Komentáře

Zpět na článek

Karel Stiegerwald: „Estébácký“ posluhovač Robert Fremr aneb Zlá věc, když soudce lže

19 komentářů

Tomáš Kostelecký
8. srpna 2023 • 12:26
Žijeme ve státě ze kterého se chce, každému slušnému člověku blít. Komunističtí zločinci opanovali nejvyšší funkce ve státě. To čemu se, u nás, říká politika není služba občanům, ale nástup ke korytům kde se dá, beztrestně, krást. Kradou presidenti, premiéři, ministři primátoři, starostové až po posledního obecního blba, který se dostane k lizu. Kancléř vykonává funkci bez prověrky, krytý proruským, bolševickým opilcem a nic se neděje. Horší jak cikánská osada. Je to jakoby člověk s papíry na Pionýra řídil autobus plný turistů. Na Hradě je kancelář ruských agentů a pořád nic. Každý komouš, i kdyby byl komoušem jenom hodinu, je zločinec, kolaborant a vlastizrádce. Ještě horší *** to je pokud přísahal věrnost okupantovi a zradil vlast v uniformě. Největšími kapitalisty a boháči jsou dnes komouši, kteří vyhlašovali třídní boj a okrádali ostatní. Veškerý majetek by jim měl být zabaven. Udavačům jako je debilní , šišlavá opice, Slovák Bureš by měla být dána 12 ti hodinová lhůta k opuštění ČR bez jediného zavazadla.
viktor viktor
8. srpna 2023 • 17:08
@Tomáš Kostelecký Spíše by měli do 12 hodin opustit zemi 3 mil. ČESKÝCH voličů, kteří SVOBODNĚ ! volili vědomě agenta Pávka.
Tomáš Kostelecký
9. srpna 2023 • 11:38
@viktor viktor Většina voličů, kteří volili Zelenou Gumu, volili proti bonzákovi Burešovi. Znám i slušné lidi, co ho volili jako menší zlo. Pro mě byli, jako bývalé rudé ***, nevolitelní oba.
viktor viktor
9. srpna 2023 • 11:46
@Tomáš Kostelecký To ty hlupáky neomlouvá ! Navíc. Pávek je známá, PROFESIONÁLNÍ !!! zelená guma a potvrzený ČLEN rudé rozvědky. Na Babiše si nikdo nestěžoval a soud mu dal za pravdu, že agentem nebyl. Ale oba se neměli ani jako kandidáti hlásit ( KDČ ) a voliči je neměli dotlačit až do finále. Česká kult. úroveň . Bohužel.
Pavel Maleček
7. srpna 2023 • 23:46
No tahle ústavo soudní komedie je smutným důkazem toho, že nám na Hradě pokračuje tradice prezidenta coby figurky těch, co ho na Hrad dostrkali. Nemalujme si totiž, že to co Pavel dělá, o čem rozhoduje je z jeho hlavy. Snad jen jeho víkendové úniky na motorce, které nejvíc vypadají jako relax úprk před tím, co ho na Hradě v pondělí čeká. Pak se nedivte, že si i zapomene vzít helmu.

U Zemana to bylo vlasizrádně proruské trio Nejedlý, Mynář, Ovčáček. Pavel je obklopen úderkou vyznávající bruselskou neomarx-progres ideologii s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima třeštěním. To umocněno splácením volební pomoci od též neomarx-progresem prolezlé Nerudové. Ti určují co bude Pavel říkat, dělat, co rozhodne, komu dá jakou funkci.

S cílem aby Pavel všemi prostředky společnosti vnucoval jejich ideologii. V rámci toho na Ústavní soud tlačí komoušstvím pošpiněné soudce, kteří se díky této minulosti stanou poslušnými figurkami v rukou nových ideologů. Což bude dozorovat novicka na Ústavním soudu, která hned obdržela funkci místopředsedy a která pochází z nejužšího kruhu těch, co Pavla na Hrad vystrkali.

Také tak, že o neomarx-progresu, co by své hlavní prezidenstské náplni, Pavel v kampani ani neceknul. Asi proto bylo jeho hlavním volebním heslem KONEC LŽÍM.
Josef Volfík
7. srpna 2023 • 18:09
O co jde? Vždyť lže 99% soudců, advokátů...
Pavel Koutný
7. srpna 2023 • 16:43
co píšou jini:

Osobně si myslím, že to je teprve začátek a v následujících měsících a letech budeme ještě opakovaně svědky toho, jak komouš Pavel bude pumpovat kariérní komouše do dalších klíčových pozic.
Tomáš Kostelecký
9. srpna 2023 • 11:45
@Pavel Koutný Tak oni už mu ti jeho " kamarádíčci " pomalu vychcípávají nebo už mají zesračkovatělé mozky viz Zeman. Spíš bych si tipnul, že mu, lidský materiál, budou dodávat soudruzi z Ruska. Tam má určitě kamarádů dost.
Pavel Koutný
7. srpna 2023 • 16:23
i já jsem byl zbaven práv a majetku po emígraci
i na rozsudku nade mnou, zločincem, který byl dohnaný k emigraci, se skví jméno Fremr
a když jsem se v roce 1990 vrátil po 10 letech do republiky, byl jsem ještě stále odsouzený zločinec, až kolektivní rehabilitace mne toho zbavila
krist30996
7. srpna 2023 • 15:08
V celé historii našeho národa je justice mokvající vřed naší společnosti, který je nutný vyříznout, protože soudní zločinci napáchali na slušných lidech ta největší zvěrstva, takže soudní pomatenci nemají žádné právo něco soudit, protože jejich mozková centra jsou tak patologicky rozrušena, že nějaké normální propojení neuronů navozující jejich schopnost dosáhnou pravdy, lidskosti, etiky je zcela nemožné. Proto je zcela zbytečné, aby se soudní zřízenci vůbec něčím zabývali, natož něco soudili. Už je nejvyšší čas, aby byly soudy zrušeny a nahrazeni AI, aby soudci za své chorobné výtoky nemuseli jít do kriminálu, či páchat sebevraždy. K zrušení soudů stejně jednou dojde, protože ty jejich rozsudky vůbec nelze akceptovat, protože odporují přírodním zákonům. Oni si dokonce naivně myslí, že jsou nějací nadlidi, kteří mohou rozhodovat o životech jiných, jejich majetku, jejich dětech, přičemž jejich IQ je na úrovni žáků ústavů, takže nemají žádné oprávnění se k něčemu vyjadřovat a ničit životy slušných lidí. Veřejnost je pobořena kriminální zločinností soudních zřízenců, onanujících na okraji společnosti. Soudní zločinci napáchali už v dějinách našeho národa ta největší zvěrstva a páchají je dál, takže je otázka, zda vůbec mají v naší společnosti figurovat. Soudní pomatenci nejsou ničím v ničem vyjímeční a tak je třeba přeměnit jejich stánky, na psychiatrické ústavy, kde se aspoň budou léčit, aby nemuseli páchat sebevraždy anebo aby se jim nemuseli vypalovat mozková centra právní zrůdnosti. Soudní pomatenci společně s vyděračnými exekutory by měli vrátit peníze, které nakradli chorobnými soudními výtoky okrádající slušné lidi za zneužití důvěry. Politici zbytečně drží soudce při životě, kteří jsou tady úplně zbyteční a tak soudy by se měly zrušit a soudcům zabavit majetek, protože jenom okrádají a ničí životy slušných lidí a jejich dětí. Je úplný nesmysl, když se jmenuje 15 ústavních soudců, aby se zamezilo rozpadu státu, protože jeden počítač tu jejich činnost nahradí a
Richard Šebesta
7. srpna 2023 • 14:28
Soudruh Fremr jako komunista lže a lže komunisté nic jiného neumí.To je jedna jejich vlastnost lhaní a druhá typická vlastnost žádná sebereflexe a všimněte si je jedno jakou mají profesi poli­tik,vo­ják,pod­nika­tel, soudce. Tedy Babiš-Bureš- Pavel či Fremr všichni jsou jedna banda bez sebereflexe a co je ještě spojuje je to lhaní a lhaní. Nejlepší je že se navzájem nesnáší a jeden druhému vyčítá onu komunistickou minulost zejména DUO Bureš-Pavel ! No není to ABSURDNOST na desátou !
viktor viktor
7. srpna 2023 • 17:08
@Richard Šebesta Na Hradě sedí zelená guma , rudý agent a předseda ZO KSČ v jednom a vy jej spojujete s Babišem ? K tomu má manželku vystudovanou komisařku a podplukovnici soc. arnády. A zvolený LIDEM ! Pro mne šok. Babiš je úspěšný podnikatel a nebyl nikdy nomenklatůrní komouš, ani nikoho neudal. Už s ním dejte pokoj. Rozhlédněte se kolik dalších , opravdových nomenklatůrních funkcionářů ( soudců ) opravdu sedí v klíčových pozicích. Ta slepá “ Antibabiš “ kampaň přivedla zemi do tohohle rudo/hnědého svrabu. Babiš není ideální, ale hlavní politický hnůj je jinde. A tam je třeba začít “ čistit “ !
Richard Šebesta
7. srpna 2023 • 20:00
@viktor viktor Vy jste úplně mimo já vím že Bureš udával 12 lidí. Když mu věříte jste naivní a primitivní ! Po Zemanovi největší lhář ale spíše jsou oba stejní. Jak třeba tvrdil,že nezná kdo je majitelem Čapího Hnízda a pak to tak primitivně před celým národem zdůvodňoval. Nebo jak tvrdil,já nechci do politiky, já nechci být předseda vlády , nebo já nevím kdo zařídil odvoz Babiše mladšího na Krym. Vy mu přesto věříte ? To že je současná vláda jedna z nejhorších je druhá věc ale Bureš je estebák,lhář a zloděj. Mimochodem kauza Č.H. ještě není u konce a taky je ve hře jeho kauza ve Francii a taky otrava ryb v Bečvě kde se za jeho vlády policie i MŽP chovalo řečeno mírně velmi nestandartně a jeho firmu DEZA nějak přehlíželi. Proč asi ?
viktor viktor
7. srpna 2023 • 20:25
@Richard Šebesta Tím primitivem jste nejspíš vy sám. Stále tu popouškujete opilce Kmentu a to je nula ! A dál ? Za Babišem je vidět podnikatelský úspěch. Ze těmi funkcionáři je jen prospěchářstvi. Babišův syn je nemocný idiot zneužitý podobnými “ novináři “ idioty, kteří se potřebují zviditelnit. Jeho “ kauza “ Francie se ukázala také jako “ novinářská “ bublina. K posudku Bečva se dodnes nikdo nevyjádřil negativně. Čapí hnízdo je umělá kauza. Patříte zřejmě k těm, co mu závidí. A to je ošklivá vlastnost.
viktor viktor
7. srpna 2023 • 13:26
StBák Fremr je hnus minulosti a kariérista. Jako agent Pávek . Už ty komanče a zelené gumy vůbec s “ minulostí “ přestaňte tahat do politiky.
Pavel Koutný
7. srpna 2023 • 16:32
@viktor viktor
taky jsem konstatoval, že Pávkovi, bývalému komunistovi, který přísahal věrnost komunistické straně a Varšavskému paktu a posléze se uchytil ve struktuře NATO, připadá bývalý komunista Fremr asi jako kolega...
Richard Šebesta
8. srpna 2023 • 16:56
@viktor viktor Je mi vás líto až vyjde vše o Burešovi najevo trefí vás šlak. Ale já vás chápu.Když je někdo zamilován nejen do ženy ale třeba do své modly jako politik Bureš tak nevidí neslyší o to horší je pak to procitnutí to je pak šok horší než po alkoholické opici. A jinak opilec nebyl a není Kmenta ale třeba Burešův velký kámoš a typuji že i váš Miloš Zeman, to jeho extempore na hradě u těch klenot to byl tedy výkon !!!
Saša Krach
7. srpna 2023 • 13:16
Pokud prezident cukne, pak s politického hlediska😂 😂😱😱😱
A bude to podruhé v jeho krátkém období...
😂😂
Asatin
7. srpna 2023 • 13:02
Pokud normalni lide maji verit ve spravedlnost a lidskou moralku,tak Fremr tam nema co delat.Je jen komunista lhar.