Komentáře

Zpět na článek

Kontroverzní zákon rozděluje Izrael. Dochází k nevídaným protestům a občanské nepokoje jsou na spadnutí

2 komentářů

Pavel Maleček
26. července 2023 • 06:51
Inu důsledek toho, že už i léta konzervativní a demokratický Izrael zachvátila vlna neomarx-progres ideologie s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima mocenským manipulováním. Jasně směřující k destrukci demokracie a nastolení socialistické totality. Totality těch, co nyní fikaně křičí , že oni jsou těmi lepšími demokraty, protože tu starou, všemi špatnostmi prolezlou demokracii nahrazují skvělou liberální demokracií, která prý konečně přinese dobro a rovnost pro všechny.

Této destrukční a totalitně mocichtivé ideologii už podlehl téměř celý, dříve demokratický svět. S Bruselem a Washingtonem v čele. A jako jeden z mála se jí postavil Netanjahu s jeho konzervativní vládou. A tak není divu, že se snaží omezit pravomoce tamního nejvyššího soudu, kterému levičáci dali moc, cokoliv - naprosto cokoliv co se mu na demokratickém rozhodování vlády nelíbí, prohlásit za nezákonné. Což jak musí přiznat každý, s demokracií nic společného nemá.

No a protože významná část izraelské společnosti je už neomarx-progresem prolezlá jak stará houba červy, je přesvědčena, že je to útok na jejich prý lepší liberální demokracii, ve skutečnosti socialistickou totalitu. A tudíž mají právo ve jménu lepších zítřků dělat cokoliv. Čímž se ovšem stávají užitečnými idioty sil, kterým skutečně demokratický a konzervativní Izrael vadí. Protože jen takový Izrael je schopný odolávat všem nepřátelům, které po světě má.

Nejen v islámském světě, ale už i v socialistickou totalitou prolezlém Západě.
Jindra1956
26. července 2023 • 00:49
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.