Komentáře

Zpět na článek

Pavel Páral: K drahotě někdo otevřel dveře aneb Všichni mají nějaké vztahy s Agrofertem

12 komentářů

Pavel Maleček
18. srpna 2023 • 08:09
No jo, ale co s tím, když u toho Agrofertu jsou v agro a potravinářském byznysu ty % nárůstů zisků největší. Evidentně způsobené ne umem zaměstnanců (pravda ve výrobě dřoucích za otrockých podmínek i mezd), ale nenažranou drzostí jeho majitele. Za svěřenecký fond schovaného a k tomu k lidu z poslanecké lavice ohnivě řečnícího o tom, že za tu drahotu může Fialova vláda. To za mohutného sosání všelikých dotací. Prostě takovou svini jen tak nepotkáš.

Pak i ten ČEZ, který má zisky 10x násobné, ale dividendy státu odvádějící, jak dobrácký strejda působí.
viktor viktor
19. srpna 2023 • 12:59
@Pavel Maleček Fungující podnikání nelze srovnat s DOJENÍM ze státní kasy. A to dojení dělal a dělá očividně soudruh agent Pávek ( M. Benda atd. ). Babiš úspěšně podniká a neschopní závidí. Zamyslete se raději sám nad sebou a nedejte na ČT24, Seznam a podobná media. Dříve tak informovalo Rudé Právo…
Ferdi Nand
19. srpna 2023 • 12:11
Trošku mimo mísu, že....@viktor viktor
viktor viktor
19. srpna 2023 • 08:48
@Ferdi Nand Vy ale toho soudruha Pávka , profesionálního lampasáka rudého aparátu, opravdu nemáte rád…
Pavel Maleček
19. srpna 2023 • 08:23
@viktor viktor - no tak ... to by jako nebýt Agrofertu byla pole zarostlá plevelem, chemičky stály, odchovny stejně jako zpracovatelské linky byly prázné, o regálech obchodů nemluvě? A ulicemi táhly hordy hladových nezaměstnaných?

Právě naopak - tahle babišovská (a po jeho vzoru dalších postkomoušů) oligarchizace zemědělství, lesnictví i potravinářství víc škody než užitku přinesla. Nejen v zplundrované krajině či osudech na zpracovatelských linkách jen na přežití otročících zaměstnanců.
Ferdi Nand
19. srpna 2023 • 05:13
Bolševický udavač z Felvidéku nám tu káže morálku a bezectní, amorální čeští idioti ho ještě volí, přesto že je okrádá. Jsme národ bez hrdosti, jen slouhové a poskoci. Ten šmejd měl chcípnout hned po narození.
viktor viktor
18. srpna 2023 • 10:29
@Pavel Maleček AGROFERT dává práci tisícům občanů. Ale co agent Pávek a podobná překabátěná rudá individua. Prd umí, práci nedávají nikomu a ještě si jako Pávek z daní ukrojí 300 000KČ / měs.
viktor viktor
19. srpna 2023 • 12:52
@Ferdi Nand Napak. Píšete udavač. V čele země stojí prifesionální důstojník rudého bezpečnostního aparátu ( StB / GRU ). Takže prokazatelný SUPERUDAVAČ ! Toho jste jistě myslil. Když profi bezpečák , tak správně ukazujete na Hrad.
Miloslav Ejem
18. srpna 2023 • 15:08
Už to tu někdo napsal: prozradíte propojení Agrofertu a ČEZu nebo zbrojařských firem.
Pavel Maleček
18. srpna 2023 • 07:58
Přitom by stačilo tak málo. Vše co překročí třeba 30% zisk označit za lichvu (stejně jak uměle nafouklé náklady). A po roční uzávěrce tyto nejen neeticky, ale i nezákonně vydělané peníze odvést do státní kasy.

Takový zákon by měl sotva půl stránky textu, byť psaným širokým písmem diplomky plzeňského právníka Bendy ml.
viktor viktor
17. srpna 2023 • 20:09
Opět nepovedený, ale na objednávku napsaný jedovatý blábol. Co takhle ČEZ soudruhu Párale ? Nebylo by tam něco výživného ? Nebo “ barmská “ neziskovka signalisty Fialy atd. Nedělá se vám, alespoň v soukromí , trochu špatně ? Vy už píšete jako Rudé Právo, blahé paměti. Demokracie v poslední zatáčce ?
Jirka_S
17. srpna 2023 • 19:32
Je absurdní, že se do každého podobného tématu musí nacpat Agrofert. Celý mainstream jednotně "objeví" stejný balast. Hodnota takového "článku" je nula, už podle nadpisu ho ani nemá cenu číst. Podobné bludy fakt někomu pomohou.