Komentáře

Zpět na článek

Pomáhat a chránit, nebo nevědět a neřešit? To by si měla policie ujasnit. Jejímu prezidentovi to moc nejde

4 komentářů

Richard Šebesta
9. srpna 2023 • 09:41
Pravda je vážené dámy někde uprostřed. Nevím zda oněch 7 % vymyšlených případů odpovídá realitě ale dejme tomu že zhruba jo. Podstatná krom toho je i jiná věc kterou zde vůbec nezmiňujete . Mnoho žen a dívek totiž případy znásilňeni a sex.obtěžování ohlási po dlouhé době a dokonce nikoli policii ale třeba novinářům.Když budu konkrétní a vezmu kauzu Feri . Tento bývalý politik TOP 09 byl obviněn ze skutků starých 3 nebo dokonce 5 let. Neříkám tím že je nevinen ale celé to budí oprávněné pochybnosti.Proč byly tyto skutky nahlášeny až po tolika letech ? U policie dnes pracuje i mnoho žen a každá z nich musí potvrdit že pro dopadení a usvědčení každého pachatele platí rychlost. Tedy čím dříve tím lépe je skutek policii nahlášen, tím větší šance na usvědčení zločince je.Když přijde někdo ohlásit tr.čin s odstupem několika let nejen že to budí pochybnosti ale šance na jeho usvědčení rapidně klesá.A poslední věc k tématu mnoho žen které trpí třeba domácím násilím či i znasilněním často pachatele zná a nechá se jim ukecat ať nic nehlásí.Ale on to pak udělá znovu.Tady je ovšem chyba i na straně té ženy. To je bez diskuse.
Pavel Maleček
9. srpna 2023 • 07:16
Jo, jo takhle dopadne každý, kdo se opováží vyslovit vládnoucí "elitě" a její ideologii neodpovídající, či dokonce její moc ohrožující pravdu ... nejen Hus či Giordano Bruno by mohli vyprávět.

A dnes prostě Západu vládne neomarx-progres ideologie s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima mocichtivým ohlupováním. A její šiřitelé-ky, co přes pochod institucemi a křik o dobru a rovnosti pro všechny již ovládli státní správu, vzdělávání, kulturu, neziskový sektor - ten ideologický i média vč. asociálních sítí. Ti si nebezpečnou pravdu vyslovenou policejním prezidentem nemůžou nechat líbit.

Zvláště tzv. vřeštící samice s jejich samčími trurbci z úlů humanitních fakult nemohou připustit, aby jejich rostoucí nad společností moc ohrozil nějaký zaostalý trouba, jakýmsi selháním systému ve funkci policejního prezidenta. Co nepochopil dobu a drze říká lidským civilizacím už po tisíciletí známou pravdu. Že ženy si v míře ne zanedbatelné znásilnění či všeliké sexuální ústrky vymýšlí. To proto, že jim sex nedal to co očekávaly, což se v jejich půvabných, ale k intrikářství vytuněných hlavinkách přetaví ve zžírající touhu se za nenaplněné požadavky muži pomstít.

A tak šup s tím nebezpečným policejním bambulou, co dobu nepochopil na hranici. Pravda v dnešní změkčilé době jen na tu mediální. I ta však dokáže zničit profesní kariéru a dokonce i celý život.... No a co, nelze připustit, aby naši cestu k moci přes dobro, které druhým vnutíme i kdybysme je řezat měli, cokoliv přibrzdilo či dokonce ohrozilo ... že soudružky!
hulin never die
9. srpna 2023 • 02:29
Tenhle homosexualismus mě nezajímá, není to můj boj. Je ho plný internet. Nemám co číst. Nemůžete najmout aspoň jednu otevřeně heterosexuální komen­tátor­ku/ko­mentá­tora, co zároveň nemá proruské kydy?
Pavel Maleček
9. srpna 2023 • 07:20
@hulin never die - jaké najmout, když všechny takové zrovna v ideologickém neomarx-progres dobro a rovnost zajišťujícím třeštění vyhodili ...