Komentáře

Zpět na článek

Viliam Buchert: Prezident a Senát jmenováním Fremra do Ústavního soudu relativizují komunistické zlo

17 komentářů

viktor viktor
9. srpna 2023 • 10:50
Agent Pávek ( PePa ) pokládá věnce u J. Palacha , nebo pomníku politických vězňů a Milchprd neprotestuje. Agent a předseda ZO KSČ na rudé rozvědce !!! To je výsměch skutečným odpůrcům komunismu !!!
Tomáš Kostelecký
6. srpna 2023 • 10:37
Komunistický lampasák = bezectná ***, která byla schopna, pro bolševický zájem, střílet do vlastních občanů, případně na ně poslat tanky. Dneska se bude, tohle prodejné hovado omlouvat za hovadinu jakou je jízda bez přilby. O své vlastizradě nic. Hitler měl pravdu, jsme národnostní tříšť bez vlastní hrdosti. TGM, legionáři, sokolové a všichni vlastenci, kteří budovali stát se musí obracet v hrobě. SMRT VŠEM KOMOUŠŮM.
Pavel Vodička st
3. srpna 2023 • 19:06
Vcelku "konzistentně" se u úřadujícího prezidenta projevil snížený práh vnímavosti k morálním excesům osob, které si mermomocí chtějí pro sebe urvat nějaký honoris-post v elitních státoprávních institucích. Je potřeba dál tímto způsobem devastovat nalomené české povědomí o principech morálky? Kolik Fremrů se ještě vynoří na podobných funkcích?
Januss
3. srpna 2023 • 18:07
Copak copak pane Buchert, to jste se nějak spletl?
Uživatel_5361460
3. srpna 2023 • 15:17
To co se nyni děje je noční můra pro všechny, kteří bojovali proti komunistům. Komunista na Hradě, komunista na Ústavním soudu, jen mě překvapuje, že to lidi nechává klidnými.
viktor viktor
3. srpna 2023 • 16:02
@Uživatel_5361460 Jak to, že nad Hradem nevlají ćervené trenýrky ? Prezidentská standarda je urážka slušných občanů, kteří agenta, soudruha Pávka nevolili.
jeseter017
3. srpna 2023 • 14:14
A kolik asi z poslanců má rodiče s komunistickou minulostí nemkdo řešil. To by bylo veselo u Policie.
František Srnský
3. srpna 2023 • 12:14
Nejhorší je, že v době demokratických voleb není možnost toto měnit. Zvolili jsme si to co máme.
Uživatel_5514534
3. srpna 2023 • 11:04
Relativizování komunistického zla začalo již pár let po velké listopadové majetkové revoluci dosazováním bývalých soudruhů na významné hospodářské a politické posty. A vyvrcholilo dosazením komunistické dvojice na Hrad. Jmenování Fremra do Ústavního soudu je jen okrajová záležitost, důsledek obsazení Hradu bývalými soudruhy.
Richard Šebesta
3. srpna 2023 • 19:28
@Uživatel_5514534 Ano a také tím že nebyla zakázána ksč !!!
viktor viktor
3. srpna 2023 • 20:18
@Richard Šebesta V Českém Kocourkově by to nebylo nic platné. Jsou i tak nalezlí všude. Prostě ze zákona zakázat vstup do jakýchkoliv státem placených pozic.
Richard Šebesta
3. srpna 2023 • 20:50
@viktor viktor Omyl. Diagnostik a lhář a opilec Zeman (bohužel i president) propagoval samozřejmě jako ve většině jeho prognoz, mylně že ksčm nemá smysl zakazovat neb se znemožní sama a lidé je nebudou volit. Soudruzi se znemožňovali dlouhých 31 let a otravovali tady vzduch. Kdyby tu nebyli bylo by lépe. Ti bezcharakterní co lezli jako bývali soudruzi do jiných stran to byla chyba těch stran že je brali. Po volbách 1992 zde byly pouze 2 strany které bývalé komouše nebraly SPR-RSČ a KDS. KDS se rozpadla v roce 1996 a Sládkovi republikáni vypadli ze sněmovny v roce 1998.
viktor viktor
3. srpna 2023 • 10:52
Člen Leninského kroužku, Agent a předseda ZO KSČ na rudé rozvědce , prezident Pávek jmenuje dalšího soudruha soudce, z doby Husáka, do Ústavního soudu. Bolševik Rychetský “ jde “ a podle hesla “ Vstanou noví bojovníci “ přichází další…Kde zůstaly představy z r. 1989 ?
Saša Krach
3. srpna 2023 • 10:46
Soudce za bolševika dostal podklady k odsouzení toho či onoho od bezpečnosti či STB...A dle dnešních generálů politiky měl se k těmto podkladům chovat odmítavě ..😂😂😂😂. Tak to by bylo konec soudnictví....😝 Otázka zní...Jak mohl soudce tušit zda není souzený donucen k přiznání. Či jinak manipulován. Ano mohl ale jen u už známých disidentů...Tam byl veliký předpoklad...Ale u řadového občana,, asi těžko.. Nebo 😂😂😂 měli v té době,,celá justice odejít do kotelny...😂 Kravina ŽE....
Jan Kalíšek
3. srpna 2023 • 11:44
@Saša Krach Fremr musel vědět, vo co gou. Přímo u soudu mu obžalovaní říkali, že přiznání byla lživá a vynucená. Jeho jmenování soudcem US je ostuda. Pro mne tím, že ani jeden, Fremr ani prezident, jeho kandidaturu nestáhli, oba skončili.
Richard Šebesta
3. srpna 2023 • 19:26
@Jan Kalíšek Souhlas. Soudruzi Fremr,Pavel,Bureš-Babiš. Je to všechno jedna havěť. Nejlepší je když se soudruzi Pavel a Bureš-Babiš dohadují kdo byl lepší soudruh a kdo více chtěl vybudovat KOMUNISMUS. V pres.kampani se oba překonávali. Ale nyní jim soudruh Fremr silně konkuruje.Čím to že vždy ti potrefeni lžou a doufají že ty jejich primitivní lži jim projdou a někdo jim uvěří. Platilo to o nacistech při procesu v Norimberku mnozí tvrdili že nevěděli a dnešní soudruzi Fremr Bureš-Babiš či Pavel taky . Jistě zločiny nacistů byly asi větší ale princip je stejný tehdy i dnes tedy lhaní a hra na neviňátko !
viktor viktor
4. srpna 2023 • 01:18
@Richard Šebesta Babiš byl komunista, což je mizérie, ale nikdy nomenklatůrní a nevím o nikom, komu by uškodil. To se např. o „ právě novém “soudci říci nedá.