Komentáře

Zpět na článek

Viliam Buchert: Z Babiše je politický Cimrman 21. století. Dokáže upéct i měrunkovou bublaninu. Dobrou chuť!

8 komentářů

hulin never die
5. července 2023 • 13:17
porno pro babky. zrovna jsem pokecal s osmdesátiletým dědkem před lídlem. samozřejmě si stěžoval, jak je všechno drahý. když jsem se ho zeptal na babiše, tak si všechno zaslouží - zisky, dotace, vysoký ceny, všechno. v hlavě totálně vymldáno. já myslel, že ty howada chodí jen sem a oni existují i v reálu.
viktor viktor
5. července 2023 • 15:02
@hulin never die ...vyhulíno v hlavě to máte zcela zřejmě vy sám. Jen volte dál soudruhy jako je soudruh agent Pávek, bolševik Rychetský a podobný rudý plevel...
viktor viktor
5. července 2023 • 09:11
Ubohý článek. Agent, předseda ZO KSČ na rudé rozvědce , člen policejně/ vojenské mašinerie komunistů ,soudruh Pávek by byl výživnější téma. Pokud vím pan Babiš nikoho neudal a nezávislý soud 3x potvrdil, že nebyl ani tím agentem. Na rozdíl od profesionálního fízla Pávka. Takže, červené trenky na Hradní stožár. Navíc je soudruh Pávek koktal, který neumí přečíst ani projev, který si sám nedokázal napsat. Takže pane pseudonovináři. Máte téma. Ale ta odvaha tu asi nebude, viďte ?
Richard Šebesta
5. července 2023 • 10:45
@viktor viktor Máte špatné informace.. Takže Bureš sám přiznal že agentem Stb byl v jednou rozhovoru se svým bývalým spolupracovníkem. Investigativnímu novináři Kmentovi to tento člověk s nímž se Bureš bavil potvrdil. Slovensky soud naopak uznal falešné svědectví bývalých agentů Stb na Slovensku kteří hovořili pro Bureše jako nevěrohodné . A ze zprávy o Burešově udavačství vyplývá že donášel na 12 lidí. Pokud jde o presidenta Pavla tak možná máte pravdu ale totéž platí o Bureši-Babišovi.
viktor viktor
5. července 2023 • 11:38
@Richard Šebesta Vaše tvrzení jsem nikde neviděl. Jisté je, že pan Babiš nebyl nikdy PROFESIONÁLNÍM , KÁDROVÝM komundírou , špiclem a zelenou gumou jako agent Pávek a jeho manželka, soudružka komisařka ještě jako bonbónek na dortu, k tomu. Nikdy se ničím pořádným neživili. Agent Pávek byl v kurzu špiclů ještě na jaře, v r. 1991 !!! Nelze srovnat s Babišem. Ale pro koupené “ české “ novináře to není téma…a pro intelektuálně unavené občany také ne.
Avatar - epr3}
epr3
5. července 2023 • 06:43
Buchert, ale dalo to práci sesmolit takovou ***inu, viď? Poradím ti, co příště. Napiš něco o tom, jak Fialenko a Stanjurenko vařili finanční dort. To bude neuvěřitelná, bestsellerová ***.
Richard Šebesta
5. července 2023 • 07:41
@epr3 Souhlasím současná vláda to je jedna blamáž za druhou. Oni ale zase tak blbí nejsou ví že volby máme až za 2 roky a spolehají že do té doby se to nějak zvládne. Burešovy kraviny to je ale taky bestseler
Richard Šebesta
4. července 2023 • 15:16
Agent Stb a " podnikatel " a boss Bureš-Babiš na mne působí jako by na něho platilo jedno pořekadlo. Všech řemesel tovaryš a bídy mistr ! Žije zde minimálně 30 let a ještě se nenaučil česky .Např. že neumí vařit a péct a snaží se působit dojmem, že to umí to plně odpovídá jeho naturelu. Tedy podvádět a lhát , to umí agent Bureš velmi dobře ! Jen taková perla na závěr. Minulý týden byl v české televizi pořad Černi Češi bylo to lidech z Namibie kteří zde před zhruba 35-37 léty žili v českých rodinách. Mnozí z nich dnes po takové době umí český lépe aspoň podle řeči než náš bývalý premiér a kandidát na presidenta a to žijí opět v Africe. Cimrman je smyšlena postava Bureš skutečná a minimálně trapná.