Komentáře

Zpět na článek

Viliam Buchert: Z Fialovy vlády nás někdy může trefit šlak aneb Když srdce buší, láme se a puká

16 komentářů

Tomáš Kostelecký
20. července 2023 • 22:11
Havel = agent StB, Klaus = agent KGB, Zeman = Agent KGB a hovadoschopné sloužit komukoliv, kdo zatáhne kořalku. A to další lampasácký tele, kolaboroval s nepřítelem který okupoval naší vlast. ***, která by měla viset. Chci vypsat sbírku pro každého, který zlikviduje nějakou komunistickou svini jako je třeba Bureš, Čalfa, Stříž, Válková a podobné ***. Smrt komunistům !
viktor viktor
21. července 2023 • 08:05
@Tomáš Kostelecký Vypadlo vám tam jméno agenta, soudruha Pávka a jeho soudružky komisařky, manželky….
Tomáš Kostelecký
21. července 2023 • 12:28
@viktor viktor Jméno možná vypadlo, ale "to lampasácký tele" by mělo něco napovědět.
tempter
21. července 2023 • 08:54
@Tomáš Kostelecký A tobě mokrým hadrem přes tlamu, nejméně dvakrát. Za ty komunistické řeči...
Avatar - epr3}
epr3
20. července 2023 • 19:46
Z Fialenkovy vlády dostává slastné poluce už jen Halášek, ale s ohledem na míru jeho idiocie je to pochopitelné.
Uživatel_5577504
20. července 2023 • 15:14
Je úplně zbytečné se s vlastizrádci a sluhy cizích zájmů (krycí název vláda) vzrušovat. Jednoho krásného dne se ucho utrhne a rozzuřený dav ty škůdce oběsí. A ti, co přijdou po nich, se snad budou bát stejného osudu a začnou dělat to, za co si je platíme - hájit národní zájmy a pečovat o blaho naší země a českého národa. A ne jako hnus fialovej za půjčené prachy sponzorovat cizí válku, krmit půl milionu cizáků, ničit ekonomiku a snižovat životní úroveň všem!
Richard Šebesta
20. července 2023 • 15:51
@Uživatel_5577504 Souhlasím s vámi i když bych nebyl tak radikální s tím věšením. Ale jinak jste to vystihl přesně.Místo aby řešili problémy co máme doma i v rámci EU řeší nesmysly viz.zatykač na Putina nebo smlouvu s USA která je zbytečná když už jsme v NATO atd.
tempter
20. července 2023 • 16:27
@Richard Šebesta Vrána k vráně sedá, blbec blbci přitakává. Cyrdo, jsi na slepé koleji. Tvá myšlenka je velké NIC. Drž se toho.
Richard Šebesta
21. července 2023 • 13:32
@tempter Když to řekne PRIMITIV tvého jména je to pochvala !
Saša Krach
20. července 2023 • 13:16
Ona tato vláda bude držet ještě rok...budou volby a Piráti a Lidovci budou hledat voliče,,,tvrdě hledat,, a kde bude pan Fiala a Staňu­ra..­....­.Nej­více mě rozesmál pan Michálek,,,postavil se proti finančnímu navišení renty bývalim prezidentům...U toho zapomněl že si sami před koncem roku navýšili platy.😂😂😂
Pokud by naši sportovci se chovali jako vláda,,,,,,pak by tenistky nastoupili na kurt bez raket,,😂😂😂
Reflex dělá vše možné a snaží se být hoden svému heslu...kritického nestranného médi­a...­.ovšem­😂😂😂😂😂😂 No, každý někomu fandí.😂😂😂😂😂😂
Richard Šebesta
20. července 2023 • 09:13
Dá se říct,že s panem autorem souhlasím. Současná pětidemoliční vláda je určitě jedna z nejhorších po listopadu 89.Jak autor správně píše hřeší na slabou a neschopnou opozici a možná i na to že volby jsou až za 2 roky. Rovněž i na to že její voliči nikdy nedají hlas ANO či SPD. Ale i Burešovo ANO udělalo kopanec a spoléhá na to že do voleb v roce 2025 je ještě 27 měsíců. Mam na mysli většinovou podporu smlouvě s USA o případném rozmístění amerických jednotek.ANO si tak trochu zahrává s ohněm. Mezi jeho voliči je jistě plno důchodců i lidí orientovaných spíše do leva kteří mohou mít s tímto problém. Jenže volby jsou zatím daleko ale proti Burešovu ANO to jednou může použít nějaká jiná strana a právě tyhle voliče odlákat.
tempter
20. července 2023 • 09:37
@Richard Šebesta Abych tě pořád jenom nekritizoval, Cyrdo, musím tě pochválit, jak jsi zapracoval na formální stránce svých "příspěvků". Přesně ve stylu filosofie "co neznám, to není". Interpunkce (krom mnoha jiného) nikdy nebyla tvá silná stránka a tak jsi ji přestal používat úplně. Tady není co dodat, geniální. Kdyby jsi podobným způsobem zapracoval i na obsahu svých sebestředných výpotků, mohl bys to dotáhnout k úplné dokonalosti. Nepsat vůbec nic. Cyrdova dokonalá forma. NIC. Krása, jedinečnost, oxymóron. Cyrda moudrý!!! Držím palce.
Richard Šebesta
20. července 2023 • 09:57
@tempter Věříš tomu že tvé pindy mně neinteresují ? Jinak tedy nezajímají kdyby jsi nevěděl význam slova interes.
tempter
20. července 2023 • 10:18
@Richard Šebesta Co je to interes? Asi jsi měl na mysli (pochybuji) interest, ale to je u tebe stejně jedno... Přesto držím palce, dokonalá forma, NIC, pracuj na tom, nemusíš pro to vlastně nic dělat, jenom zavřít tu svou grafomanskou mysl (vím, mysl je příliš silné slovo, ale fakt nevím jak to u tebe přesně nazvat). To dáš!!!
Richard Šebesta
20. července 2023 • 11:54
@Richard Šebesta Tempter a ještě pro tebe jednou. Protože ty máš dlouhé vedení nebo jsi prostě rozumu mdlého. Já ty tvoje pindy ani nečtu takže ti ušetřím čas. Nenamáhej se zbytečně
viktor viktor
20. července 2023 • 08:35
…ten šlak už nás trefil a příští volby to jistě potvrdí.