Reportáže

Zpět na článek

Adéla Knapová: Čekání na oheň aneb Požáry nejen v Řecku pokračují

1 komentářů

Pavel Maleček
30. července 2023 • 13:43
Jo jo Adélko, chceš-li nalézt důvod suchých horkých větrů pustošících tvé milované Řecko, tak zvedni svou zadnici a zajeď kamkoliv do přímořské i vnitrozemské severozápadní Evropy, tedy pro změnu centra tvé milované neomarx-progres ideologie. S jejím multikulti, gender, LGBT a též eko-klima třeštěním.

Kam se podíváš, od obzoru k obzoru, i daleko do moře stojí armády větrných elektráren, co prý svět zachraňují před globálním sežehnutím, prý zaviněným nejen energo průmyslem chrleným CO2. Proto Bruselem z daní řadových EU občanů mocně dotovaných. Co z energo miliardářů megamiliardáře dělají.

Tam každý nezlblý eko-klima sekcí neomarx-progresu pochopí odkud jsou ty horké větry ničící jih Evropy. Ty větrníky prostě studenénu, vodu nesoucímu severozápadnímu proudění odeberou sílu, kterou z jižní Evropy vytlačovalo žhavé saharské větry.

No a když si k tomu připočteš jižní Evropou se potulující partičky islámských připrchlíků (coby důsledek multikulti sekce neomarx-progresu), co od svých palestinských druhů převzali technologii spálené země natrénovanou v Izraeli, snad se i v tvé neomarx-progresem vytuněné hlavince rozsvítí.

I když - jak známo hlavní zásadou neomarx-progres pošuků je nepřiznat si chybu ...