Komentáře

Zpět na článek

Skutečný terorismus přichází. Ekologičtí aktivisté ve jménu boje za klima zapalují auta

21 komentářů

tempter
17. července 2023 • 16:58
Cyrdo alias Šebesto, já vím, Sakrker, ty jeden cestovateli. Promiň, že s tebou nediskutuji na tvé úrovni, ale tak dolů fakt nedohlédnu, navíc na ty tvoje bezobsažné, upoceně ke všemu se vyjadřující kraviny normálně reagovat nejde. Smiř se s tím, tohle už hospodským studiem a čtením na záchodě nedoženeš...
Iagi
17. července 2023 • 14:15
Opět musím zmínit román od českého spisovatele Jiřího Kulhánka s názem Cesta krve. Tam už před 30ti lety přesně předpověděl tento vývoj. Tzv. Ekofašos, v rámci boje proti znečištování planety, po vypouštění kol a zapalování aut na benzín, začali auta vyhazovat do povětří, nejlépe s osádkou která v něm jela. Čím víc mrtvých, tím lépe pro jejich zvrácené ideje. Zastavme tyhle šílence dřív než se vize J.Kulhánka vyplní beze zbytku...
Soňa Benešová
17. července 2023 • 15:44
@Iagi Pánové, klid a žádnou paniku. Hysterie nesluší nikomu, natož mužům v letech.
Avatar - Richard Nový}
Richard Nový
17. července 2023 • 14:13
Extrémy nejsou prospěšné pro nikoho.
Klima se nezlepší ani pálením aut,
ale ani výrobou na baterky.
Prostě všichni svým pohybem,
výrobou a spuštěním čehokoli napomáháme ke změně.
Dá se říci,
že je nás moc a byznys zatemňuje mozek.
Je divné,
že se řeší klima pálením aut a vypouštěním toxinů a že fabriky mají v zimě přetopíno zrovna tak jak na úřadech a nikdo je adekvátně netrestá.
Pálit auta je zhovadilost zrovna tak,
jak v době záplav stavět silnice a dálnice,či honba za penězi.
Němci experimentují a řekl bych,že dobře.
Věřím,
že Deutcheticket jízdenka za 49 € na měsíc po Německu je jedním ze správných kroků a kdyby byla v ČR za třetinu vzhledem k platu,
tak k odlivu aut ze silnic by došlo hned.
Určitě je vlak pohodlný a vhodný i za nákupy.
Navíc může projíždět obcí jak tramvaje.
Prostě jen vrátit koleje,místo dělání bordelu a nekompromisně jednat tam kde se má.
Richard Šebesta
17. července 2023 • 13:50
Velmi se mi libí jak naše sdělovací prostředky servirují nám občanům jak špatná je ruská mládež.Je to klidně možné nepopírám to. Ale myslím,že našince spíše zajímá jaká je mládež u nás potažmo v EU zejména západních zemích.Ten důvod proč je jasný. Lidé od nás jezdí za prací do západní Evropy a taky tam jezdí za rodinou a i na dovolenou. Tudíž znát poměry v zemích EU je pro nás určitě důležitější než znát poměry v Rusku. Mládež v Rusku je hrozná podle našich medii opakuji je to klidně možné ale co mládež v západní Evropě ? Ta je přímo příšerná a nejde jen o ekoteroristy ale i o grupy tamní zdrogované mládeže a tlupy mladistvých teroristů kteří, třeba naposledy v Berlině vyváděli tak že museli zavřít některá koupaliště. A to je to méně nebezpečné to co se dělo ve Francii to je něco přímo katastrofálního. (Hořicí auta,demolované objekty,okradení hosté v restauracích). Je to jen malá ukázka života na tom " vysněném " humánním " západě. Myslím,že by bylo lepší zamést si před vlastním prahem a více se věnovat poměrům v EU než v Rusku. Jenže ta pravda se zřejmě někomu nehodí třeba naší současné vládě.
Soňa Benešová
17. července 2023 • 15:23
@Richard Šebesta Tak od té západní mládeže nám nehrozí, že přijedou na tanku a rostřílí nás i s domy a dětmi. To fakt ne.
Richard Šebesta
17. července 2023 • 16:25
@Soňa Benešová Omyl mylady. Od té západní mládeže z migrantských kruhů se můžeme nadít ještě čehokoli já bych je nepodceňoval. Až tam někdy třeba zamířite na dovolenou či za známými třeba poznáte co v té zlaté západní mládeži je. A ty bludy o tom že by tady Rusové přijeli na tancích ? Tomu může uvěřit je člověk rozumu mdlého. Jen dva dotazy ? Proč to neudělali když jsme nebyli v NATO ? No a druhý podle vás tedy Rusové zaútočí na na NATO ? Tomu sama nevěříte jen vás žene nějaký FANATISMUS.
Soňa Benešová
17. července 2023 • 16:44
@Richard Šebesta Vždyť si to pamatuju. Mně už taky není osmnáct.
Soňa Benešová
17. července 2023 • 16:46
@Richard Šebesta 1968 neříká nic?
Richard Šebesta
17. července 2023 • 18:20
@Richard Šebesta Soňa Benešová.Myslel jsem že jste diskutující na úrovni ale to byl omyl. Čili diskutovat s někým kdo plácá nesmysly je ztráta času.To co píšete to myslíte vážně ? Já myslel že se bavíme o Rusku po zániku VS a rozpadu SSSR i Československa. Na mé dvě otázky pochopitelně žádná odpověď. Proč tu operujete rokem 1968 ? Ona dnes existuje nějaká VS a Československo ? A určitě nejsem rusofil spíše naopak ale když tu operujete rokem 1968 tak já vytáhnu rok 1938. Tehdy nás zase zradili západní spojenci. Co vy na to ? Hodili nás Hitlerovi do chřtánu. To vám dnes už nevadí ?
Soňa Benešová
17. července 2023 • 13:49
Reflex má mimořádnou schopnost až fanaticky pranýřovat věci, které se nás netýkají. Stoniš furt řešil 52 záchodů, přitom ve světě bývá záchod jeden. Zamykací. Teď se zase řeší bordel ve Francii, který tam vždy byl, je a bude. Mají to jako národní folklor. Normálního člověka, ani turisty, se tyhle věci nedotknou. Až se vrátí, tak si na Reflexu přečte od šílenostech z míst, kde byl.
Richard Šebesta
17. července 2023 • 14:00
@Soňa Benešová Lady Benešová už dlouho jsem neslyšel takový nesmysl co píšete.Náhodou před pár dny jsem na jednom webu slyšel rozhovor s jedním profesorem a znalcem Francie. Jeho jméno je Eichler. Ten třeba vykládal jak byl posledně v Paříži ještě před nepokoji. Jak je mu smutno že Pařiž je špinavější a je to horší a horší. Ani na různá místa kam chodili turisté už není dobré chodit pokud se člověk nechce nechat okrást nebo přepadnout.On sám se raději některým místům vyhnul (Sakrker). Asi jsem to nenapsal zcela správně.Neumím francouzsky.Jet někdy v metru je dobrodružství což mohu potvrdit sám. Čili vážená paní je dobré si mnohé věci zjistit než se ztrapnite !
hulin never die
17. července 2023 • 14:32
sebesta, ty jsi Cvach techto diskuzi - sama vycteninka
Richard Šebesta
17. července 2023 • 14:46
@hulin never die No a co jsi ty ? Huline ? Neschopný hulin-šulin.
tempter
17. července 2023 • 15:20
@Richard Šebesta Cyrdo, ty jsi vyšší vývojové stadium člověka, ty slyšíš respektive neslyšíš psaný text, ty jo! Jinak jsi ale krystalická esence pseu­doin­telek­tuál­ního buranství a hlouposti, klasická sláma z bot IV. cenové skupiny. Vsadím se, že jsi na tom prohnilém Západě potažmo v rozkvétajícím rusku ani nikdy nebyl...
Richard Šebesta
17. července 2023 • 16:34
@tempter Temptere napíšu ti to jednou a naposled. S PRIMITIVEM jako ty já diskutovat nebudu. Jsem pro seriózní výměnu názorů. Ale to ty neumíš. V hlavě máš prázdno žádná myšlenka tě nenapadá jen prázdné kecy a nadávky. Škoda že jsem se s tebou nevsa­dil.Šp­aněl­sko,Fr­anci­e,Ho­landsk­o,De­utsch­land,R­akou­sko,Šv­ýcar­sko,Lu­xembur­sko a Itálii jsem pouze projížděl. V ostatních zemích jsem byl osobně.Stačí ti to nebo budeš tvrdit že to není západ nebo nějakou jinou kravinu ?
Soňa Benešová
17. července 2023 • 15:21
Mně to povídal syn, byl v Paříži v květnu. Fakt je, že cestuje všude možně, Jižní Amerika, Mexiko, USA, i v Indii a Turecku byl. Mladí tak žijí, než se usadí, není sám, kdo to tak má. Není útlocitný a strach nemá. A ty záchody jsem zažila na vlastní kůži, v Londýně, Itálii. Mnohem lepší než koukat na otevřené pisoáry na muže, kteří tam v řadě vykonávají hromadně potřebu.
Soňa Benešová
17. července 2023 • 15:29
@Richard Šebesta Problém je, že jeden hltá to, co je na webu, a druhý tam jede. Pánové, nehltejte nesmysly různých webů, a zajímejte se o svoji rodinu a naslouchejte jim. Nebo si tam zajeďte, dneska se dá cestovat levně třeba busem nebo vlakem. Zajímavé je, že tam jezdí staré ženy, ale dědkové ne.
Richard Šebesta
17. července 2023 • 16:27
@Soňa Benešová Kecy v kleci asi neumíte číst. Já v Paříži byl jen tak mimochodem.
Soňa Benešová
17. července 2023 • 13:37
Stoniš byl odejit, nicméně vstali noví bojovníci.
Tom Vilim
17. července 2023 • 13:00
Kromě nesmyslného zapálení ekologického auta jim nedochází, že těmito požáry způsobí velké znečištení prostředi? A to nemluvím o karcinogenních látkách. Jsou to zmanipulovaní, nevzdělaní a zamindrákovaní ubožáci. K Lidovým milicím, pardon Ekologickým milicím zbýbá už jen krůček.