Komentáře

Zpět na článek

Pavel Páral: K drahotě někdo otevřel dveře aneb Všichni mají nějaké vztahy s Agrofertem

12 komentářů

Ferdi Nand
19. srpna 2023 • 05:13
Bolševický udavač z Felvidéku nám tu káže morálku a bezectní, amorální čeští idioti ho ještě volí, přesto že je okrádá. Jsme národ bez hrdosti, jen slouhové a poskoci. Ten šmejd měl chcípnout hned po narození.
viktor viktor
19. srpna 2023 • 08:48
@Ferdi Nand Vy ale toho soudruha Pávka , profesionálního lampasáka rudého aparátu, opravdu nemáte rád…
Ferdi Nand
19. srpna 2023 • 12:11
Trošku mimo mísu, že....@viktor viktor
viktor viktor
19. srpna 2023 • 12:52
@Ferdi Nand Napak. Píšete udavač. V čele země stojí prifesionální důstojník rudého bezpečnostního aparátu ( StB / GRU ). Takže prokazatelný SUPERUDAVAČ ! Toho jste jistě myslil. Když profi bezpečák , tak správně ukazujete na Hrad.
Miloslav Ejem
18. srpna 2023 • 15:08
Už to tu někdo napsal: prozradíte propojení Agrofertu a ČEZu nebo zbrojařských firem.
Pavel Maleček
18. srpna 2023 • 07:58
Přitom by stačilo tak málo. Vše co překročí třeba 30% zisk označit za lichvu (stejně jak uměle nafouklé náklady). A po roční uzávěrce tyto nejen neeticky, ale i nezákonně vydělané peníze odvést do státní kasy.

Takový zákon by měl sotva půl stránky textu, byť psaným širokým písmem diplomky plzeňského právníka Bendy ml.
viktor viktor
17. srpna 2023 • 20:09
Opět nepovedený, ale na objednávku napsaný jedovatý blábol. Co takhle ČEZ soudruhu Párale ? Nebylo by tam něco výživného ? Nebo “ barmská “ neziskovka signalisty Fialy atd. Nedělá se vám, alespoň v soukromí , trochu špatně ? Vy už píšete jako Rudé Právo, blahé paměti. Demokracie v poslední zatáčce ?
Jirka_S
17. srpna 2023 • 19:32
Je absurdní, že se do každého podobného tématu musí nacpat Agrofert. Celý mainstream jednotně "objeví" stejný balast. Hodnota takového "článku" je nula, už podle nadpisu ho ani nemá cenu číst. Podobné bludy fakt někomu pomohou.
Pavel Maleček
18. srpna 2023 • 08:09
No jo, ale co s tím, když u toho Agrofertu jsou v agro a potravinářském byznysu ty % nárůstů zisků největší. Evidentně způsobené ne umem zaměstnanců (pravda ve výrobě dřoucích za otrockých podmínek i mezd), ale nenažranou drzostí jeho majitele. Za svěřenecký fond schovaného a k tomu k lidu z poslanecké lavice ohnivě řečnícího o tom, že za tu drahotu může Fialova vláda. To za mohutného sosání všelikých dotací. Prostě takovou svini jen tak nepotkáš.

Pak i ten ČEZ, který má zisky 10x násobné, ale dividendy státu odvádějící, jak dobrácký strejda působí.
viktor viktor
18. srpna 2023 • 10:29
@Pavel Maleček AGROFERT dává práci tisícům občanů. Ale co agent Pávek a podobná překabátěná rudá individua. Prd umí, práci nedávají nikomu a ještě si jako Pávek z daní ukrojí 300 000KČ / měs.
Pavel Maleček
19. srpna 2023 • 08:23
@viktor viktor - no tak ... to by jako nebýt Agrofertu byla pole zarostlá plevelem, chemičky stály, odchovny stejně jako zpracovatelské linky byly prázné, o regálech obchodů nemluvě? A ulicemi táhly hordy hladových nezaměstnaných?

Právě naopak - tahle babišovská (a po jeho vzoru dalších postkomoušů) oligarchizace zemědělství, lesnictví i potravinářství víc škody než užitku přinesla. Nejen v zplundrované krajině či osudech na zpracovatelských linkách jen na přežití otročících zaměstnanců.
viktor viktor
19. srpna 2023 • 12:59
@Pavel Maleček Fungující podnikání nelze srovnat s DOJENÍM ze státní kasy. A to dojení dělal a dělá očividně soudruh agent Pávek ( M. Benda atd. ). Babiš úspěšně podniká a neschopní závidí. Zamyslete se raději sám nad sebou a nedejte na ČT24, Seznam a podobná media. Dříve tak informovalo Rudé Právo…