Komentáře

Zpět na článek

Bohumil Pečinka: Život a doba soudce Fremra aneb Velký reputační problém Petr Pavla

11 komentářů

Tomáš Kostelecký
12. srpna 2023 • 06:40
Každý komunista je jen, dosud, neodsouzený zločinec, který nemá právo nikoho soudit. Vlastizrada, tedy souhlas s okupací vlasti a posluhování okupantům je nepromlčitelný zločin. Smrt všem komunistickým gaunerům.
Spytar
10. srpna 2023 • 20:51
pan Pečinka je prostě tlučhuba...😵‍💫
Richard Šebesta
10. srpna 2023 • 17:23
Přitom vše je jednoduché jak facka. Zásada která platí od jak živa , ryba smrdí od hlavy. Tudíž kdo je zodpovědný za to že zde 34 let po listopadu 89 řešíme takové soudruhy jak třeba Fremr ? Ti co vládli hned po listopadu. To oni nezakázali ksč v domnění že se soudruzi sami znemožnili a nikdo je nebude volit . To byl omyl numero eins. Velkým propagátorem této praxe byl tehdy např.Miloš Zeman a souhlasili s tím i další jako třeba Rychetský který navíc tvrdil že by si založili jinou partaj. To asi ano ale nebyl by tam název komunistická a právě ten název působil na mnohé lidi jako dobrá volba. Byli to ti kteří považovali minulý režim za dobrý a těch bylo bohužel poměrně dost. Tehdejší mocipáni včetně Havla měli přece onu zásadu, nejsme jako oni. Proto jsme tam kde jsme.
viktor viktor
10. srpna 2023 • 17:16
Agent Pávek umí (možná ) rozebrat AK47 ( Kalašnikov ) . Nebo jako dlouholetý předseda ZO KSČ na rudé rozvědce vybírat známky KSČ, či citovat Leninovy poučky. Nakonec , proč ne, byl členem Leninského kroužku. Co s touhle kvalifikací ,i když v “ novém kabátě “ , tenhle rudý šantala dělá na Hradě ? Dlouholetý příslušník komunistického REPRESÍVNÍHO aparátu, k tomu. A to za ca 300 000 KČ/měsíčně. A na to sebral přes 3mil. hlasů voličů. To vše dohromady něco vypovídá o kultůrní úrovni českých občanů. Včetně “ disidenta “ Johna Boka, dříve dloholetého hajzldědka v jednom pražském lokále, který jej také volil. Něco páchne v zemi České !
Richard Šebesta
10. srpna 2023 • 17:30
@viktor viktor Musím oponovat ono ve finále presidentské volby nebylo z čeho vybírat. Lampasák Pavel bývalý soudruh nebo agent Stb Bureš rovněž červený za ušima navíc Slovák který neumí pořádně česky ani mluvit ? Já osobně jsem proto finále odepsal a ostatní co volili, volili menší zlo podle nich a proto Pavel vyhrál nad agentem Burešem o více jak 900.000 hlasů.
viktor viktor
10. srpna 2023 • 17:40
@Richard Šebesta To finále byla ukázka “ úrovně “ voličů. Ani jeden tam neměl, co dělat. I když tvrdím, že Babiš měl svou normální, civilní profesi a nebyl agentem nikoho. „ Jen „ komunistou. Zato Pávek nomenklatůrní , PROFESIONÁLNÍ člen represívního policejně vojenského seskupení. To bylo a je všeobecně známé. V tom je mezi nimi rozdíl. Česko ale neumělo vygenerovat 2 kandidáty bez komunistické minulosti. A to je neštěstí této země.
Tomáš Kostelecký
10. srpna 2023 • 16:57
Komouši se měli vystřílet a doživotně pozavírat do kriminálů hned v roce 1989. Po zjištění, že budou, za svoje zločiny a sviňárny beztrestní, vylezli ze svých děr a začali znovu škodit. Jsem přesvědčený, že i Charta 77 byla z dílny Prognostického ústavu nebo jiného zločineckého, diverzního spolku bolševického typu. Chartu 77 jsem, jako jeden z mála četl, její kopii jsem získal přímo od pana Landovského, a nikde, v textu, jsem neshledal nic, co by komundíry mohlo nějak moc naštvat. Pokud jsme, nechali rudou pakáž beztrestně vegetovat, můžeme si sami za to, co tady dnes máme. Do toho bych započítal i migraci veškeré pakáže, z celého rozvojového světa, kterou sem sezvala rudá matrace Merkelová. Dalším generacím jsme založili na občansko-nábožensko-rasovou válku, která bude muset být nesmírně důkladná a tím i nesmírně brutální, aby byla civilizace zachráněna. My teď zatím budeme sledovat neg erské tlupy, které válčí v ulicích evropských měst o svá nová teritoria.
Saša Krach
10. srpna 2023 • 16:09
Celá tato kauza, zrcadlí stav našich politiků...a lidé se baví.
Pavel Koutný
10. srpna 2023 • 13:58
A čemu rozumí náš soudruh prezident víc, jako právním věcem?

Je vůbec něco takového?
Pochybuji...

Guma zůstane gumou!
Tomáš Kostelecký
10. srpna 2023 • 17:07
@Pavel Koutný Lampasáci neboli gumy, včetně toho jejich potěru na vojenských školách a učilištích byli vždy, slušnými lidmi považováni za debily a gaunery, kteří spíše než za svou vlast, kopali za zájmy SSSR.
Pávek jasně dokazuje, co je za trotla, když si , jako svého oblíbence vytáhne rudého dobytka a doporučuje ho do funkce k nejvyššímu soudu.
Je vůbec ostuda tohohle státu, že ještě dnes se, v naší justici, vyskytuje podobná lůza. Stovkám lidí zničil životy a odvolává se na to, že jen respektoval tehdejší zákony. V nacistickém Německu bylo tisíce soudců, kteří také soudili podle tehdejších norimberských zákonů. Mimo obrovského utrpení to přineslo i smrt 6 000 000 Židů.
Pavel Koutný
10. srpna 2023 • 17:15
@Tomáš Kostelecký
v tom sme za jedno
užil jsem si idiocie lampasáků dost (i v emigraci 1980-90 jsme na ty lenivé grázly vzpomínali)
já jsem jedenou z obětí grázla Fremra