Hodina dějepichu

Zpět na článek

Turky obléhaná Vídeň už musela jíst krysy. Zachránil ji až zásah okřídlených jezdců

4 komentářů

Pavel Maleček
7. srpna 2023 • 23:20
No vidíte, tenkrát se Vídeňané musulmanům zoufale bránili, dnes si je do svého města sami zvou. S klasickým důsledkem, když už ve Vídni jsou uzavřené oblasti kde vládne islám, stejně jako v řadě škol či občanských center. Islámská policie už však prochází celou Vídní a trestá muslimky za nedodržování zahalování.

To nemluvě o vyděračských islámských mafiích, často složených z nezletilců, terorizujících malé a střední živnostníky, napadající osamělé chodce či řádící na dětských hřištích či sportovištích.

Je jen otázkou času kdy se islám pokusí ovládnout celé městské čtvrti. Co pak bílí Vídeňané - zas budou žrát krysy a vyhlížet slovanské vojáky, vůči jejichž domovinám mají v míru jen slova posměchu a opovržení.
Richard Šebesta
8. srpna 2023 • 10:20
@Pavel Maleček Souhlas 100 %.
Avatar - Ladislav Sedlák}
Ladislav Sedlák
7. srpna 2023 • 20:58
Je možné, že ty kluky polský, na koních s křídly budeme vítat jako zachránce církve svaté? Tentokráte přijedou na tancích? V Evropě žije témě 19 milionu musulmanů, Pokud se spojí, určí si datum hodinu a začnou všichni vraždit, je Evropa mrtvá.
Richard Šebesta
8. srpna 2023 • 10:18
@Ladislav Sedlák Souhlas. Poláci tenkrát zachránili nejen Videň ale zřejmě i země české neb Turek by asi táhnul dál na sever. Byl to od nich husarský kousek. Z pohledu dneška to co píšete sedí. Jen ty bezmozky v Bruselu nevidí co my tady vidíme a předvídáme. Poslední věc podle mne těch muslimů bude už možná i přes 20 milionů. Vždyť migranti stále do Evropy lezou a byrokrati v Bruselu to neumí nebo nechtějí řešit.