Kultura

Zpět na článek

Feminismus a Magnesia Litera? Díky knize Silvie Lauder by se to mohlo podařit

2 komentářů

pradeda7
3. srpna 2023 • 12:58
Zkrátka.....jak nebezpečný může být feminofašismus....🤢
Pavel Maleček
3. srpna 2023 • 07:33
Přiznám se, že tuto knihu nikdy číst nebudu, maje trávicí ústrojí přeplněné až přiotrávené neomarx-progres, tj. nejen gender, ale i multikulti, LGBT či eko-klima krmí z všeho druhů médií. Co průhledně nesměřuje k rovnosti a dobru pro všechny, ale k socialistické totalitě, která nás o rovnost, dobro a i svobodu, majetky a nakonec vzpurné i o životy připraví. V čemž jsou tyhle aktivistky za užitečné idioty, co při boji za lepší zítřky nejen sobě, ale i druhým životy zničí.

Jen by mě zajímalo, zda je autorka a jí podobná neomarx-progres třeštiprdla obeznámena s pohádkou O rybáři a jeho ženě. Co chtěla víc a víc a víc až nakonec neměla nic. Např. v až fascinujícím loutkovém zpracování Třísky a Wericha.

Nakonec vyjadřuji podivení, že ženy z okolí této neomarx-progres fůrie nemají info o klitorisu. Když jejich seance, na kterých všemi špatnostmi prolezlou společnost proklínají, pravidelně vzájemným si mastěním klitorisu končí. To aby z toho pod mužskou nadvládou bídného života aspoň něco měly.