svých vlastních zakonů. Domáci lidé na to reagují radikalizaci a někteří rezignací. EU má skvělou budoucnost před sebou !
Petr Minář
22. srpna 2023 • 14:04
@Richard Šebesta, sbal své švestky a přidej se také k BRICS. V RuSSku, tam ti bude bezpečno, dobře a budeš mít vlastní ruSSké zákony, nejdemokratičtější na světě. Jen si tam také budeš muset zvyknout na nějaké ty musulmany, dnes už skoro 20%. To víš, tihle musulmani jsou jak RuSSáci: rozlejzá se to po světě jak hmyz.
Richard Šebesta
22. srpna 2023 • 14:25
@Petr Minář Ty primitive už se obuď. Kdo tu mluví o Rusku. Mi je celé Rusko ukradené třeba ať se propadne do pekla. Já žiju v EU a někdy si říkám bohužel. Tak si laskavě nech ty kecy.
Václav Plachta
22. srpna 2023 • 16:23
@Richard Šebesta EU ať je jaká chce je stále nejlepším místem pro život na celém světě! Určitě snese nějaké reformy, ale Váš radikalismus a xenofobie k nim určitě nepatří. Vy nemáte ani ponětí o tom jak se jinde ve světě žije, hlavně v zemích BRICS. K tomu aby se stali rezervní měnou světové ekonomiky je třeba mnohem víc než členství pár totalitních ekonomik! K tomu je třeba obrovské množství peněz a s tím má Čína momentálně velký problém! A hospodářská krize Číny i Ruska se stále prohlubuje.
Avatar - epr3}
epr3
22. srpna 2023 • 19:51
@Václav Plachta 😂😂😂😂😂
Richard Šebesta
22. srpna 2023 • 08:28
Takže to vypadá že se svět znovu polarizuje a západu ujíždí vlak. Jak to vše dopadne s přijímáním nových členů do BRICS je předčasné zatím komentovat. Pokud by byl přijat pro západní země kontroverzní Irán byl by to pro ně (západní země) a zejména USA políček uštědřený BRICSEM. Ted už jen stačí aby členové BRICS uzavřeli spolu vojenský pakt jako je NATO a je vymalováno. Vzniknou dva vojenské bloky a tím pokus západu srazit Rusko na kolena a izolovat ho skončí totálním krachem. Přičemž to může nastat i když státy BRICS nevytvoří vojenský pakt.
tempter
22. srpna 2023 • 09:42
@Richard Šebesta Cyrdo, pořád dokola a vlastně nikdy nic nového. Nakonec vždy jen tvé podprahové fandění rusákům a nenávist vůči západu potažmo USA. Otázkou jenom zůstává, proč ztrácíš svůj drahocenný čas v našem prohnilém a do záhuby se řítícím civilizačním prostoru a už dávno nedýcháš čerstvý východní vzduch v tom tvé adorovaném ruském světě. Že by ti tady bylo přece jen o něco líp? To, že se putin nemohl jet na to druholigové utkání ani podívat, to jsi zaznamenal, že?
Richard Šebesta
22. srpna 2023 • 09:54
@tempter Už jsem ti psal. Tvoje hnojové bludy mě absolutně nezajímají a ani je nečtu.Myslím na tvé dobro místo těch nesmyslů si dej třeba pivo.
tempter
22. srpna 2023 • 10:10
@Richard Šebesta Se hned neďurdi, Cyrdo. Já se jenom řídím heslem, že když hlupáci šíří ve veřejném prostoru nesmysly, chytří musí reagovat. Víš, aby to nevypadalo tak, že s těmi tvými blbostmi (samo krom Viktora, Macha, Macka aj., prostě krom té vaší lodi) někdo souhlasí a že jsme národ stejných tupců jako ty a ta tvoje posádka, víš? Jinak nic ve zlém, taky ti přeju dobro a tááák. Jo a pozdravuj putina.
Avatar - epr3}
epr3
22. srpna 2023 • 13:25
@tempter A ty jseš jako ten chytrej, Terpentýne?😂😂😂
Hulin No More
22. srpna 2023 • 14:17
@Richard Šebesta celou dobu tu pindáš na Ukrajince, že ti užírají z důchodu, a nakonec si sám přeješ, aby ti ho sebrala čína s ruskem. Jsi slušně zmatený.
Richard Šebesta
22. srpna 2023 • 14:56
@Hulin No More Ty zmatený " demokrate " tenhle můj názor o Ukrajincích sdílí ale většina obyvatel. Podle posledního výzkumu PRIMA-NEEWS asi 75% lidí si myslí že to vláda dělá špatně.A úpřímně je se nezlobím ani tak na obyčejné Ukrajince pokud zde pracují a pomáhají nám je to v pohodě ale na naší vládu která dělá skoro všechno špatně. Prober se a dívej se kolem sebe.