Komentáře

Zpět na článek

Fištejn: Zelenskyj nastavil zrcadlo mírovým štváčům a umožnil nám se postavit na správnou stranu dějin

38 komentářů

Zdenek1313
20. července 2023 • 19:31
Je dobře, že svět a vliv podobných lidí jako je Fištejn je stále menší a menší. I causa "východní válka" jednou skončí mírem. Navzdory "demokratům".
VencaPl
20. července 2023 • 20:38
@Zdenek1313 Nevím, jestli jste Vy obdivovatelé totalitních režimů tak hloupí, nebo jen směšně naivní! V každém případě budete Vaše zvrácené myšlení poraženo. Alespoň u nás!
Zdenek1313
20. července 2023 • 20:45
@VencaPl Nálepkování si nechte pro sebe. Víc neumíte. "Východní válka" je pouhým zástupným problémem, který, při neřešení, může přerůst v celosvětový konflikt. Ale to Vy nepochopíte, protože vlastní názor nemáte a inteligenci už vůbec ne. Bohužel.
VencaPl
20. července 2023 • 21:03
@Zdenek1313 Zato Váš názor silně připomíná ten šířený z proruských webů! Tak tu nemachrujte s "vlastním názorem"! Zatím jen dokazujete, že Vaše vzdělání v historii a politice je podprůměrné.
Pavlína Klimešová
8. července 2023 • 18:14
Pane Fištejne, pište komentáře jen za sebe, všechno malujete "na růžovo", nevkládejte nám do hlavy váš pohled na skutečnost. Máme Zelenského plné zuby a to většina národa, zkuste se pozeptat kolem sebe. Z herce neuděláte státníka, on svoji roli hraje sice věrohodně, ale nevěřme mu. Je už, bohužel, tak daleko, že vyhrožuje těm, co mu nejsou ochotni dát zbraně, peníze. Do budoucna je spíš ohrožením pro část světa, která s ním nepůjde jeho cestou. Bohužel, jde mu jen a pouze o moc, Ukrajina stejně špatně dopadne a díky Zelenskému svět vtáhne do světové zničující války. Chová se tak, jako jeho občané uprchlíci u nás. Arogantně, nadřazeně, všude doma. Bez špetky uznání a díků. Nesnesitelný člověk.
VencaPl
9. července 2023 • 00:32
@Pavlína Klimešová Buď jste jen hloupá ovce, která si neuvědomuje jak skvěle pracujete pro ruskou stranu, nebo jste proruSSký šváb, který přesně ví co dělá! V obou případech je to hnus!
Richard Šebesta
9. července 2023 • 14:41
@VencaPl Každý kdo má jiný názor je pro vás ruský šváb. No a vy jste PRIMITIV s černobílým pohledem na svět. Stejně to viděli komouši byť v opačném garde. USA a západ jsou zlo a SSSR byl dobro. Vy to máte přesně naopak jen místo SSSR je Rusko.Ta paní má 100 % pravdu. Zelensky se neumí vůbec ovládat. V Bulharsku se neovládl a vynadal bulharskému presidentovi za to že řekl svůj názor ,že tato válka nemá vojenské řešení. Já být tím Bulharem vyhodím ho a nebudu s ním jednat. Osobně mám pocit že Zelensky vůbec nechce žádné jednání o přiměří jen válčit ať to stojí co to stojí i mrtvé civilisty hlavně na ukrajinské straně. To mu je jedno.Čím déle bude válka trvat tím větší je riziko jejího rozšíření dál do světa zejména Evropy !
Zdenek1313
20. července 2023 • 19:33
@VencaPl Hrajete si na demokrata? Tak potom musíte zkousnout i názor, který Vám nevoní, který je i provokativní nebo dokonce takový, který jde nad Vaše chápání, životní zkušenosti či vzdělání.
VencaPl
20. července 2023 • 21:10
@Zdenek1313 Tak to v žádném případě nemusím! Demokrati musí proti hlupákům neustále bojovat. I když je to marný boj.
viktor viktor
8. července 2023 • 08:56
Pan Fištejn a podobní “ hrdinové “ by měli jít příkladem a nastoupit do ukrajinských zákopů jako vojáci. Zatím jsou Fištejn, Fiala, Vystrčil, Pekarová a podobní jen kancelářskými křiklouny. Padesátá léta se opakují…?
VencaPl
9. července 2023 • 00:35
@viktor viktor Vy by jste měl zase okamžitě odejít do Ruska, když pro ně tak skvěle pracujete!
Jaroslav Konečný
8. července 2023 • 07:41
Tak je to správně. Víc zbraní pro Ukrajinu , více mrtvých ukrajinců a samozřejmě i rusů. Svět je přelidněný a jakékoliv snížení populace je ku prospěchu .
Richard Šebesta
9. července 2023 • 14:56
@Jaroslav Konečný A já jen dodám. Ukrajina musí vyhrát i kdyby u nás nebylo co žrát !
hulin never die
8. července 2023 • 07:02
chcimíři stojí na správné straně dějin. Oni sice adorují rusko - protože je stejně zaostalé a nestíhající novou dobu jako oni - ale to je tak všechno. Žít by tam nechtěli ani za zlatý prase. Jejich pr...l je pevně usazena v komfortu EU a bezpečí NATO..
Richard Šebesta
9. července 2023 • 14:52
@hulin never die Jasně ty víš všechno nejlépe. Já bych zase ty mudrlante nechtěl žít na západě třeba Fran­cie,N­ěmec­ko,Švéd­sko,Bel­gie atd.Ten tvůj komfort je "super" sedíš v restauraci a najednou dojde tlupa fanatiku (islamistů) zdemoluje všechno uvnitř a to jsi rád že tě nezabijí. Pak ti podpálí auto pokud ho máš někdy na blízku. Je to pomalu už normální " západní folklor " nebo způsob života v tvé vysněné EU. Jen vy eurohujeři to furt nechcete vidět tu pravdu ! No a to je ještě není to nejhorší jsou i horší scény (znásilňováni i vraždy).Ve Francii to je nyní běžná věc ! Kdo nevěří ať tam běží !
VencaPl
20. července 2023 • 21:15
@Richard Šebesta Vy vůbec nechápete, že právě to Vaše myšlení je silně zdeformované a škodlivé pro většinu občanů! Máte sice právo ty svoje bludy šířit, ale my máme zase právo proti nim tvrdě vystupovat!
Uživatel_5542295
7. července 2023 • 19:13
Kam směřujeme? Prorok Daniel píše: "A [král severu = Rusko od druhé poloviny devatenáctého století (Daniel 11:27)] vrátí se do své země s velkým množstvím zboží [1945] a jeho srdce bude proti svaté smlouvě [nepřátelství vůči křesťanům] a bude jednat [to znamená aktivita na mezinárodní scéně] a se vrátí do své země [1991-1993. Kolaps Sovětského svazu a Varšavské smlouvy. Ruské vojsko se vrátilo do své země]. Ve stanoveném čase se vrátí [Ruské jednotky se vrátí na místa, kde byly dříve umístěny - a to platí nejen pro Ukrajinu. Znamená to vojenské akce. Rozpadne se nejen eurozóna, ale i Evropská unie a NATO]. A vstoupí na jih [to bude začátek jaderné války], ale nebude tak jako dříve a tak jako později [tyto vojenské akce nepovedou ke globální jaderné válce. Tato válka začne až po návratu krále severu a rozbuškou bude etnický konflikt. (Matouš 24:7) To může vypadat podobně jako v roce 2008 v Gruzii]." (11:28, 29) Pak Američané přímo zaútočí na Rusko. (Daniel 11:30a) Bude to vzájemná jatka, mír bude odňat ze země a bude použit meč velké moci. (Zjevení 6:4) Ježíš ho charakterizoval takto: "Děsivé věci [φοβητρα také [τε] a [και] mimořádné (týkající se neobvyklých jevů) [σημεια] z [απ] nebe [ουρανού] mocné [μεγαλα] budou [εσται]. (Lukáš 21:11) Některé starodávné rukopisy obsahují slova "και χειμωνες" - "a mrazy".
Aramejská Pešita: "וסתוא רורבא נהוון" - "a budou velké mrazy". (Lukáš 21:11) Dnes tomu říkáme nukleární zima.
Evangelista Marek dodává: "και ταραχαι" - "a nepořádky" (13:8).
Aramejská Pešita: "ושגושיא" - "a zmatek" (o stavu veřejného pořádku).
Budou také značné šoky (kvůli používání jaderných zbraní), nedostatek potravy a epidemie. "To vše bude teprve začátek porodních bolestí." (Matouš 24:8)
Pozdějším důsledkem bude celosvětový hladomor. (Zjevení 6:5-6)
Richard Šebesta
7. července 2023 • 18:42
Pane Fištejn není to rozpor mírový štváč ? Musím přiznat že vás pamatuji z dob SE kdy jste míval dobré komentáře ale mám pocit že jste trochu načichl komunistickým zlem. Hned to vysvětlím. Každý kdo chce aby válka na Ukrajině skončila je mírový štváč a proruský trol atd ? To se ale chováte jako komunisté po únoru 1948. Kdo nejde s námi jde proti nám a žádná odchylka byť sebemenší nebyla dovolena. Vždyť přece svět není černobílý. Konec války na Ukrajině budu-li mluvit o naší zemi chtějí komunisté (Konečná, Skála,a další soudruzi) ale také mnoho lidi jiných stran. Voliči soc.dem.ANO, SPD a přiznívci PRO taky lidé jako já který volit posledně nebyl neb podle mne není koho volit. Mezi těmi kteří chtějí ukončení války a podporovat Ukrajinu pouze humanitárně je taky velký rozdíl. Šéf PRO Rajchl je např. pro setrvání v NATO zatímco voliči SPD nikoli. Čili je vidno mnohé rozdíly.Těžko může být šéf PRO Rajchl proruský trol když podporuje setrvání v NATO a je pro podporu Ukrajiny humanitárně a navíc označil Rusko jako agresora.Jen má názor že ta válka nemá vojenské řešení. Což třeba dnes prohlásil i bulharský president Radev. Jo a pokud jde o mnichovanství toho se dopustili představitelé VB a Francie v roce 1938 když zradili Československo a nutili naši vládu k přijeti Mnichova ! No a Zelensky mnichovanskou politiku nedělá to jo protože ho podporuje EU I NATO na rozdíl od Československa v roce 1938 které nemělo podporu od nikoho.
hulin never die
7. července 2023 • 21:45
šebesta, takže ty jsi v podstatě důkaz, že ať už jsi byl komouš, spd nebo nově prorajchl, pořád jsi jedna a ta sama proruská k...va
viktor viktor
8. července 2023 • 09:00
@hulin never die Historie vám očividně nic neříká. Proto jste mohli zvolit i na Hrad NOMENKLATURNÍHO soudruha agenta Pávka. Tak “ Čest práci “ soudruhu @huline.
Richard Šebesta
8. července 2023 • 09:07
@hulin never die Osobně se divím že tu ještě SMRADIŠ ! Měli už ti dávno zakázat vstup do diskuse. Zde by měli diskutovat pouze kultivovaní lidé kteří mohou mít různé názory ale umí diskutovat. Ty diskutovat neumíš a ani nejsi kultivovaný.
Pavlína Klimešová
9. července 2023 • 13:06
@Richard Šebesta Máte naprostou pravdu, mohu se pod to podepsat.
VencaPl
7. července 2023 • 18:40
Za posledních 100 let se nikdy nevyskytla tak lukrativní příležitost, jako je možnost porazit totalitní režim v Rusku! Celý svět by na tom hodně vydělal! Já myslím, že jsme vsadili na dobrou investici. A to vůbec nemluvím o tom, že se konečně jako Češi nemusíme za sebe stydět!
simeklubor
7. července 2023 • 23:02
@VencaPl Vyskytla. Vyskytla se v 45. roce a bývalo by to stálo mnohem míň obětí, než by přinesla přímá válka s Ruskem dnes. jako bonus by tehdejší zásah znamenal, že by nikdy nevznikla komunistická Čína (což bude v následujících desetiletích skutečný problém č. 1, nikoli to Rusko), ale nějaká její demokratická a naší civilizaci přátelská země. Technicky to bylo proveditelné, nebylo to prosaditelné politicky a už vůbec ne ve vztahu ke světové veřejnosti. Proto se to nestalo. A možná i proto se Pattonovi přihodila ta nehoda.
Pravdu máte v tom, že teď už bychom tu chybu opakovat neměli. Jenomže dnes už to tak jednoduché není. Alternativou totalitní jaderné velmoci totiž nebude demokratický stát ve stejných hranicích - nic takového nemá na území Ruska šanci na přežití, nemáte k tomu dostatečný počet demokratů. Takže alternativami putinovské totalitě může být buď totalita jiná, možná ještě horší, nebo rozpad a násilné (jaderné) odzbrojení Ruska, což nebude vůbec snadné. Ale měli bychom si to přát a něco pro to dělat.
VencaPl
8. července 2023 • 08:47
@simeklubor Ano, máte pravdu. Na tuto možnost jsem zapomněl. Kdyby se v r.1945 pokračovalo ve válce na východě, dějiny by se vyvíjely úplně jinak!
Pavlína Klimešová
8. července 2023 • 18:31
@simekluboZase jeden válečný štváč, jste vůbec člověk?
VencaPl
9. července 2023 • 00:38
@Pavlína Klimešová Zase jedna "chcimírka" zdárně pracující pro ruské vrahy!
Pavlína Klimešová
8. července 2023 • 18:28
@VencaPl Venco, mluv jen za sebe, teprve se ukáže, na jak špatnou inv estici jsme vsadili, myslím, že se musíme stydět, že jsme naletěli na válečné štváče a platíme a zaplatíme za to tvrdě. Ukrajina padne nebo nás čeká světová válka. Ať se vám to líbí nebo nelíbí. Rusko si také nedá do nekonečna všechno líbit.
VencaPl
9. července 2023 • 00:45
@Pavlína Klimešová Schvalování ruských válečných zločinů je trestný čin! I na Vás jednou přijde řada, i když žijete v iluzorním pokřiveném světě.
Pavlína Klimešová
9. července 2023 • 13:02
@VencaPl Však se také dočkáte, až se budou soudit Ukrajinské válečné zuločiny od roku 2008, to bude teprve ten správný soud.
tempter
7. července 2023 • 18:09
Je mnohem snazší tleskat hrdinům, než být hrdinou sám. Slava Ukrajini!!!
hulin never die
7. července 2023 • 17:51
u mě je žebrota chcimíři. Den co den žebrají o vyšší dávky, důchody a zastropování cen. Stovky miliard ročně. Ale že mají svý pr....e v suchu za pouhých 45 miliard za rok a půl, jim vadí. Zvedněme jim ty důchody atd., ale potáhnou do armády. To bude komedie.
simeklubor
7. července 2023 • 23:05
@hulin never die Mrzí mě, že je Fialova vláda nevzala pořádně u tlamy. Žádný valorizace, žádný stropy a tarify, žádný dávky bez aspoň veřejně prospěšnejch prací. Stejně si je za ty rozházený prachy nekoupili, chcimíři je nenáviděj bez ohledu na to, kolik držhubnýho ze státního rozpočtu dostali, takže výsledek by byl politicky stejnej, ekonomicky výrazně lepší.
hulin never die
9. července 2023 • 09:04
@simeklubor a u nas by si jeste splhnul. dokonaly
Pavlína Klimešová
8. července 2023 • 18:34
@hulin never die Vy byste také potřeboval bojovat, najen tady.
hulin never die
9. července 2023 • 13:00
@Pavlína Klimešová
Evžen David
7. července 2023 • 17:28
Přizdisráčům jste to hezky nandal,pane Fištejne.Dík.
viktor viktor
8. července 2023 • 09:06
@Evžen David Že už nebojujete na Ukrajině. Tady je vás škoda .